Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
-
BeseSasa88
csendes tag
válasz westcoastog #10351 üzenetére
uhh... bocsánat akk pedig folyamatosan olvaslak titeket de ez vhogy elkerülte a figyelmem....
azárt nagyon szépen köszönöm..
-
ppp78
csendes tag
Ezt nem hiszem el...Eddig a T-nél 28 e volt mostmár meg 20-al drágább??! Szerintetek mi lehet az ok?
-
nemkufar
tag
válasz Mr.Grincs #10284 üzenetére
A kérdésre - (ha tilos a link, majd kivágjátok és elmesélitek máshogyan)
http://www.mobilprofi.hu/gsm-webaruhaz/588-nokia-cr-115/"Nokia E75 Navigation Edition
Nokia Lumia 510
Nokia Lumia 520
Nokia Lumia 610
Nokia Lumia 620
Nokia Lumia 625
Nokia Lumia 710
Nokia Lumia 720
Nokia Lumia 800
Nokia Lumia 820
Nokia Lumia 900"Ehhez akkor kell venni egy szivargyújtóba való töltő madzagot is gondolom és akkor "aktív" töltős tartó lesz, ha nem is a legesztétikusabb.(?)
Több nap van mint kolbász, ám kevesebb mint felhő. (saját idézet) ;-P
-
Mr.Grincs
veterán
válasz blackmoto #10349 üzenetére
Hát azért remélem megjön hamar. Eddig "kibírtam" a fehérrel akkor kibírom még egy darabig a sárga nélkül.
Max hívnak ha valami hasgörcsük van. Lemondani nem akarom a megrendelést.nemkufar: Köszi az infót.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
Devas
őstag
válasz Katsuo Nobuo #10332 üzenetére
Kedves bajtársam! Nincs GDR3 a telefonomon, sima mezei jóféle Amber van csak. Csapattam neked egy kis Screenshot-ot, és üdv a klubban!
Ott a nézet nálam. Parancsolj.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
vlcsko82
senior tag
Hy all Valaki leírná nekem mi a típusú a gyári Lumina 520 töltője Mert akitől vettem a telot az csak adatkábelt adott hozzá
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
FireKeeper
nagyúr
válasz vlcsko82 #10365 üzenetére
a típusszámát én ugyan ki nem tudom olvasni, de amúgy 5V 750mA-es. de van egy másik töltőm otthon (ez utángyártott), az 1A-es, az is teljesen jól tölti.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Devas
őstag
válasz vlcsko82 #10365 üzenetére
Nokia felirat van a töltőn.
"Made for Nokia@ in China. Salcomp Model: AC-20E. Output DC 5V, 750mA. Input: AC 100-240V. 50-60 Hz, 120 mA." - ezeket az apró betüket csak neonfényben tudtam elolvasni, szal jössz egy virtuális sörrel.
Használtam már párszor Sony Xperia Tipo töltőjét is, meg a postán vásárolt Noname-el is szoktam töltögetni.
Típusszám
4090493294550408731;0675628 (asszem)[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
vlcsko82
senior tag
Köszönet nektek urak
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
KunEmber
senior tag
Nem oldotta meg, ugyanúgy két elküldött üzenetnek látom a Gmailben. Viszont, csak egyszer küldi el, ami hatalmas jó hír!
Még vmi: miért lehet az, h ahol eddig szinkronizált a Gmail (iszonyú sz@r, nyílt wifi a munkahelyemen), ott a hr után nem? Internet ha lassan is, de megy; Microsoft-fiók szinkronizálás szintén megy.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
nbukta77
addikt
válasz KunEmber #10370 üzenetére
Valaszt sajnos nem tudok, de mivel wp ezert celszerubb lenne msoft alkalmazasokat es szolgaltatasokat hasznalni. Ertem ez alatt a live- outlook parost. Ertelemszeruen android alatt google szolgaltatasokat. Miota at alltam wp- re es szakitottam a google szolgaltatasokkal nalam jol mukodik minden.
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
pitius
tag
-
Katsuo Nobuo
csendes tag
Látom és köszi, de nekem tényleg csak az aktiválás van.
KunEmber: Nekem is kétszer vannak a levelek az elküldöttekben. Felénk vidéken nagyon rossz a mobilnet, de ha IC-vel utazom az ottani wifi legalább 4x gyorsabb, mégsem tudott már többször IC-s wifivel szinkronizálni a gmail, a hotmailról kellett maileznem. Itthon a nagyon lassú mobilnettel megy és aránylag elég gyorsan.... (EDGE)
pitus: Tényleg rögtön érkezik minden? Engem zavar ez a maximum 15 percenkénti gmail csekkolás.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Redome86
tag
Tudtok egy jó módszert arra, hogyan tisztítsam ki a beszéd hangszórót?
Rendesen meg tud ülni benne a szösz..."Nem tudom, hogy kell képernyőképet küldeni..." "Semmi baj. A billentyűzetet látod?"
-
nagyúr
-
Katsuo Nobuo
csendes tag
Csak a GDR3 miatt van, vagy eddig is ennyire jó volt a fényérzékelő? Ezt arra értem, hogyha automatikusra állítom és a készülék úgy dönt akkor még a kézzel beállítható "kicsi" alá is leviszi a fényerőt.
-
unyadavid
senior tag
válasz Katsuo Nobuo #10377 üzenetére
Ez eddig is így volt, meg ha a napfényben való olvashatóság (vagy valami ilyesmi) funkció be van kapcsolva akkor pedig a max beállítható fölé is tolja. Persze az algoritmus lehet, hogy javult.
-
Takuun
aktív tag
Ha jól emlékszem itt volt probléma, hogy a g-mail-es levelek nem érkeznek meg push-ként.
Az alábbi hozzászólást találtam a témához:Remélem segítségetekre lesz!
-
nbukta77
addikt
válasz old rocker #10380 üzenetére
De az.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nagyúr
válasz old rocker #10380 üzenetére
Nálam nincs olyan, hogy "az elemek érkezésekkor" szöveg.15 perc minimum és a manually az utolsó.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz old rocker #10384 üzenetére
Nincs. Csak hotmail, live acc-nál van. Google-nél nincs.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Outlander
addikt
Ósánkában, akciós a kártyafüggetlen.. 37.990 ft...
Már ha érdekel valaki...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
-
trapi80
tag
Ha letöltök a készülékre egy pl. pdf fájlt, akkor azt miként tudom feltölteni mondjuk a skydrivre? Esetleg valaki tud olyan ingyenes programot ami használható wi-fi-s nyomtatásra?
Köszi!
Üdv: Roland
-
törölt tag
Üdv!
Lumia 520 tulaj lettem!
Bunkofon után egyelőre azt sem tudom hogyan kell vele telefonálni(tényleg)
Viszont lementettem régi nagyon nem okos nokiámról a telefonszámokat. ilyen xls féle doc-ba van.Rá tudom azt tölteni nokia suittal?
Más egyéb kérdések:
Látom vannak mindenféle appok. Ezek fizetősek?
Pl kéne nekem erdészeti köböző alkalmazás ha van.
Itt van a pc mellett és 2-3 percenkként hallom a ti tirti tiritit a hangfalban. Ez normális?Jó döntés volt ez a készülék?
Ja és mi az a microsoft fiók, és kell e nekem ??
[ Szerkesztve ]
-
cattus
addikt
válasz #81556480 #10395 üzenetére
Ha a régi telefonod még megvan és van rajta BT, akkor az Adatátvitel nevű appal át tudod rántani a névjegyeket.
Van amelyik app fizetős, van ami nem. Ez csak a fejlesztőtől függ.
Microsoft fiókra pedig szükséged lesz, ehhez fogja kapcsolni ugyanis kapcsolni a letöltött appokat.
Do the thing!
-
szp1
addikt
válasz #81556480 #10395 üzenetére
Nem tudom ez megvan-e, mindenesetre hasznos.
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
Új hozzászólás Aktív témák
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Packeta
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy chili topic. :)
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest