Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz bepken #6483 üzenetére

    Én értettem, hogy mit akartál mondani, úgyhogy arra nem is reagáltam, kifejezetten Dark Archon kollégát pontosítottam, miszerint nem csak hogy azért nem érdemes váltani Defy-ról Motoluxe-ra, mert egyenlő az erejük, hanem ezt a szempontot nézve különösen nem érdemes váltani, hiszen a Motoluxe még gyengébb is (és elavult).
    Azt akarom mondani, hogy amikor majd néhány hónap múlva lemegy a Motoluxe ára a mobiltelefonoknál szokásosan felülértékelt nyitóárról olyan 50ezer köré, akkor majd egy egész jó ár/érték arányú mobil lehetne, ha nem lenne eleve elavult a processzora és a "videokártyája".

    (#6487) Goose-T: Ahogy te is írod, az életkor csak egy dolog, a lényeg, hogy egy Cortex A5-ös (?!?!?!) és Adreno 200-as (?!?!?!) Motoluxe áll szemben egy Cortex A8-as és (a kb. az Adreno 205-tel egyenértékű) PowerVR SGX530-as Defy/Defy+-szal szemben. A Defy/Defy+ hardvere sem egy mai csirke, de a mai és a következő egy-két év alapkövetelményeinek még meg tud felelni, azonban a Motoluxe hardvere már ma is ósdi, érthetetlen, hogy egy Motorolába beteszik. A Motoluxe hardvere a ZTE Blade-be való hardver, már a ZTE Skate-ben is furcsán hat, nemhogy egy friss kiadású (és nem is dömpingáron kínált) Motorolában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák