Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Jaja! Igazad van. Nekem is január végén jár le a hűségem a Defy miatt, ha kapható lenne addigra T-nél nem is gondolkodnék az utódon... (Tényleg, nem akar valaki Defy-t venni? Vicc volt, az majd megy a megfelelő helyre.)
Nekem nagyon tetszik a keskeny káva. Már csak alul kellene kicsit lecsapni belőle és még igézőbb lenne. Vagy megcsinálni ugyanazt a húzást, amit a minimal design e-ink kijelzős telefonjukkal (bocs, de nem emlékszem melyik volt az), hogy az "értesítősávot" a hangszóró két oldalára teszik. Az még ütősebb lenne, nem szólhatna egy szót sem az alma főleg a lassacskán 20centis kávájával.
Haver lecserélte a szifon 4-ét amint kijött az 5. (Persze, jól fizetnek T-nél, úgyhogy megengedheti magának, de ez legyen az Ő baja.) Viszont azóta nem mer képet kitenni a nagy kék közösségi oldalra, mert kb. olyan szintű visszaesés van a két kamera között, mintha egy SE W300-al fényképezne. Az sem csinált rossz képet ... a maga idejében.
-
kelly416
veterán
Kicsi hiba:
Specifikációk: Szabadon felhasználható belső tárhely 1 GB
Teszt: A belső memória 8 GB-os, amiből 5,26 GB-ot használhatunk fel. -
kelly416
veterán
Skacok! Én vennék egyet, de már nagyon. Eszméletlenül tetszik a faltól-falig kijelző, meg a többi sok jó tulajdonsága. Eddig valójában senki nem tudott olyant írni vagy mutatni, ami elvette volna a kedvem. A pénz is megvan rá. Viszont így karácsony táján belefér még egy jó hónap, ha kell.
Csak annyi érdekelne, ha van itt olyan aki figyeli az árakat évek óta, hogy ilyenkor mikor éri meg vásárolni? Karácsony előtt, után vagy újévben? Merthogy sejtésem szerint a két ünnep között van legnagyobb esélyem egy kis árzuhanásra, de Ti hogy látjátok? (Mondjuk ha kemény 1000Ft-2000Ft árzuhanás várható, akkor meg nem várom meg, hiszen a kíváncsiság megesz addig csak azt nem akarom, hogy megveszem és két-három hét múlva 10.000-et essen az ára.)Szerk.:
Köszönöm Mindenkinek a segítő szándékát előre is. Hasonló jókat Nektek is![ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz kelly416 #219 üzenetére
Bár... őszintén szólva ilyen látványtervek után azon gondolkozom, megvegyem-e ezt a készüléket vagy várjak, hátha kiadnak valami hasonlóan vékonyat. (És mint "béta tesztelőknek", hátha olcsó is lesz. No meg majd a kezem belelóg a bilibe... de ez a látványterv akkor is nagyon vonzó!) Bár az nem lenne baj, ha kisebb kijelző és vastagabb készülékház tartozna a hajszálvékony keretes kijelzőhöz, hiszen úgy könnyebb kezelhetőségre és nagyobb akksira áldozhatnának értékes milliket.
-
kelly416
veterán
válasz z123456789 #221 üzenetére
Amelyik szolgáltató nem tud adni Neked micro sim-et, az bújjon el valamerre, mert nem is szolgáltató.
Unibody, azaz nem cserélhető az aksi (vagyis Általad, általam vagy átlag user által garanciavesztés nélkül, de szervizben igen).
Ha választani kell, én ezt venném, már csak a cseppállósága miatt is.Többet majd később tudnék írni, ha már meglesz és használtam kicsit, de ng0ofy kollégával egyetértek mindamellett, hogy kicsit irigylem is a kedves hölgyet, hogy valaki csak úgy venne Neki egy ilyen telefont. Én is megbeszéltem az asszonnyal, és végül Ő döntött úgy, hogy "csak" Xperia U-t kér, mert az tökéletes az igényinek. Lehetett volna több/jobb is, de Neki az kellett.
Szerk.:
Mutasd meg Neki ezt is, szerintem ez is tetszeni fog.
A sim-et meg ne vágd körbe ollóval, mert azt sem tudod mekkorára kell, meg nem is hiszem, hogy működne. Irány a szolgáltató, majd Ők "körbevágják". Az idézőjel fontos momentuma a mondatnak, tehát csak jelképesen értendő a levágás.[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Sovány vigasz, de vettem Nagymutternak egy ZIO LUPUS L1-et. Abban a GSM boltban is pislogtak rám, amelyikben megrendeltem. Aztán leesett, hogy az a ritkaság. Elhoztam, használtuk, minden ok. Beesett az USB csatlakozója a telefonnak, amin a töltést is kapta. Visszavittem, azt mondták, nem is tudják, garanciális-e a probléma. Két hónappal később, amikor már 3x vagy 4x felhívtam Őket, azt mondták, menjek be és adnak mást vagy visszaadják a pénzt. Zsebre tettem a zsozsót, és kész.
Tanulság: Kötelesek szervizelni, és ha sokáig tart, egy idő után kötelesek más megoldást találni. Nem várhatsz a világ végéig a szervizre. -
kelly416
veterán
Teljesen igazad van. De hidd el, 120-ezres telónál én sem 3x telefonálnék két hónap alatt, hanem írásban kérném már a beadáskor az általuk szabott határidőt (amit tudtommal amúgy is kötelező lenne adniuk, nem csak kérésre). Addig nem is zaklatnám Őket, ameddig ez le nem telik, de utána személyesen beballagnék, és ha el akarnak küldeni, megyek is... a fogyasztóvédelemhez.
Amúgy meg van telefonszerelő ismerősöm, én is bánta az alatt a három hónap alatt, hogy nem Hozzá vittem ezzel a piti hibával, mert egy nap alatt kész is lett volna, de végül jobban jártam, mint gondoltam. (És megtanultam, hogy ilyen igazán kínai telefont még egyszer nem veszek. Gyereknek homokozóba is jobb jár, mint ez.)Szerk.:
Helyesírás[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Nagyon gondolkozom rajta, de szerintem megvárom a januárt. Hátha lejjebb megy egy kicsit az ára. A RAZR-nak is elképesztően nagyot zuhant az ára. A sima 1 éva alatt majdnem 50%-ot, a MAXX június óta 40.000Ft-ocskát... ez engem is elgondolkodtat kicsit, hogy megéri-e várni.
-
kelly416
veterán
Várjunk csak... mindezt úgy, hogy nem is tettél bele sim-et, ha jól értem. Azaz, majd amikor keresi/tartja a hálózatot, akkor még jobban merül? Ok, nem vagyok egy hardcore user, de amikor utazom, játszani szoktam. A Defy lemerül 6-8 óra alatt, akármennyire "takarékoskodom" játék közben, de ezek szerint még mindig jobb, mint a RAZR i. Persze, ezen nem szaggat a MajorMayhem és a többi hasonló bugyuta dolog.
Minden esetre, köszönöm szépen az infót és gratulálok. Gyönyörű az a telefon. Használd egészséggel.
-
kelly416
veterán
Akkor marad az esélyesek népes táborában a RAZR i és az új Inteles Motorola mellett. Most mit is mondhatnék? Még senki nem csinált ilyen szép telefont. Talán EZ a terv... de sajnos még semmi hír, hogy lesz-e tényleg hasonló akár nekik, akár másik gyártónak.
Pedig az nagyon nagy gond, mivel én is nagyon ragaszkodom ahhoz a programhoz. Minden más teljesen hivatalos, de ez annyira jó, hogy nem akarok lemondani róla. No de sebaj, láttunk már hasonlót. Másik verzió vagy másik helyről lekapott apk még megoldhatja a gondodat. No meg én is szurkolok ám Neked, hogy sikerüljön.
-
kelly416
veterán
Le a kalappal mind előtted, mind a telefon előtt. A telefont nem részletezem, előtted meg azért, mert egyedüli olyan tulaj vagy, aki hajlandó megválaszolni a kérdéseinket, ezzel életben tartva ezt a hatalmas fórumot. Egy ideje letettem arról, hogy megvegyem ezt a készüléket, de a tapasztalataidat olvasva, egyre inkább csábulok vissza.
Köszönöm, hogy írogatsz nekünk. -
-
kelly416
veterán
Én is gondolkoztam ezen (nekem is jön haza jó barátom Angliából december második hetében), de az oda-vissza posta meg stb. ha baj van... inkább innen vagy valamelyik hasonló boltból 15-tel többért, de akkor nem kell én kiküldjem javítani. Meg ki tudja, januárban hátha esik még egy kicsit az ára.
-
kelly416
veterán
Buhera nélkül többnyire magyarítható a menü (morlocale2), de nem az igazi. Szövegbevitelnél előcsalhatóak a magyar ékezetes betűk is. Egy kicsi utánaolvasással meg sem kellett volna kérdezd, ha jól emlékszem eme viharosan duzzadó fórumnak pont ezen az oldalán kérdezte meg valaki és kapott választ az általad is feltett kérdésekre. Bocs, a másik kérdésed tényleg másik oldalon van válaszostól.
-
kelly416
veterán
Ha a tesztet elolvastad, aminek kapcsán született ez a fórum, a választ is megkapod. Itt a második bekezdés végén. Vagy olvasd el sdd2 kolléga cikkét, szerintem itt is megkapod a választ. A hangminőségnek jónak kellene lennie. Elméletileg valami nincs rendben a készülékeddel. Máskor is rosszul szól a hangszóró, vagy csak beszélgetéskor? Nem lehet, hogy valami "morzsa" berázódott mellé?
A levelező meg majdcsak sikerül. Amikor először androidos telefonom lett, nekem is eltartott egy ideig, de azért nem egy ördögűzés, hogy csak a kiválasztottaknak sikerüljön.Érdeklődve várom a további tapasztalataidat, főleg az üzemidő kapcsán.
-
kelly416
veterán
Megértelek, hogy zavar. Mindenkit zavarna. Nem azért ad ki az ember ennyit "csak" egy telefonért, hogy pont telefonálni ne lehessen vele.
A morzsát nem szó szerint gondoltam. Nekem a Samu B2100 (strapafon) hangszórója mellé került valami - gyanítom, egy kis vízkő - és néha, ha pont úgy tartom, zizeg/búg alig érthető főleg a mély. Ilyenkor kicsit megkocogtatom vagy arrébb fordítom és minden rendben. Neked lehet, hogy gyárilag került bele egy kicsit műanyag-szilánk egy kis sorja vagy bármi, ami talán még bele is ragadt vagy akadt valamibe, ezért nem mozdul ki. Akár a hangszóró nyílásának egy kicsit törmeléke is lehet, ami bele van ragasztva vagy beszorulva az alkatrészek közé úgy, hogy ki sem lehet rázni.
Én is visszavinném ráadásul mihamarabb. 3nap cseregariban légy benne, és akkor nem is mondhatnak semmit.
-
kelly416
veterán
Ha van PC-d és használsz total commandert, (win commander) vagy társait, akkor megnyugtatlak, itt is van total commander (vagy hasonló alternatívák), most már drag and drop funkcióval is pár napja, úgyhogy a fájlkezelés szinte jeles. Az akkuról nem tudok mit írni, csak mások véleményeit olvasgatom én is. De majdcsak lesz nekem is és akkor örömmel csatlakozom a táborba.
-
kelly416
veterán
hmmm... Kicsit eltévedtem kora reggel és véletlenül visszaolvastam "régi" hozzászólásokat. Így találtam meg, kérdésed, de sajnos nem tudok érdemben válaszolni. Nekem van egy ismerősöm BP-en aki telefonos boltban dolgozik és ha van valami, először mindig Őt keresem meg. Akkor tanultam meg, amikor a Defy beázott, mert a T visszadobta, Ő megcsinálta pici pénzért. Ez az egyetlen oka, hogy kevésbé izgulok, mint tehetném.
Sajnos azóta max-11 fórumtársnak akadt egy kis problémája, így Ő - reméljük nemsokára - tud majd válaszolni a kérdésedre, ha megkeresed.Bocs a kései válaszért.
-
kelly416
veterán
Ezek szerint ha mondjuk expansys-ről veszem, mert mindenki szerint az a tuti gari, akkor küldhetem vagy vihetem Bécsbe, de ha mondjuk valamelyik itthoni GSM boltból amit felhoz az árúkereső vagy akármi, akkor meg elég, ha abba a boltba visszaviszem ahol vettem és majd Ők rendezik a további részét a garinak.
Lehet, hogy félreértettem, de ha így van, akkor mivel is jobb nekem a gyári gari? Azzal, hogy sokba kerül gariztatni, de legalább relatíve gyors? (Bár egy ilyen árú készülék mellé adhatnának garancia-gutár szolgáltatást is.)
Előre is bocs, ha nem jól értem. -
kelly416
veterán
Azt tudom, hogy mi a béka ülepe alatt vagyunk a Motorolás (meg sok egyéb) szempontból. Sajnos.
Mindenki expansys-t ajálnja, de én is meg fogom tőlük kérdezni, hogy miként megy a garanciáztatás, ha baj van. Sőt, mivel most ráérek (azaz nem nagyon, de mégis szakítok időt erre is), lehet, hogy meg is írom a kérdésemet és legfeljebb félnyílvánossá teszem a választ itt. Vagy inkább a fél választ teszem nyílvánossá.
-
kelly416
veterán
Szia!
Beütöttem, talált egy csomó dolgot, de nem RAZR i-t. Ez mit jelent amúgy? Tudom, gúgli a barátom, de nem dobta ki azonnal és nincs időm végigbogarászni mindent, mert munkaidő van
Sajna tény, egész EU le van micsodálva, de mégis kijöttek az "i"-vel ami belsőre azért egészen más, mint az "m". Tudom, az "m" US-ONLY az "i" a többi, amiben nem csak EU van, de csak kidobták ide is egy kicsit. Akkor ez most piac újrafelmérés? Pedig annyira szép és jó minőségű készülékeket csinálnak...
-
kelly416
veterán
Szia!
Tudtommal 2.2 adroid óta lehet telepíteni vagy áthelyezni "külső" memóriába appokat, szinte mindet. (Defy-m van, és mióta megjött a hivatalos frissítés 2.1->2.2 azóta engedi.) Ha nem is a teljes appot, a nagy részét igen. Ha tévedtem, bocsánat, de MA android fejtődéstörténete cikkek valamelyikében tuti találsz választ.
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #410 üzenetére
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #428 üzenetére
A januári vásárra +1
-
kelly416
veterán
válasz Drenadar #432 üzenetére
GGMPC fórumtárs ajánlotta nekem pár hónapja, hogy csatlakozzam Hozzá a vásárlásban, mert Neki van tapasztalata, szokott ott rendelni és tud kedvezményt is, ha vagyunk elegen.
Őszintén mondom, szívesen csatlakozom bárkihez, de ki garantálja nekem, hogy az előre utalt 120000Ft-ocskámért kapok is valakit és nem lép le senki a pénzemmel/telefonommal? Sajnos már nagyon bizalmatlan vagyok az emberekkel kapcsolatban és az a 120000Ft nekem nagyon sok ahhoz, hogy csak így próbálkozzak vele. Ha valaki tud jó megoldást, szóljon és társulok. -
kelly416
veterán
Van T-s ismerősöm. Mondtam Neki, hozzák be és tuti lesz vevő. Nem kis meglepetésemre szólt is a főnökségből valakiknek (pedig csak poénból tanácsoltam), erre megvígasztalták, már csak évek és üzletpolitika kérdése, hogy újra legyen Motorola náluk.
A másik két szolgáltatót nem tudom. De mindegy is, most megvárom a RAZR HD-t, az majd egy kicsit lenyomja az árát talán az "i"-nek és akkor...Szerk.:
No meg a részletfizetésért is jó lenne, ha a szolgáltatóknál is elérhető lenne. Régen útáltam a szolgáltatós telefonokat, mert minden szoftba belenyúltak, mostanra ez szerencsére eléggé visszaszorult.[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #439 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam. Nemrég meg is tudtam volna csinálni kb.: 5-6 emberrel, hogy így lezsírozzuk, jön a nevemre, én elviszem BP-re (vagy ahol jó mindenkinek) és szétosztjuk. Ezzel már csak az a baj, hogy (kicsit félve indultam volna el ennyi nagy értékű telefonnal és félve jöttem volna haza ekkora összeggel, bár ezt még megoldom vezetőállás+helyszínen bankba betesz a pénz) ha nem jön el 1-2 ember a telefonért bármilyen okból, mit kezdek vele? Eladom "áron alul" hardveraprón? És addig, ameddig elhiszik, hogy gyári 2év garis, majdnem tök új, bontatlan, minden rendben van, csak a nyakamon maradt, addig áll benne a pénzem nem beszélve a bosszúságról. (Persze erre van a 10%, de akkor is...)
Mondjuk azóta elfolyt egy kicsi, úgyhogy most szűkebben is vagyok, de talán majd január 10után újra beszélhetünk erről.
-
kelly416
veterán
Ez úton is megkérlek, ne vedd magadra. Nem ismerlek és így bizalmatlan vagyok, de egyáltalán nem Ellened szól az amit írtam.
Igen, ahogy Te jártál én is attól tartok. Bár zsirfecske fórumtárs elképzelésével, mint a 10% és az utána való eladással csak állna benne a pénzem kicsit, de nem buknék. Kérdés az, hogy nekem ki utalja el a 10%-ot "pacsira"? Bár az is megfelel, ha szerződést írunk papíron aláírással, mert akkor mindenki kezében marad valami. Igaz, én cégesen nem tudom elinzétni, tehát a további "árzuhanás" így nem realizálható.
Az "add fel és utalok" nálam sem megy. Utánvéttel a leg megbízhatóbb a dolog, még ha 1000-2000Ft-tal drágább is. A fis-fos gsm-mel kapcsolatban még csak jó tapasztalataim vannak. Pl.: Extra-extra nagy bolt, Zio Lupis L1, beesett a töltőcsati. Elküldték, vártam 3hetet, egy hétig telefonálgattam rájuk és (mivel a garijegyhez tűzött számlával együtt mindent bekértek én meg balek módon oda is adtam a telefonnal együtt) felajánlották vakon, hogy visszaadják azt az összeget, amennyiért vettem a telefont, de Ők nem tudják, mondjam meg én. Gond nélkül ahogy megmondtam, hogy 19000Ft, (annyiért is vettem a telefont) azonnal kp-ban kifizették. Na de tudom, ez egy 20000Ft alatti kütyű, nem pedig 120000Ft.
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #463 üzenetére
Ugyanennyiért innen majdnem postaköltséggel együtt viszont hűség nélkül megkapod. Csak itt egy összegű a fizetés, nem 12-24hó.
Mindenki ezt az oldalt ajálnja, és a memóriakártyával együtt, amit hozzá ajánlanak, fogom megvenni én is innen. -
kelly416
veterán
Ha gondoljátok, itt árulnak egyet eléggé olcsón. Hogy kinek mennyire tetszenek a kondíciók, az úgyis mindenkinek egyéni.
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #468 üzenetére
Jól érted, nagyon szeretnék egyet már a kezemben tartogatni és a saját balszerencsémet ismerve, inkább veszem tuti garis helyről, mert ha valakivel, akkor mindig velem történnek a dolgok. (Wave 4x vagy 5x volt gariztatva, Defy-t csak egyszer küldtem el és meg is vonták a gariját, külső vinyó törötten érkezett és ugye külsérelmi nyomra nem él a garancia, a memóriakártyáim rendre hibásak... ) Az már csak hab a tortán, hogy meg akarom toldani egy 32-es kártyával (ez hátha jó lesz). Már csak vakdugókat kell szerezzek valamelyik telefon bontóból az usb és füles csatlakozóba. Úgyis egész nyáron járni fogja velem a motoros találkozókat, motoros túrákat, így nem árt az a kicsi extra védelem.
Az, hogy Veletek közösbe vegyem meg, csak egy jó ötlet és egy jó megoldás kérdése. -
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #473 üzenetére
Gondolhatod, hogy én sem egy darab radírral vagy egy kis sziloplaszttal fogom betömni... van telefonszervizes ismerősöm, megkérdeztem Tőle, van-e ilyenre lehetőség gyáriban vagy valahogy szétbontott telefonból visszamaradt (pl. Defy 3,5-est le lehet szépen vágni) takarót beújítani Nála. Egyelőre várom a választ és ha publikus, természetesen megosztom Veletek is.
Amúgy az ötlet innen jött, csak ennek nagyon nagy a pöcse, ahová a madzag megy. Még a végén úgy nézne ki, mint a régi T20-asom. -
-
kelly416
veterán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Nektek és szeretteiteknek.
-
kelly416
veterán
Íme, az egyik lehetséges forrása a képnek.
Valószínű, ha nem is kamu, de ott más néven árulják majd a telefont. Hogy a többi adat (ami nem stimmel) miért nem stimmel, passz. Azért feltételezem, mert pl. nálunk Renault Thalia, Romániában Renault Clio. Pedig ugyanaz a jármű. Lehet itt is valami hasonló eltévelyedés van. Vagy kicsit elkapkodta az egyik hozzá nem értő szerkesztő. -
kelly416
veterán
Megint romlik a forint... meg feljebb a telefon ára.
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #564 üzenetére
Én (szinte napi szinten) megint számot vetettem magammal, hogy tényleg kell-e nekem ennyiért egy telefon vagy nem. Van miből, de házat kéne venni. Ahhoz képest ez bagó, de a ok kicsi sokra megy. Kell - de ezt most inkább nem sorolom, mert rengeteg előnye van -, de mégis mit is használok belőle? Ami a legfontosabb az a nemmondjukki navigáció, egy-két unaloműző játék, egy BPmenetrend és egy GOlauncher vagy valami hasonló a testre szabhatóság miatt. Mindezt tudja a Defy is ingyen.
És pont ez a legszomorúbb. Nincs amivel rábeszéljem magam. Mondjuk a cigiről is így szoktam le, hogy addig-addig kerestem a jobbnál jobb indokokat, hogy egyszer azt mondtam, MOST és NINCS INDOK, és 10 év napi egy doboz után 3éve nem bagózok. Szerintem a RAZR i-vel is így lesz. Besokallok és megrendelem.Szerk.:
A raktárkészlet meg majd frissül, amiatt nem aggódok. De rám ne várjatok semmi esetre sem. (Mondjuk azért szóljatok ha rendelitek közösben.)[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Hihi! Én is előszedtem a hétvégén a T20-amat. Még mindig működik. Az volt az első telefonom. Szinte tökéletes állapotban van még mindig, pedig annyira azért nem óvtam. Persze vigyáztam rá, de mégiscsak egy használati tárgyról beszélünk. Ok, az akku sarukat meg kellett takarítani (de azt amúgy is max. fél évente), mert nem vette a töltést így 6év után, de az akku még mindig félig volt lemerülve csak. Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, nem költöztem vissza. Azért a Defy nyújtotta - általam is kihasznált - előnyöket nem vagyok hajlandó sutba dobni. De nosztalgiának jó volt egy kicsit.
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #568 üzenetére
CM7.2 fut rajta és nekem elég. Nem tapasztaltam az újabb verzióknak azt a tudását, amiért annyira hiányolnám, maga a verziószám az én szememben csak olyan, mint egy kihasználatlan BMW, bazi nagy arany nyaklánc vagy az alma azok kezében, akik csak telefonálnak vele -> méretpótló. Nekem nem fáj a cm7.2-t nézni cm10 helyett.
Az 50k-s Xperia U-ról meg csak annyit, hogy az asszonynak az van, tényleg kenterbe veri a Defy-t bármiben (kivéve a csap-tesztet ), de nyöszörög a hátlap oldalsó része, az asszony lefrissítette amikor kijött rá az ICS és azóta csak visszavágyik, mert rohadtul kevés előnye van, de olyan dolgok hiányoznak belőle, amiket előtte megszeretett abban a kb. 1 hónapban, ameddig nem volt ICS. Szóval annyira nem vágyom egy "486-os gépre win7-et tenni", hogy én magam is értsem a dolgot, hiszen ott jobban otthon vagyok, mint androidban. Lehet, hogy pont ezért nem is vágyom az ICS-JB verziókra.
(Ha már itt tartunk, a gyári rommal be tudtam állítani, hogy fülessel automatikusan fogadja a hívásokat x másodperc alatt. A cm7-en nincs ilyen lehetőségem, pedig motoron bukóban és kesztyűben nagyon hasznos. Nem tudsz/tudtok rá megoldást? Vagy menjek Defy topic-ba. Már rohanok is.)
Xperia T... nézegettem, de nekem nagy is, meg az anyaghasználat khmm... főleg a bal oldalán az ajtó. Akkor már inkább a RAZR i, de ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Projektor topic
- xDefiant
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...