Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz Ankhiszesz #1233 üzenetére
Először arra gondoltam, priviben írok. Dehát, az E52-rőlvan szó. A válaszom ne úgy fogd fel, hogy a qrva okos vagyok és vágom a symbiánt, mint handy safe pro a titkot. Leírom neked, én hogyan állítottam be az enyémet.
A funkció gombok. Arra programozod, amire akarod - a kínálatból. Én a bal választót smart settings -nek kalibráltam, a jobb választót néjegyzékre. A smart setting szerintem az egyik legjobb progi. A készenléti képernyőn ugye 6 gyorsikon van. A legutolsót (pl.) feltétlenül módválasztónak érdemes beállítani. A többit ízlés szerint. De a flikezezelőt feltétlenül érdemes az egyikre kiosztani. Szóval, megnyomom a bal választót és felugrik a smart s. menü. Ez azért jó, mert pont a 6 felső ikonig takarja el a kijelzőt, és függöleges elrendezésben - elején akár mini ikonnal -6-os oszlopban ugranak fel az alkalmazások. Az oszlopban le-fel lépkedetsz, akövetkező oszlopra a D-padjobbra-balrával is válthatsz. De: az első 12 alkalmazás számhoz, illetve csilla, v. kettőskerezthez hozzá van rendelve. Ha megnyomod a bal választó billentyűt és felugrika smart menü, csak egy 8-as számbillentyűt kell ahhoz nyomnod, hogy az oda opcionált alkalmazást indítsa a telefon.Nálampl. a forecaweather a 6-os, tehát bal választó,hatos és indul az időjárás-jelentés... A legújavbb kontaktot is, a3.0 akárhányas smartban már annyi újítás van, hogy kontaktot is berakhatsz. Vagyis a leggyakrabban hívott személyeket itt is gyorsan elérheted. Tudom, van gyorsbillentyű, de ahhoz 9 személyt meg kell jegyezned,melyikhez pakoltad. Ha tévedsz, mást hív. A dewdikált gombokról ... a házikó hosszabb lenyomásával a futó alkalmazásokat csalhatod elő. Ha viszont felrakod a handy taskmant, ami szerintem a legjobb alap + progi, a hosszú nyomásra ez vetődik fel. Beállításszerint rögtön megjelennek afutó alkalmazások,ugyanakkor a memória állapotát is láthatod. De, tételezzük fel,nem jut eszedbe,a főmenű melyik ikonjában van pl. a kapcsolatkezelő. Nos, egy hosszabb nyomásamenü billentyűvel és egy k betű a számbillentyűkkel. És máris névsorban megjelennek neked aká betűvel kezdődő alkalmazások ... csakrá kell menni a megfelelőre. De ezzel nincs vége. A D paddal jobbra egy másik oszlop nyílik meg,ide kedvenceket pakolhatsz. Nálam következetesenitt vannak a klf. beállítással, időzítéssel kapcsolatos programo - mint pl. a best profile, advanced call manager, switch off stb. A naptár gomb hosszú nyomására én a papyros nevű, ergonomiailag fosabb kinézetű, de a gyárinál jóval többet tudó naptár indítását pozicionáltam. A jobb választóról már írtam: névjegyzék. Az e-mail dedikált választó gombrövidre: üzenetek,hosszúra: hangfelvevő.
Az aktív készenlét elemei: vagy14elem. Nem sorolnám fel. Abőség kosara. Az aktív készenléthez megjegyezném, amit már említettem: a módváltást. Ezt gyárilag is az utsó készenléti ikonrapozicionálja, én is ott hagytam.Így egy ikon fixre ki van lőve az üzleti és a maszek mód váltásra, de tulajdonképp így nem 6, hanem 10 alkalmazást tudsz gyorsikonnal, aktív képernyőről megeleníteni. Én az üzleti oldalon file kezelőt, jegyzetek, számológép, és papyros elérést(ezt cserélem még ma) hagytam, + zenejátszót. Módváltás után a hangfunkciókikon (erről is írtam már, nem rossz kis feature), google térkép, zenekeresés (itt hangutasítással adod meg, mit szeretnél hallgatni (ez is egész üzembiztos,nálam csa a Deep Purple-t nem akarja megérteni...) , power mp3 lejátszó, smart movie ikon és a módváltásikon látható. A két mód között viszonylaggyorsan vált: emlékeimszerint az E66sokkal lassabb volt. A kamerát az oldalán levő funkció/elsütő gombbal tudod ütegbe helyezni, a hangutasítás gomb pedig könnyenkezelhető azoldalon, a hanerőszabályzók közérakott billentyűvel; de ajobbválasztó billentyű hosszú nyomásával is tudakolja, mi a f@szt akarsz,kis gazdám, vartyogjad.. A hangfelismerése először botrányos volt, majd,amikor megszoktuk egymást, nagyjából98%-os hatásfokkal dolgozik. Az e-mail klienssel voltak problémáim,de ez tervezés ... viszonttetszett, amikor egye-mail csatolt wmv formátumárará klattyintva kapcsiból lejátszotta... Hát, ennyit nem röviden a kérdésedre. Az akksi üzemidővel egyetemben, messze a legjobb üzleti telefonja a Nokiának.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Gyuresz
tag
válasz Ankhiszesz #2139 üzenetére
Tudtommal csak hálózatfüggős telók kaphatók Náluk.
Igen igazad van nem a demokrácia a legjobb szó rá...[ Szerkesztve ]
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
zzola
titán
válasz Ankhiszesz #2409 üzenetére
Nyugi, Én is nézegettem a MM-ban az E71-et, végül is E52 lett belőle. 3 napos cseregarancia van rá, ez idő alatt a főbb problémák kijönnek, pl.: elhalkulás, lefagyás, illesztési problémák....mi is várjuk az új fw-t, a fórum előtt ülik Én is, mikor van rá időm...
Néhányszor próbáltam videotelefonálni, de még 1x sem jött össze, szerintem semmi értelme...
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Igen, Zolar-nak igaza van! Ott a 3 nap! Ha elfogadsz egy jó tanácsot tűzd ki határidőnek okt. 22-t! Akkor 6 napod van tesztelni és ha nem jó, következő hét szerdáig vissza viheted! Ha most pénteken veszed meg, akkor ugye 5 napod van!
Egyébként én nagyon megértelek, én is sokat hezitáltam. Csomót idegesítettem magam rajta, aztán a végén már csak ezen járt az eszem. Úgy voltam vele, hogy mindenképp megvárom az új sw.-t és akkor veszem meg, de annyira megkavart, hogy szemen köptem magam és megvettem. Inkább, minthogy idegeljem magam rajta.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz Ankhiszesz #2413 üzenetére
Attól, hogy ők dolgoznak szombaton is, attól az még nem munka nap, tehát nem számít bele a 3 napba! (Gondolj bele, van olyan bolt, ami vasárnap is nyitva van! Akkor annak az üzletnek a vásárlói szopnak, aki meg ugyan annak a cégnek olyan boltjában veszi, ami hétvégén zárva van, az meg örül?! Nem! )
Egyébként az enyém trés.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
zzola
titán
válasz Ankhiszesz #2413 üzenetére
Határozottan nem! Pécs mellett lakom, Én mindegyiket itt vettem...
-
old rocker
veterán
Persze, hogy láttam.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Persze, hogy láttam. Egyszer a hátlapi kamera után valahogy átváltottam előlapi kamerára és ahogy visszafordítottam a telefon és megláttam a kijelzőn a fejemet, úgy megijedtem,majd összesz@rtam magam,pedig előtte kanizsai bútorbetegségem volt,az a székrepedés.
Komolyabbra fordítva: én nem sok értelmét látom,de ettől még van, aki használja, videótelefonálás alkalmával. Tételezzük fel, ismeretlen dealertől akarsz spanglit venni, nem kell magyarázkodni, én szürke micisapkában lesze és van egy randa pattanás az orromon; én meg fejbőrrel vagyok borítva az államig,mert kopasz vagyok és aszemfogaimat kiverték 2006. szept.23-án. Egy videótelefon és kész. De inkább hab a tortán, mint valódi haszon,bár,fiatal házasoknak is jól jöhet két heti kiküldetésnél egy közös maszturbáláshoz.A telefonnal kapcsolatos hezitálások:vegyétek már meg azt a qrva telefont,ne fo...tok állandóan.Csak vigyázzatok,mert nagyon jó.
Dr. Veinemöinnen s.k. ,PR manager, NOKIA Corporation
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Sztbeni
őstag
válasz Ankhiszesz #2513 üzenetére
Megbízhtaó, de én csak tartozékokat rendeltem eddig.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Fryskitt
addikt
válasz Ankhiszesz #2513 üzenetére
Eddig nekem sem volt bajom velük....
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Gyuresz
tag
válasz Ankhiszesz #2519 üzenetére
Pénteken(okt.23) vagyis még ünnepnap is kiviszik?
Ha meglesz akkor várjuk róla a fotókat...
(Azt hittem úgy fog kinézni mint a fekete E55.)A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Gyuresz
tag
válasz Ankhiszesz #2521 üzenetére
Így könnyű, sok sikert!
Igazából arra számítottam hogy ezüst keretes lesz ha egyszer megjelenik feketében(mert nagyon tetszik)...[ Szerkesztve ]
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
|AP|
veterán
várjuk a tesztet!!!
engem elsősorban az összeszerelési minőség érdekel! és persze a fotók -
Sztbeni
őstag
Engem is érdekelne a teszt.
-
Fryskitt
addikt
Mi leszel, ha nagy leszel? Amúgy csak hajrá!!!
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
NGyuri
aktív tag
azért remélem megtanulod helyesen írni a rólla-t (róla)
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
P@lee
csendes tag
Hi!
Már van a Speedshop-ban fekete. (Sajnos nem voltam ott, csak megkérdeztem telefonon, így én még nem láttam.)
Az XXLGsm-nél is van elvileg, meg gondolom egyre több boltban... megnéznék már egyet, akár képről is.
[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
válasz Ankhiszesz #2647 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy milyen feketében. Várom a képeket. Teszt lesz?
-
|AP|
veterán
válasz Ankhiszesz #2688 üzenetére
"404 - Not Found"
-
válasz Ankhiszesz #2692 üzenetére
Nincs találat. Ugye nem címlapos írásként küldted be? Mert akkor először elbírálják, és el is utasíthatják. Személyes bejegyzésként egyszerűbb és gyorsabb
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Ankhiszesz
tag
Nem tudom felfogni hova tűnik az írásom , pedig mindent kipipáltam, leokéztam, de semmi, ezekszerint csak én tudom megnézni
Karma: megpróbálom megnézni. Hátha. Köszi a segítséget, most csinálok ilyet elöször.
Hol kell a személyest megadni? Mert nem találom[ Szerkesztve ]
Nokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 és Galaxy S5 koncertfon)>Alcatel ot995>Huawei P6>Huawei P9>Xiaomi MI9T Pro>ZTE Axon 40 Ultra
-
P@lee
csendes tag
"Nincs találat."
-
Ankhiszesz
tag
válasz Ankhiszesz #2694 üzenetére
Csapó sokadik: [link]
Remélem most már sikerült, mert már dolgoznom is kéne Karma köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Nokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 és Galaxy S5 koncertfon)>Alcatel ot995>Huawei P6>Huawei P9>Xiaomi MI9T Pro>ZTE Axon 40 Ultra
-
válasz Ankhiszesz #2694 üzenetére
SZERK: Tárgytalan, most már jó
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
P@lee
csendes tag
válasz Ankhiszesz #2696 üzenetére
Na most már megy. Kösz a képeket meg a cikket!
-
old rocker
veterán
Jó írás... A teflon is baba,bár nekem a"szürke gold van, nekem azzal sincs semmi bajom.)
[ Szerkesztve ]
-
burasu4
senior tag
Tetszik az irás is meg a telefon is, de nekem valahogy jobban tetszik az ezüst, vagyis az enyém...
-
Gyuresz
tag
Ezek szerint nem full fekete(szerencsére) hanem ezüst keretes ami még vonzóbbá teszi, csak gratulálni tudok hozzá használd egészséggel!
-
Sztbeni
őstag
A kepfeltoltes.hu egy nagy kaka. Ne azt használd.PL.: Használd a noob.hu-t.
[ Módosította: ngabor2 ]
-
NGyuri
aktív tag
Szia! Neked milyen témák vannak a telódon? Ua, mint a normál szürkéken vagy van valami fekete is?
[ Szerkesztve ]
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- HP nyomtatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest