Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobika1
tag
Külsőre elég jól sikerült, de miért nem fejlesztik a belsejét?
06-70-419-1638
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Mindezek ellenére a hétvégén megnéztem photo hall-ban és megtetszett. Valahogy az egész. Nagyon szép és jó tudású, arról nem is beszélve, hogy az ára sem az eget veri. Meg is vettem t-mobile-ban, aláírtam még egy év hűségidőt, így volt 14000 Ft.
Eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Pont azt tudja ami nekem kell. Kényelmes használni, az eleje picit foltosodik, mert még a billentyűzet is fényes zongoralakk műanyag, de a hátlap nagyon jó. Egyáltalán nem csúszik ki a kezemből. Az akku természetesen új, a 4 pöttyből 3 volt mikor megvettem, most már csak 2 van, de nyomkodtam rendesen mire mindent sikerült beállítani rajta.
Képeket nagyon szépet csinál, kár hogy ha fekvőt akarok, akkor is álló kép lesz, utólag kell gépen elforgatni, de annyi baj legyen. Adtak hozzá 1GB memóriakártyát.
Ez az új szoftver rengeteg mindent tud azért, az aktív készenlét nekem nem hiányzik, ami kell kedvencek között van.Üdv,
Impossible is nothing
-
hool
aktív tag
Asszem benevezek egy ilyenre én is.
Az akksi idő nem értem miért kevés, 6 óra beszélgetési idő, 1020 mAh. -
meroly
veterán
Hali!
Megnéztem, teljesen korrekt. 1 órát tudsz felvenni csak vele viszont. Ki tudod választani, hogy hova mentsen, memóriakártya vagy a telefon, szokásos amr-ben rögzít.A 6 óra nem 6 óra sajnos, hanem 2-3 csak Az meg nekem 2 nap alatt meg szokott lenni, így csak 2 napot megy az akksi.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Akkor lehet az aurám leszívja az akkukat, mert mondom nekem a 6230i vadi új eredeti akkuval is csak 2 napot megy.
Viszont most hogy hosszú hétvégéztünk a Balatonon és nem sokat használtam, elment töltés nélkül 3 napot, az már nem annyira rossz. De ebben napi max fél óra beszélgetés lehetett és pár fotó. Ja és ott jóval gyengébb volt a térerő mint itthon.
Ja és napsütésben (bár sokhoz nem volt szerencsénk már) nagyon jól olvasható a kijelző.
Ez az új S40 nagyon jól lett fejlesztve. Pl. ha "alszik" a telefon, akkor a piros gombra nagyba kirakja az órát a kijelzőre és pár másodperc múlva elalszik. Meg energia takarékos módon amúgy is elég hamar kikapcsol a kijelző, billentyűzár után pl azonnal, nem úgy mint a régebbi S40-ben hogy még legalább 2-3 percet világított.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
1-2 negatívum:
- a kijelző csak szemből látható rendesen. Jobbra és/vagy felfelé forgatva sötétül, balra és/vagy lefelé forgatva világosodik. Nem tudom mitől lehet, valami gyengébb TFT biztos ,de 6300-ban pl nem ilyen
- a hívásoknál nem látod ki hányszor hívott, csak az utolsó hívás idejét és tartamát jeleníti meg, már a 3110c-ben is kiírta az adott féltől az utolsó 5 hívást időtartamával együtt
- mivel nincs bekapcsoló gomb, így üzemmódot is nehézkes váltani, max a #-el a néma és az általános közt (vagy persze menüből)
- az ezüstös keret 2 hét után kopik, pattogzik le, alatta persze fekete, így elég ocsmány lesz később
- a hangszoró a hátlap alján van, így pl kézben fogva pont eltömíti az emberImpossible is nothing
-
meroly
veterán
Már megtanultam reálisan látni a dolgokat. Szerelmes nem vagyok belé (a 8800-ba az voltam és vagyok a mai napig is, ezért nem adtam el), de tetszik a telefon, főleg az ára.
Pontosabban úgy van, hogy két sorban jeleníti meg, a felső sor a hívot/hívó/nem fogadott neve, telefonszáma, stb. Az alsó sorban a hívás időpontja (nem fogadottnál a nem fogadott hívás időpontja), aztán ott van opciók/hívás időtartama. Viszont ha valaki pl 3x keres, akkor csak az utolsó idejét jeleníti meg. Ha keres 10:10-kor, 10:30-kor és 10:50-kor is, te meg 10-11-ig megbeszélésen voltál és próbálod visszahívni azokat akik hívtak, akkor őt a 10:50-esek közt fogod megtalálni, pedig már 10:10-kor is keresett, érted? Én nem nagyon
Ha kérdésed van, keress!Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Ja és még annyi, hogy a t-mobile-os verzióból már kimaradt az MSN, gondolom arra kényszerít, hogy inkább telefonálj percdíjért, minthogy msn-ezz filléres wap-forgalommal
KedvesekImpossible is nothing
-
meroly
veterán
Volt 6230i-m, de már nem emlékszem.
Viszont megnéztem (felhivtam magam párszor) de csak az utolsó hívás időtartamát írja a név alá. Opciókban ilyen lehetőségek vannak: SMS küldése, megtekintés, szám átírása, törlés, hívás.
6230i helyett szeretnéd amúgy?Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Megtekintésnél csak a számot mutatja meg. Telefonálásra tökéletes. Nekem a 2 napot úgy kihúzza, hogy napi 1-2 óra telefonálás, nyomkodás, fényképezés, sms, stb megy.
Amúgy ugyanez az akksi belefér a 6300-ba is csak kicsit le kell faragni, nem próbáltad?Impossible is nothing
-
hool
aktív tag
Lefaragással nem próbáloztam.
Mondom, nekem a 6230i kb másfélszer addig bírja mint a 6300. -
meroly
veterán
Értem.
1-2 pozitívum még:
- 3,5-ös jack nagyon jó, bármilyen fülhallgatót rá lehet csatlakoztatni és kvázi head-setként működik, mert mikrofonként a telefon beépített mikrofonját használja, amire rá is kérdez
- a menü teljesen átrendezhető, mint a symbianban, bár aktív készenlét nincs, de a kedvencek megpakolható
- hívás közben kiírja az időtartamot (jó ideje ezt nem tudták a nokiák)
- óriási óra, napsütésben is látható kijelző
- nagyon energiatakarékos, billentyűzár után egyből lekapcsol a kijelző
- #-re néma/általános közt lehet váltani, de ezt már az egyel régebbi soft is tudtaImpossible is nothing
-
meroly
veterán
Megválnék tőle, ha valakit érdekel, priviben keressen!
Impossible is nothing
-
-
meroly
veterán
-
gaborba81
tag
Ilyen teló használóktól kérdezném,aktív használat mellett mennyit bír az akksi?
" Buta ember az, aki a más butaságából nem tanul"
-
őstag
Vettem egy telcsit másodtelefonnak.
nagyon megvagyok vele elégedve, ennyi pénzért nagyon jó vétel, elég jól felszerelték mindennel.
Egy valami lehetne jobb..aksija.
Nekem ált 2 napig bírja, ha nagyon kímélem max 3.
Ettől eltekintve szuper telefon.
Üdv! -
meroly
veterán
hát igen, ez a fő bajom nekem is, mert pl ismerősömnek van egy samsungja, nem tudom milyen, de új, szines kijelző, fényképező slide-os, stb, stb. Azt mondja egy hétig bírja úgy hogy napi legalább 1 órát beszél vele. Hát mondom megnézem magamnak milyen brutál akku lehet benne, hát egy sima lition 700mAh-s.....
Ebben meg 1050 vanImpossible is nothing
-
meroly
veterán
-
Dino69
aktív tag
Hello Akinek van a birtokában 2700, az elmondhatná mik azok a fényhatások, mert nekem semmi extrát nem csinál a masina, vagy, vak vagyok
Amúgy én E51 helyett vettem, telefonálni, és lehet vele[ Szerkesztve ]
-
pepe1970
tag
Micro usb töltővel lehet tölteni? Vagy az csak az adatátvitelhez ven?
-
hool
aktív tag
A pannon nem viccel, felemelte a készülék árát 5ezerrel, így 15ezer (Netshopban 14 240) HUF, előfizetéssel!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.