Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.K.F.
csendes tag
Hmmm, valóban. De még akkor is ott az üzemidő...
Remélem a Moto (/Lenovo) előrukkol valamivel 1-1.5 év múlva, amikorra a Razr I-m csereérett lesz. CSak bízni tudok abban, hogy addigra nem szabadulnak el nagyon a kijelzőméretek (sajnos a jelenlegi trend nagyon ebbe az irányba megy), hogy "deszkás" nadrágot kelljen vennem hozzá, aminek a zsebében elfér.
-
J.K.F.
csendes tag
A másfél évet nem azért írtam, mert szerintem addigra jut el odáig a technika, hogy olyan mobilt gyártsanak ami nekem is megfelel, hanem mert szerintem legalább annyit kihúzok még a Razr I-vel. Az általa nyújtott tudás egyelőre tökéletesen megfelel az igényeimnek, semmiben nem korlátoz, első okostelefonomként igen kellemes csalódás!
-
J.K.F.
csendes tag
Nagyon várjuk ezt a KitKat-et, de...
Íme egy érdekes probléma, ami miatt megfontolom majd a váltást, ha valami tévedés folytán kijön majd a Razr I-re:
http://www.androidcentral.com/kitkat-sdcard-changes -
-
Zsebob
senior tag
Az E eleve Kitkattal jön, nem? Amúgy hagyjuk már ezt az SD problémázást....
Unalmas, a gyártók, szolgáltatók és a Google azt szeretné, hogy felhőbe dolgozz.
Lehet széllel szembe...de előbb-utóbb nem érdemes. Akinek nem futja netre, vegyen butafont, ha tud...S9+ dualSIM, Moto 360
-
kelly416
veterán
Jól. Csak szerintem nincs igaza. Az, aki online tud navigálni, zenét hallgatni, játszani, filmet nézni, saját fényképet és 4k videót tárolni, mindezt néha-néha vissza is nézni egész hónapban aktív készülékhasználattal, nem csak magyarországon fizet horribilis telefinszámlát. És pont erre tartunk.
-
Zsebob
senior tag
válasz kelly416 #4616 üzenetére
Ezt mondom, hogy erre tartunk.
Évekre előre ki van számolva egy szolgáltatónál a "roadmap"
mikor mennyit fizess...trendek...akciók.
A gyártók meg azt gyártanak, amit egy "kerekasztal" beszélgetésen kérnek tőlük.
A 8-16-32 Gb még sokak számára elég, de rengetegen térnek át - úgy hogy nem is veszik észre-
a felhőre, ráadásul a mobilnet lassan kiszorítja a drótostS9+ dualSIM, Moto 360
-
joyszee
csendes tag
Nem feltétlen. Nekem korlátlan a csomagom. 20 fontot fizettek érte. És ebben a telefon is benne van. A probléma a felhö alapu tárolással inkább a nagy akksi használat. Folyamatos 3g használat mellett akármilyen bika az aksi nem fogsokáigelég lenni.
-
Gábor-KJ
őstag
Rezgést érzek az erőben...
Szerintem itt van a küszöbön a kitkat, mert a system update hezital!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Zsebob
senior tag
Razr M
UPDATE AVAILABLE
S9+ dualSIM, Moto 360
-
J.K.F.
csendes tag
A Motorola Germany egy héttel ezelőtti Facebook posztjában a harmadik negyedévet jelölte meg a KitKat megjelenési időpontjaként Razr I-re: [link]
...aztán vagy így lesz, vagy nem.
-
Gábor-KJ
őstag
Ha nem jön ki jövőhéten nekünk is, akkor én ott befejeztem ezt a Motorola témát, mert ez már vicces és szánalmas, hogy állandóan remegni kell egy fonnyadt frissítésért!
Konkrétan eddigi pályafutásom során egyszer láttam Moto telefonon Update kiirást egy Razr XT 910-nél, de azt a készüléket inkább hagyjuk...
Amúgy kolléga a frissítését a Verizon-nak köszönheti!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
-
kelly416
veterán
válasz Gábor-KJ #4630 üzenetére
Jaja. Tuti én is rápróbáltam volna már párszor. De az I óta már kétszer (két külön telo) is megkaptam, egyszer sem láttam nagy értelmét. Elmondhatom, hogy 4.4 van rajta, és nagyjából.ennyi az előny.
Értesítési sáv két részre osztva, GPS ki-bekapcsolás elsőre érthetetlen, nem írhatom a memóriakártyát csak gyári alkalmazással... biztos kell ez Nektek? -
Zsebob
senior tag
Na megjött a Droid Mini-re is...most már bekapcsolok egy Droid Ultrát is...
Full terhelt a server, ledobálja mindkét letöltést.
[ Szerkesztve ]
S9+ dualSIM, Moto 360
-
Halo
senior tag
válasz Drenadar #4637 üzenetére
én kíváncsi vagyok mit hoz jobbat sebességben - memóriakezelésben a KitKat.
az akkuidőt szerintem viszont kb negyedével csökkenti majd - ezért talán nem biztos, hogy az elsők között kell majd frissíteni.
az biztos, ha lesz frissítés, megvárom a tapasztalatokat.Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
J.K.F.
csendes tag
Ami érdekelne: USB-s kapcsolaton keresztül sincs írási jog az SD kártyára (bárhová), vagy csak a mobilon futó 3rd party alkalmazások vannak lekorlátozva?
Magyarán: nyilván egy 3rd party file manager program ezentúl nem tud felmásolni egy filmet a microSD kártyára egy hálózati megosztásról, de laptopról fel tudom másolni ugyanazt a kártyára (remélem legalább olvasási joga van a 3rd party médialejátszónak egy ilyen fájlra)? Illetve még térképkezelő programoknál lenne nekem fontos, hogy pl egy (ingyenes) turistatérképet fel tudjak másolni a kütyüre, amit aztán az OruxMaps vagy az OsmAnd olvasni tudna.
Ha ilyen korlát nincs az USB-s kapcsolatokra, akkor végülis együtt lehet élni a problémával, és örülni, hogy a biztonságot valóban növelte kicsit ez a fura lépés a Google-től. Más kérdés, hogy szinte tökéletesen használhatatlanná váltak a megvásárolt file manager-ek.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz Schanyee #4641 üzenetére
és J.K.F.:
Mobilról nem írható a mobilban lévő kártya, csak gyári alkalmazásokkal. Ha OTG-n csatlakoztatod, vagy RAZR I esetén ugye ez sajna kiesett, egyéb úton másolsz a kártyára, azt prímán olvassa a mobil. Csak éppen törölni sem tudod, ha mondjuk megnéztél egy filmet és letörölnéd, mert a kamerának kell a szabad hely.
Amennyiben USB-n csatlakoztatod géphez a telefont, írható a kártya a PC-vel, mint meghajtó, mert azt az android nem tudja vagy nem akarja korlátozni. Csak telefonnal nem tudsz írni. Bár érdekes kérdés, ahol van gyári fájlkezelő, az írhatja-e a kártyát? Fájlkezelőm van gyári, csak éppen kártyám nincs, úgyhogy ezt nem tudom Nektek kipróbálni. Esetleg egy olyan készülék fórumában kaphattok választ, ahol adott a 4.4 és a gyári fájlkezelő. -
Gábor-KJ
őstag
válasz Drenadar #4637 üzenetére
Mert 5 év Moto Androidozás után szívessen látnék egyszer egy UPDATE kiirást - tehát ez inkább elvi kérdés...
Ennél a készüléknél inkább a RAM fogyasztásban várok előrelépést illetve minimális esztétikai változást, mert amugy semmi bajom vele, tehát nem létkérdés a kitkat.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz kelly416 #4647 üzenetére
Lenne!
Ha nem szoktam volna meg a fémház, kevlár és egyeb inyencségeket!
Mert valljuk be, nagyon jó készülék a G, de az nem ez a színvonal - sehogyansem!
-
kelly416
veterán
válasz Gábor-KJ #4648 üzenetére
Hát no. Nekem volt mindkettő. Tény, hogy más anyagokból épül, de nagyon jó fogása és tapintása van a G-nek is. A kijelző körül amúgy fém keret megy körbe, ha nem is matt, hanem fényes. Más részről pedig, ami belül van, abban az I sajnos már nem veszi fel a versenyt a G-vel. De ez pont annyira számít, amennyire a felhasználónak szüksége van rá. Mint a külső is.
Mindkettő jó kis telefon, mindkettő nagyon jól bírja szuflával és öröm volt mindkettőt birtokolni.Szeretem a Moto-t, szeretem az LG-t, nagyon tetszik az Asus is, és mindannyian azon véreznek el, hogy nem igazán szánnak a régebbi készülékekre annyi időt, hogy egy jó frissítést csináljanak. De ez még sokakról elmondható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest