Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
-
Halo
senior tag
válasz Gábor-KJ #4851 üzenetére
nem hiszem, h. annyira szar lenne - viszont most nagyon drága. kb feleannyiból ki lehet hozni egy régebbi X-et.
igaz, nincs benne magyar nyelvű menü, régebbi a soc - többet fogyaszt, s nem vízálló.legyen neki - kíváncsi vagyok a véleményére majd
amúgy most nem igazán van alternatíva ebben a méretben...
ráadásul 2 gb ramos készülékek tekintetében - sajna az androidnak kell már a 2 gb ram...Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
J.K.F.
csendes tag
-
Halo
senior tag
OTA frissítés?
T. Tesztelők!
valami megosztható infó?
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
emiciko
újonc
Hello. Problémám lenne egy motor. ixt 890-nel. Lehet valahogy ezekre a telefonokra magyar nyelvű menüt varázsolni? Illetve ha igen, merre keresgéljek? Köszi.
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Hol kapcsolható ki az a funkció, ami híváskor(amikor a razr i-t hívják) , kimondja a hívó fél nevét , vagy telefonszámát?
Köszi előre is.Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
gombi01
tag
válasz MikaVejneGI #4860 üzenetére
Call Settings -> Caller ID Readout -> Read Only
"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
-=Vacsek=-
senior tag
tudja vki hol lehet beállítani ha belemegyek a menübe ahol vannak az appsok widgetek h annak a csúsztátást? meg a fekete háttér lehet oda is hátteret rakni? annó régebben állitottam a jobbról balra történő csúszást de nem találom h csináltam.
-
Zsebob
senior tag
-
Schanyee
senior tag
válasz -=Vacsek=- #4865 üzenetére
Na így már talán lehet érteni Gyárin nem tudom hogy lehet módosítani, Nova Launcher esetén Nova beállítások/Alkalmazásfiók és ott lesz Háttér és Áttűnési effektus állítás meg Átmenet animáció plusz sok más.
-
RadyR
tag
Sziasztok!
Here Maps megy valakinél? Nálam nem indul el és hibát dob: Unfortunately, the app won't work on this device
Nem minden csacsi csöcse csecse csak a csecsecsöcsü csacsi csöcse csecse, mert ha minden csacsi csöcse csecse lenne, minden csacsi csecsecsöcsü csacsi lenne.
-
harait
tag
Ez is lehet az intel átka, egyre több alkalmazásba/játékba botlok ami el sem indul a telón....nem igazán futott be az intel a mobilbizniszben....jól látom emberek? Persze mindenre van alternatíva...
-Miért nem jön ki a medve tavasszal a barlangjából???? -MERT MEGDÖGLÖTT! xD
-
sxxorp
őstag
Mi az az egyre több? Ez a Here nekem sem indul, de egy tök friss, béta fázisú appról beszélünk, majd jelzik páran a hibát és erre is alkalmas lesz, én sem ezzel foglalkoznék elsőre, hogy x86-tal is kompatibilis legyen.
Azt viszont nem tapasztaltam, h egyre több olyan alkalmazás lenne, ami nem működik a telefonnal, pedig 100+ alkalmazásom van - Neked melyek ezek? -
harait
tag
Már nem tudom mik voltak, amire emlékszem az a mignonos játék(lehet azóta megoldották nem néztem), aztán nemrég próbáltam a guglinak a cardboard alkalmazását az nem ment sem a hasonló appok(tuscany dive). Mondom nem akkora gond, a legtöbb nagy fejlesztővel nincs gond csak néha van amibe belefutok hogy nem működik....
-
sxxorp
őstag
Köszi, hát akkor az is könnyen lehet, hogy még itt sem az x86 az oka, hogy a miénken nem megy, hanem a verzió (pedig elvileg 4.1 elég neki)?
4.4.2: részt veszel a programban, vagy felraktad a kiszivárgott brazilt? (bár erre azt mondják végleges)
Tapasztalatok? Akku, bug-ok, akadozásmentesség, stb?[ Szerkesztve ]
-
BoC1ka
senior tag
Részt veszek a programban.
Hát néha elmegy a mobilnetem csak úgy, egy restart megoldja a dolgokat. Talán gyorsabb lett, fene tudja. RAM használata sokkal jobb lett, alapból dupla annyi elérhető mint 4.1 alatt. Akksi - 4.1 és 4.4.2 alatt sem vagyok megelégedve...naponta töltöm.
Azért még csinál érdekességeket a teló, érződik hogy nem végleges. Azt nem tudom mikor jön a final.
YNWA
-
kiro4444
tag
Üdv. Kinek mióta kell naponta tölteni? Én most kezdek el idáig eljutni. Lassan kéne vennem egy akksit. Merjem kínából? vagy honnan kéne? Tud valaki segíteni?
-
Executioner
aktív tag
Sziasztok!
Miért csinál olyat a telefon, hogy ha hívnak akkor fogja magát és kikapcsol mintha csont üres lenne az akku?
Visszakapcsolni pedig csak úgy tudom ha töltőre teszem! Kurv@ idegesítő! Eleinte csak akkor csinálta ha 15% volt már csak az akkuban most viszont már 50% -nál is összefoss@ magát!Találkozott már valaki ilyennel?
Eredeti cucc, nincs rajta semmilyen törés és az elérhető legfrissebb droid fut rajta!
Üdv.,
[ Szerkesztve ]
Exec
-
B.T.Tony
csendes tag
válasz Executioner #4883 üzenetére
Helló!
Én most tartok ott, hogy 20%-os töltöttség alatt, - ha hívnak - egyszerűen kikapcsol. Sajna azt sem jegyzi meg hogy ki hívott. Nagyon idegesítő tud lenni.
Mikor új volt, 2 napot simán vitt, most naponta töltöm, van, hogy már késő délután rá kel tölteni. -
-
Halo
senior tag
friss rendszerről mik a hírek?
tesztelők, tudtok valami újat, bíztatót?
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
mike1334
veterán
Ha most vennétek telefont, vennétek még hosszútávra razr I-t? Az egy magos intel processzor nem jár túl sok kompromisszummal? Nagyon tetszik a telefon, csak a procitól félek, illetve, mivel az akksi nem cserélhető, és már elég régi darabokat lehet csak kapni, ezért annak a teljesítményétől is tartok. Nem nagyon játszok telón, max ilyen 2048 szerű játékokat, főleg csak netezek, filmezek, zenét hallgatok, illetve telefonálok, meg egy-két egyszerűbb program, Voip, ilyesmi. Most egy Lumia 620at használok, azzal is minden rendben, csak egy picit lehetne nagyobb a kijelző, a ram és az akksi. Köszi!
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
GGMPC
őstag
-
mike1334
veterán
Köszi! Igazából a g és g2 nekem már tul nagy, ha sok pénzem lenne droid minit vennék, esetleg egy xiaomi mi2-t, de az sajnos hazai forgalomban nincs, csak a mi3 és a mi4. Ebben a razrban főleg a mérete, és a kijelző/telefon méretének aránya tetszik.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Halo
senior tag
válasz mike1334 #4890 üzenetére
nézd meg az aláírás linkemet - ott találsz i és X képet egymás mellett.
szóval az X majdhogynem méretben ua. Van még 1-2 készülék, ami már 4,7-es képátlóval alig nagyobb mint az i, s jobb (?) / gyorsabb proci van benneviszont ha másfél-két évre tervezel vele, egyértelműen olyat keress, ami legalább 2 GB rammal megáldott.
sajnos az androidnak - tetszik, nem tetszik - kell a minimum 2 GB ram........ legalábbis a belakott készülék ennyivel már nem fossa úton-útfélen össze magát...
(nálam 100+ alkalmazás van, napi szinten több kerül telepítésre, törlésre -- a cikkek miatt muszáj. de még nincs problémám. az asszony i-je... nagyon szeretem, az asszonyt jobban - de hajlamos memóriazavarokkal küzdeni.)Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
-=Vacsek=-
senior tag
hi. le tuna vki irni milyen aksi kene ebbe a teloba? pontos neve cikk szama kellene.
-
harait
tag
válasz -=Vacsek=- #4892 üzenetére
Motorola eg30
-
sxxorp
őstag
Na, pont mikor pár napja rootoltam zárt bootloader mellett, kigyomláltam egy csomó felesleget a stock JellyBean ROM-ból, és Xposed-modulokkal (Greenify, Gravitybox, stb.) kezdtem játszani... (gyorsabb a telefon, mint új korában, érezhetően még jobb a fogyasztása is), egy ígéretes, Kitkat alapú Cyanogenmod-fejlesztés indult el tegnapelőtt, és egész jól áll:
[XDA]
Tényleg, vannak még Razr i tulajok? Nagy a csend[ Szerkesztve ]
-
Schanyee
senior tag
Raktam rá tokot, kijelzővédő fóliát meg Nova launcher-t
Na jó, úgy 1 éve nyitottam a boot loadert és tettem rá az Omar féle rom-ot, ami tök jó volt, csak kb heti 2-3 alkalommal magától újraindult mikor az asztalomon feküdt, aztán inkább vissza raktam a gyárit. Nem akarom megkockáztatni, hogy rossz pillanatban induljon újra. Azóta meg nincs is igazán időm ezekkel foglalkozni. Lehet pár hónap múlva ha akkor sem lesz gyári 4.4 kipróbálom ezt, majd ahogy alakul. -
stamas2
csendes tag
válasz Schanyee #4896 üzenetére
En is vagyok fenn van a test 4.4 de a mult heten fel kellet raknom a custom recoveryt es torolni az app cachet mert mar nem volt helyem telepiteni progikat.
Sebessegetol nem vagyok elajulva, belakva a telot mar jelentosen lassult. Azt hiszem a jovo heten felrakom ra a kiszivargott brazil leaket.
Ja, es root siman megy -
sxxorp
őstag
válasz Schanyee #4898 üzenetére
Az komoly!
Viccet félretéve, a Nova Launcher elég nagyot dobott a komfort- és sebességérzetemen 1 éve (pl. Google keresősáv helyett ikonok!), de a gariidő leteltével úgy éreztem lépek egyet, ha már hónapok óta szívatnak a hivatalos 4.4-gyel... A root és Xposed keretrendszer kombinációja (pl. hardvergombokkal zenemegállítás indítás, számváltás, de ez csak egy csepp), a jó öreg Titanium Backup-pal, az új Adaway-jel, és a bloatware nagy részének kigyomlálásával (törlés/fagyasztás), egy stock ROM-on alapuló(=stabil), mégis áramvonalas, még jobban testre szabható telefont eredményezett. Ha ezt tudom...
Erre bedobták a hét elején azt a csalit, amire még én is harapnék, mert eddig is teljesen elégedett voltam a telefonnal, most meg csodás lett a hétvégi módosításokkal: Cyanogenmod, de abból is a 11, ami a Kitkat-en alapul, ráadásul tök jó készültségi foka van és dolgoznak is rajta, pár hét/hó és teljesen jó lesz.
stamas2: Nincs kedved inkább a CM-et kipróbálni?? (nemrég linkeltem)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest