Új hozzászólás Aktív témák

  • Kócoska

    csendes tag

    válasz #58000384 #32561 üzenetére

    Helyzet: A Nokia Care (vidéki nagyváros) szerviz azt mondta, hogy ez nem első eset, korábban mi történt, számítsak erre az én esetemben is:

    Felküldték központba, mert nem csupán szoftveres hiba, egy hét alatt visszajeleztek nekik, hogy javíthatatlan a készülék, és mivel garanciális (2 éven belül vásároltam), így újat kapok. Szóval egy hét múlva egy vadonatúj független 520 tulajdonos leszek.

    Azt kérdezte a srác, hogy a fizikai gombok rendesen működtek e, mert ez gyakori hibák szoktak lenni, hogy eltörik, plusz sok kijelzőt kellett garisan cserélniük, mert bevilágított itt-ott, stb...

    Szóval én, aki aztán soha semmit nem mókoltam a készüléken, nem csináltam hard resetet, soft resetet, nem telepítettem fel semmilyen recoveryt stb.... így jártam.

    Viszont rengeteget használtam a telefont, telefonálásra és netezésre is, és az akksija is bírt egy napot, amit egyébként szintén maguknál tartottak (képzeljétek el)... pedig máskor mindig visszaadták nekem. Persze a hátlapom az itt van. Hurrá :C Van egy tokom meg egy hátlapom :B

    Úgyhogy most türelmesen várom az egy hetet, hogy megkapjam az új készülékemet. (ha egyáltalán van még új raktáron....).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák