Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanczi01
tag
Sziasztok!!! Most vettem észre hogy hullámzik a kijelzőm. Ez mindenképpen hardver hiba,vagy az új fw segít majd rajta? Egyébként ezt az egy problémát vettem észre a telefonon az 1 hét alatt. Talált valaki valamilyen oldalon ojan új garmint,amihez van kód is, és jól működik? Válaszaitokat előre is köszönöm....
-
attisx
addikt
válasz Tanczi01 #3752 üzenetére
A kijelző hullámzást már többen is tapasztalták. Ahogy a hozzászólásokból kivettem, leginkább az egyszerűbb színátmenetes témák használatakor jelentkezik, valószínűleg kijelző vezérlési probléma lehet.
Garmin ügyben:[link], egyéb megoldást itt ne keress, a prohardver fórumain tilos a warez...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
old rocker
veterán
válasz cintula187 #3742 üzenetére
Egyelőre ismétaz újra telepítéseknél tartok,fogalmam nincs.Reseteltem, újra telepítettem a szoftvert.Majd, ha beszélek rajta,megtudom. Az első, nagyon durva esetben a másik végén a röntgenben voltak.Engem jól hallottak, csak én nem, a mondatok eleje rendszerint kiesett. De aztán a fiam is felhívott Pestről, nem annyira durván, de a mondatok elejéből ott is ki volt kapva 1-2 betű. Na,akkor határoztam el,resetelek is.Legalább a korábbi telepítések fent maradt törmelékei is lekerülnek.
Ja, s bár e-mail is jött a májnokiától, semmi új,"csodálatos program" nincs...
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
superxaba
tag
csak összegezném:
- PC-re dugva egyszer tölt egyszer nem...
- giroszkópja hol beállítja alapállásba a kijelzőt, hol nem...
- hangminősége gyatra
- újraindul, néha épp videózás közben, néha csak úgy...úgy eladom, mint a sicc!
Nem a részvétel a fontos, hanem a győzelem! Not the action, but the victory! www.25ora.ro
-
ROBOTER
addikt
Emberök!
Mitől függ az, hogy mikor van kedve a telefonnak az 1. prioritású WiFi hozzáférési pontra csatlakoznia?
WLAN varázslóban kiválasztom a WiFi-met, ami mellé oda van írva, hogy "ISMERT"
Majd "webböngészés indítás", rálépek egy weboldalra.
Ha nem zárom be a böngészőt, csak alkalmazást váltok, akkor minden létező hálózati alkalmazás a WiFi-met fogja használni.
Majd kilépek a normál böngészőből, és a telefon vagy azonnal nem a WiFi-t használja, vagy egy idő (???) múlva felejti el a WiFi-t. (a 3G-t használja helyette alapból)
Szóval semmi összefüggést nem látok a WiFi elsődleges használata és elérhetősége között...
[ Szerkesztve ]
-
lindermen
senior tag
sziasztok!
Maci, neked a t-s cuccal milyen tapasztalatok vannak, milyen hibák jöttek elő?
Vacilálok a telók között, januárban veszek valamit... N79 drága és nem fém, más meg nincs ami tetszene igazán, csak ez. -
-Maci-
addikt
válasz lindermen #3760 üzenetére
Nekem majdnem hogy semmi.
Időnkét kicsit szaggat a hang telefonálás közben, de semmi komoly. Ezen kívül a szériának mondható előlap lötyögés. Lényegében ennyi. Egyszer beszívtam az ímél klienssel, mert nem tudom hogy, de elfogadtam a Nokia Messaging szolgáltatást, ami egyébként jó, de nem tudja azt az opciót, hogy az ímél letöltésénél lehessen kapcsolatot választani. Ezen akkor nagyon felnyomtam az agyam és pár napig nem tudtam megszabadulni tőle. Aztán csoda történt. Egyszer csak elfelejtette és most minden újra a régi. (Egyébként hozzá teszem, ez a dolog is az én bénaságom miatt jött elő!! Törölnöm kellett a szuperül működő mail fiókomat, mert elfelejtettem átállítani, hogy a mem. karira mentse az üzeneteket és ne a teloba.) Jó, a mail kliens lehetne gyorsabb.
Egyébként a sokat emlegetett széria hibákból semmit nem tapasztaltam (KOPP KOPP). Avagy, 5 hét mérlege:-0 db fagyás
-0 db újraindulás
-0 db lassulás
- giroszkóp nekem jó. Nem villám Géza, de normálisan forgat
-Ébresztés 100%-osÖsszegészében azt mondhatom, hogy még mindíg nagyon sajnálom hogy pont a készülék házon spóroltak. Ez a porszem a szememben, egyébként elégedett vagyok. Szeretem és nem bántam meg.
SZERK.:
Ja és én a sokat szidott rezgőt is imádom! Nekem abszolút nem hangos és a szoros övtáskával együtt működve, hosszú évek óta újra van értelme a rezgő üzemmódnak!
[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-
-Maci-
addikt
válasz lindermen #3762 üzenetére
Hát a HTC Tattoo-ról én nem akarnék nyilatkozni! Az ugye érintős, tehát eleve más. Egyébként a HTC-ről minőség terén eddig csak jókat hallottam. Kérdés, hogy a Google Android platform mennyire kiforrott, mennyi alkalmazás létezik rá.
Szóval én el tudom képzelni, hogy az egy nagyon jó kis készülék, de nem szeretném összehasonlítani az E52-vel. Döntsd el Te, hogy neked mi kell!If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
lindermen
senior tag
E52 tetszik legjobban, csak ugye a problémák vele, kicsit megriasztottak. Tattoo érintős + drága + nincs és gondolom nem is lesz a T-nél, Pulse meg nem tetszik....A legbiztosabb a jól bevált gombos megoldás...Nahát igen mondjuk van kombi cucc ami tetszene, N97 mini, na de az ára annak is...
-
-Maci-
addikt
válasz lindermen #3764 üzenetére
Ha meg veszed az E52-t, lenne két jó tanácsom:
1.) Mivel sok itt ecsetelt hibát szoftver hibának tudunk be, nagy csodákat várunk az új szoft.-tól. (illetve én konkrétan nem annyira, mert az enyém így is jó) Szóval érdemes lenne megvárnod az új szoftot, mert akkor ha esetleg hibásat fogsz ki, valószínűsíthető, hogy nem szoftver hiba. Illetve ha figyeled a fórumot, most érkeznek az első tapasztalatok a friss szoft.-ról, ugyanis pár napja már elérhető a független készülékekre.
2.) A vásárlás napját péntekre időzítsd, mivel akkor a 3 napos visszavásárlási garancia 5 napra "bővül", mivel ugye a szombat, vasárnap nem munkanap... Szóval ha 5 nap alatt nem tetszik, vagy hibás, akkor akár az egész vételtől is elállhatsz.
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
bb78
csendes tag
Segítséget kérnék. Opera-nál a böngészés során kiírja a telefonom, hogy a memória megtelt. Ezt hol tudom üríteni? Operán belül vagy a telefonon belül?
Memoriakártya vásárlás a megoldás erre?
Köszönöm a segítséget! -
gerike88
csendes tag
Szerbusz Maci! Csak annyi kiegészítésem lenne, hogy az a 3 nap valóban 3 nap. Legyen szombat vagy vasárnap, mert a nagyobb városokban, mint például Miskolcon is a trés boltok vasárnap is nyitva tartanak. E51-el jártam sajnos így, ezért fel kellett küldeni pestre és nem cserélték ki.
Más!
Felraktam az új szoftot. Szomorúan tapasztaltam, hogy a hang nem javult. Kíváncsi vagyok, hogy blútútheccettel mit mutatna. Bár kicsit gagyi, meg a fülemnek se a legjobb, de ha nincs más megoldás. Arra is gondoltam már, hogy a SAR érték miatt lehet ez a gyakori hangkihagyás vagy minek nevezzem Remélem valamit kitalálnak rá, bár ha a SAR, akkor esély sincs rá. Nem akarom eladni, már annyi mindent átéltünk együtt 197 óra beszélgetés, jópár ZH, 1-2 repülés ( a telefon részéről, és nem idegből, hanem véletlenül ) Vajon az E55 tulajok merre vannak? Van ilyen egyáltalán? -
old rocker
veterán
Nem tudom,független vagy-e. Minden esetre én időnként a cache-t, cookikat,sütiket,előzményeket törölni szoktam időnként, mert esetenként 2-3MB-ot is lefoglal a memóriából. Pláne, a jó sokat böngészel. Azon kívül még elküldötte-mailek,be és kijövő üzenetek foglalhatják a telefon memóriáját. Mert a leírtak alapján -böngészés közben -itt nem arról van szó, hogy nyitott programok fogják a RAM-ot.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
A handy shell errea telefonra szerintem tök felesleges. A memóriáról a legpontosabb információt az ismereteim szerint a best taskman szolgáltatja, de a handy taskman is bőven megteszi - ugyanakkor a kedvencek menű és a gyorskeresés miatt a leghasznosabb.
-
bb78
csendes tag
Felraktam, a ra, 33.3M foglalt. Ez terheltet jelent? A mailek törlése a megoldás ha felszabadítani kell RAM-at? Az operából meg csak törlöm a szokásos előzményeket?
-
akos3
addikt
Én sztem nem kell se maileket, se előzményeket törölnöd!
A RAM ugye leegyszerűsített megfogalmazásban az adott pillanatban használt programokat, adatokat megjegyzéséért felelős memória (ezért jobb ha minnél több van belőle, mert annél több progit tudsz futtatni egyszerre anélkül, h észrevehetően belassulna a telefonod (de ez így van a PCnél is)
A taskman progik megmutatják, h a Ram hány százalékát használod éppen, és h hány mb szabad még! ha már szinte teljesen kihasználod a max memóriát, akk becsuksz pár alkalmazást..netezés közben ügye pár ablakot értelemszerűen.[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz old rocker #3775 üzenetére
Hát nem tom...Én sztem amiket leírtál az simán a telefon memóriát foglalják és nem a RAM-ot! Ami ugye nem ua.
Én úgy gondolom, ha egyszer befejezted a böngészést akk a korábban megnyitott előzmények nem foglalják a RAM-ot, mert nem használja már a telefon. ..De javíts ki, ha nem így van Az e-maileket meg alapból nem értem h miért éppen a RAM-ot foglalnák..[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Ha még egyszer elolvasod, amit írtam, én nem is azt válaszoltam neki,hogy a RAM foglaltsága miatt...
"Segítséget kérnék. Opera-nál a böngészés során kiírja a telefonom, hogy a memória megtelt."
Ez volt az eredeti üzenet.Aztán írta,hogy 2-3programvoltnyitva. Ezekből én azt a következtetést szűrtem le,hogy kilőtte a telefon belső memóriáját. Ha pl. továbbít 3-4,5 MB-os terjedelmű e-mailt, az máris 15-20 MB. Vagy rengeteget netezik.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
akos3
addikt
válasz old rocker #3780 üzenetére
Hát jó, én máshogy értelmeztem mert ez a felhivás amit neztezés közben kapott az sztem a RAM-ra vonatkozik..Nem hiába csak netezésnél irja ki. Pláne, ha még 2-3 program nyitva is van..ami ugye a RAM-ot használja.. Nah de mind1 sztem túl tárgyaltuk ezt a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Mennyi a szabad memóriád? Az a lényeg.Van 120 MB RAM a telefonban. Abból általában 35 MB körül szabad. Van 62 MB felhasználható memória,amiből pl. nálam most 37.9 a szabad. Ezt a telepített programok, üzenetek,névjegyzéki adatok, e-mailek csökkenthetik.
És végezetülamemória kártya,deezmost irrelevánsszempont.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
eos30d
aktív tag
válasz old rocker #3785 üzenetére
két kézzel akarod püfölni... egyből duplázódik a gombsor meg a kijelző is szerintem neked is bőven elég egy ebből. Szépen lassan rájössz netezni laptoppal kell,telefonálni telefonnal, Fényképezni eos-al, de ez egyiket se súrolja....
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
az ideiglenes fájlokat ... csak vixeltem...
eos: Én most gyűjtöm az E52-es mobilokat... Nagyon szeretek mobilt telepítgetni...
Netezni meg laptopon... Na, az én laptopomon csak 1marhát ismerek,aki netezik... Minden reggel szoktam vele fogmosás közben farkasszemet nézni. 20 szóból 21-et egybe ír a rohadék. Az utólagos szótag beillesztés meg egy vidám játék.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
csab2
veterán
válasz gerike88 #3771 üzenetére
Ezt nem jól tudod. A törvény szerint 3 munkanapon belül van lehetőség a cserere. A szombat és a vasárnap nem munkanap. Függetlenül attól, hogy az adott bolt nyitva van-e vagy sem.
Képernyő hullámzással kapcsolatban:
mintha az új szoftverrel nem jelentkezne a dolog.[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
eos30d
aktív tag
válasz old rocker #3788 üzenetére
én még egyet ismerek, itt is van egy marha minden reggel a tükör előtt
50e. ért neked adom az enyém Már 2 pecsétes lesz a "szerviz" füzete..... -
old rocker
veterán
oké, csak eladom először az e75-met...
2 pecsétes??? Leették a rohadékok?????
Több kérdésre: szoftver frissítés előtt nem volt problémám a hanggal. A frissítés után a bejövő hang akadozott,engem jól hallottak. Reset, szoftver újratelepítés után úgy tűnik, a hang ismét rendben. Meg minden.
[ Szerkesztve ]
-
eos30d
aktív tag
válasz old rocker #3791 üzenetére
egyet az új szoftkor pecsételtek, egyet meg majd most fognak hogy fenn volt a pesti szervizben. úgy emléxem tegnap is "úgy tűnt" hogy rendben van....
-
bb78
csendes tag
válasz old rocker #3783 üzenetére
Nekem is 35-38 között mozog. Attól függ mennyi program fut. Gondolom akkor nincs nagy baj, de furcsának találtam, hogy már többször is az Opera kiírja az üzenetet pedig pár ablak van csak megnyitva!
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy lámaságot írok, de mintha a múltkor valaki hangosan övékelt volna és verte volna magát a földhöz, hogy ezzel a telefonnal nem lehet évfordulót/születésnapot létrehozni.
Haa rosszul emlékszem és már mindenki tudta, akkor sorry!
Jelentem, de lehet!! Csak nem a naptáron keresztül! A telefonkönyvben kell ráálni a névre (Pl.: Marok Marcsa ) és Marcsához kell új adatot hozzáadni. Itt van a lista végén a születésnap és az évforduló...If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
csab2
veterán
A naptárban is van "évforduló". Itt azt kifogásolták, hogy nem írja ki, hogy hány éves az illető. S40-nél ugyanis a naptárban ha születésnapot veszel fel, be kell írni a születési dátumot, és ebből kiszámolja, hogy hányadik évforduló van.
Szerk.:
Attisx megelőzött.[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-Maci-
addikt
Hát akkor ezt csúnyán benéztem! Sorry.
Addig jutottam, hogy kérte a születési dátumot, mint S40-nél. Ebből gondoltam, hogy be rakja a naptárba és kiszámolja hogy hányadik évfordulóról van szó. Viszont nem. Sajnos. Sőt még csak be sem szúrja a naptárba...If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
hát, passz... Utoljára a 6120C-vel jártam így...
Évforduló: amik nekem voltak S60-as telefonok,egyik sem számolgatta. Erre ajánlottam a Papyrus nevű naptárprogramot, ami szinkronban működik ugyan a gyárival, csak sokkal több bejegyzési lehetőség van és évfordulót is számol. Viszont ergonómiailag nemnéz ki olyan jól. Betű,szám méret, betűtípus állítható.Teendőkhöz kategória,szín, piktogram rendelhető.stb.
Meg lehet még fejelni a dolgot a best birthday c. programmal,ha a telefonknyvedben benne vannak a családtagok szülinapi adatai,az átrántja a névjegyzékből. A Papyrus meg a B.B-ből.[ Szerkesztve ]
-
-
old rocker
veterán
Csak nem bírom ki egy megjegyzés nélkül, de ez csak olyan költői tűnődés. Régebben az ember fejben tartotta ,Klotild néne 1939.08.34-én született, Krapuncák néni 1947.július 6-án... stb.Aztán vagy elfelejtette, vagy nem. Ha eszébe jutott,egy egyszerű számtani művelettel kiszámolta, hány éves is Klotild néne. Aztán jöttek a Casio menedzser kalkulátorok, azok már pörcögtek is emlékeztetőnek. Majd jöttek a mobilok,egyre kényelmesebbé vált a dolog,mert azS40-es új generáció már számolta az éveket. Aztán vettél egy S60-ast,és újra kénytelen vagy számolni. (Persze számolna az ember, ha be lehetne a gyáriba adni a kezdő lőelemet...)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs