Hirdetés
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlelion21
addikt
Barátnőm majd' fél éve nyúzza, (és az alapvetően szar minőségű anyagokon kívül) annyi a baja a készüléknek, hogy az ezüst csík bal oldala néhány hét után elkezdett recsegni/mozogni. Pedig nagyon vigyáz rá, nem ült rá, nem ejtette le. A gombsorral sincs kibékülve, én meg eleve a készülékkel (főleg a kijelzővel), de ez maradjon az én bajom.
-
meroly
veterán
válasz littlelion21 #301 üzenetére
A kijelző valóban érdekes volt. De ha eltalálod a megfelelő betekintési szöget, akkor nagyon szép, főleg a fényképezett képek szépen mutattak rajta.
Impossible is nothing
-
Istvan89
tag
nekem nagyon bejött a telefon:
ár/érték aránya több mint jó, itt is találni hardveraprón 15k körül vadi újonnan
zeneileg is megállja a helyét, én hébehóba (ha az ipodom lemerül) egy AKG K311-el használom, és meglepett h elég jó minőségben adja le a zenéket
akksi az kb 2-3 nap
gyorsnak mondható a szoftvere is (szerintem), nekem még soha nem fagyott le (mondjuk csak 512mb memóriakártya van benne)
a kamerán nem erőlködtek nagyon de ahhoz képest h mennyibe kerül az sem rossz
hangosan szól, nincs az h nem hallom meg ha csörög
sms írás kicsit nehezbb vele, mert szűkösen vannak elhelyezve a gombok, de megszokható
én 10ből 9et adnék neki, ha egy megbízható, egyszerűbb de nem egy 3310esre vágyik az ember
-
Taybor
tag
Hy
Hol lehet ezen a telón azt beállítani, hogy még véletlenül se lehesen felmenni vele a netre (mit kell kikapcsolni vagy átírni?) Mert múltkor véletlenül felmentem vele és máris leszívott pár száz forintot
-
meroly
veterán
Menü/web/beállítások/biztonság
Itt a rákérdez csatlakozásra. Ilyenkor mindig megkérdezi, hogy kapcsolódik-e a webre.A másik drasztikusabb lehetőség, ha kitörlöd a beállításokat, de azt nem javaslom, mert az mms-hez is kell aktív net kapcsolat, meg később nehéz visszaállítani.
Impossible is nothing
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Milyen módon tudok Hard Reset-et végrehajtani ezen a telefonon
Üdv!
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
jencici
csendes tag
válasz Menyus51 #220 üzenetére
Látom értesz a telefonhoz, szeretném megkérdezni, hogy miért tűnt el a menü-ből a térkép ikon. Én is letöltöttem M.o. térképet, és rendesen működött addig, amíg nem frissítettem a telefon szoftwerét. Frissítés után "lelépett" a térkép ikon, és nem tudom hogyan tudnám visszatelepíteni, pedig jó lenne. A letöltött térkép megvan a memóriakártyán. A frissítést a nokia suite programmal végeztem, a mostani legfrissebb a 9.8 verziószám.
Nekem tetszik a teló annak ellenére, hogy ilyen balul jártam.
Köszi a segítséget.
Üdv: jencici -
Napalmhun
csendes tag
Nekem gyári SW-vel működik GPS-el a magyar térkép, tervez is útvonalat, de amikor megkérném a navigációra, rákérdez, hogy elfogadom e a licenszet, és lennék e kedves megvásárolni?
WTF?
Nem úgy volt, hogy ingyenes az ovi maps?
Valaki próbálta már?
V7.8-as szoftververzió van rajta. -
Napalmhun
csendes tag
válasz Napalmhun #322 üzenetére
Sikerült utánanézni kicsit bővebben... ingyenes, de ha navigálni is szeretnél? Csengesd a havidíjat.... kössz nem
A telefonnak amúgy bosszantó dolgai vannak:
- ébresztőt csak egy időpontot tudok megadni, azt berakhatom a hét bármely napjára/napjaira. De azt, hogy hétfőnként 6-kor, más napokon meg pl 7-kor ébresszen automatikusan... na ilyet nem lehet.-Fényképező szoftver butácska, de elnézzük neki, telefonálni kell vele.
-SonyEricsson HBH-PV702 bt headsetet nem látja. Mert ha nem akarna hozzá csatlakozni, azt megérteném. De hogy nem is látja?!
-Nokia GPS párosítása trükkös. Alapból azt sem látja, de ha a térkép szoftver rákérdez, hogy nafiam, ide kéne ám GPS, keressünk? Akkor megtalálja.
Szoval olyan vegyes érzelmeim vannak a telefonnal kapcsolatban. A szintén 20eFt-os SE V630i kétéves telefonom esetében a fenti dolgok nem jelentettek problémát. Szoval ez a "rutinból jót" dolog előtt kicsit értetlenül állok. Nokiáéknál ez vajon mit jelent?!
Ami viszont tetszik, az az akksi. 1,5 napja van bekapcsolva, és még mindig telinek jelzi az akkut.
2 napos karcmentes PIROS hátlapomat cserélném feketére. Hátha alapon
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz Napalmhun #323 üzenetére
Én az akksival ennyire nem voltam megelégedve, nekem 2 napot ment. A többi dolgot nem próbáltam, a navigáció nem telefonra való (főleg nem ilyenre) és a nokia bluetooth headsetemet is megtalálta. Ébresztőt meg mindig előző este szoktam állítani amúgy is. Elég rugalmas a munkahelyem, így kb előtte nap tudom meg hányra érdemes bemennem másnap.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz littlelion21 #325 üzenetére
Én az átlagosnál sokkal többet használom
Napi 1,5-2 óra beszéd, sms, naptár, fotók.... sztem 2 napnál többet nem tud ilyen használat mellett (a nagy kijelző is sokat eszik). Reális volt, de nekem kevés
Amúgy ezen kívül tökéletesen meg voltam vele elégedve.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz littlelion21 #327 üzenetére
Ó igen, kár hogy nem nokia és nincs benne pár dolog ami kéne.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz littlelion21 #329 üzenetére
Neeeem, csak márkahű. Bár lehet lassan nem kéne....
Impossible is nothing
-
benjam
csendes tag
Azt szeretném kérdezni hogy elbírja e aa 4 gigás memó kártyát, tudom hogy csak 2Gb-ig támogatja de azért megkérdezem hátha valaki tudja!!!!!!!!!
Benji
-
mettyuz
tag
Sziasztok!
Vettem barátnőmnek egy ilyen telefont, de pannon függő, de szeretné vodás simkártyájával is használni, meg lehet oldani valahogy függetlenítést?
Üdv
Beteg ez a világ, őrültnek titulálnak, ha nem állsz be a sorba, téged is kiutálnak
-
AMD Power
titán
Jó ez a telefon szeretem de megválok tőle van egy jobb most.
-
benjam
csendes tag
És a 4-GB-o memóriakártyánál nem lassul a telefon?
Benji
-
zmilaner
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik telefont lenne érdemes megvenni ezek közül:
Nokia 2700 classic vagy Samsung S3310 ?
A lényeg, hogy bővíthető memo. legyen, és lehessen vele normálisan zenét hallgatni.
Na meg a normális akksi sem hátrány...
kösz. -
benjam
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy a 4GB-os memóriakártyától lassul a telefon??????????????
Benji
-
Badman 4ever
őstag
Nem lassul tőle.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Nokila
csendes tag
Hellosztok pár alapvető dolog érdekelne a telóról
1: Tudok e játékokat tenni rá (lehetőleg amiket nokia 6300ról küldenek át vagy 5310ről)
2: Tudok e témákat rátenni (ezt is az elöbbi telókról)
3 van e benne rádió?
Előre is köszi sokat segítenétek -
Nokila
csendes tag
Köszönöm!
De igazából akkor nem értem h mibe jobb a 6300 és akkor ez mér olcsóbb egy 10essel vagyis most ebben a pillanatban annyival (Tudom h ez már volt itt téma) -
gPéter
tag
üdv!a 2730as miben különbözik ettől a telótól a 3g-t leszámítva?
-
csacsi77
senior tag
Szevasztok!
Ma vettem ilyen telefont. Minden tetszett rajta, egészen addig, amíg USB-vel a PC-hez akartam kötni.
Első próbálkozásra azt írta ki, hogy nem talál megflelő illesztő szoftvert (WIN7 64bit).
Aztán telepítettem a PCSuite-ot, hátha az megoldja, abban van driver.
Így sem sikerült. A kábellel is kellett szenvedni, mert ha teljesen bedugtam, akkor nem érzékelt semmit, csak ha félig nyomtam bele, akkor vette észre magát (egy gyári Nokia USB jobb lenne?).
Most ott tartok, hogy a telefon keresné a PC-t, de egy kis várakozás után kírja, hogy nem válaszol a számítógép.
Bluetooth-szal működik minden, csak kicsi a sebesség, így az 1 Gb-os kártyát nehezen tölteném meg zenékkel.Van ötletetek?
Előre is köszönöm!
Öreg fater megoldja!!!!
-
Nokila
csendes tag
Sikerült ezeket a játékokat is futtatni?
Gravity Defied
Extreme Rally 4x4
Legyen ön is milliomos
Nyári olimpia ( Ennek nem tudom a pontos ímét sajnos)
Yeti sportok
Olyan írjon aki próbálta[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 4
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest