Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamy

    senior tag

    válasz Orgi #22297 üzenetére

    Operából a Droidossal pl. ha ide akarok írni, az ékezeteknél amikor előjön a lista, akkor kicsit megborult, de a natív alatt jó. Máshoz, amihez meg az újabb verzió kell, arra meg ott a Droidos. Igazából a natív jobban bejön, de alapvetően mindkettő működik.

    Ébresztőnél lehet választani, és azt is használja, amit beállítok, azzal nincs gond. A kérdésem csupán annyi, hogy az alapértelmezettet, amit módosítás nélkül beállít, át lehet-e valahogy állítani? Másként fogalmazva: hozzáadok egy új ébresztést, a hangját nem változtatom meg, elmentem. Akkor ő a Sunrise-t fogja használni, a listában írja is, hogy az az alapértelmezett. Be lehet-e állítani, hogy mindig az általam beállítottat használja alapból? Ne kelljen egy új ébresztésnél mindig a hangot is módosítanom. Nem egetverő, csak praktikus lenne.

    A helyesírás ellenőrzőt már OS6 alatt is tanítgattam, de olyannyira hülye volt, hogy egy év után se bírtam úgy leírni egy mondatot, hogy valamibe bele ne kötött volna. Igaz elég hamar eljutottam oda, hogy kiírta, hogy megtelt a szótár, nem adhatok hozzá többet. Másrészt ha én tanítom, akkor a hibáimat is tanítom, így leginkább csak az elgépelésektől véd, bár szerencsére aránylag helyesen írok, így talán túl sok hülyeséget nem tanítok neki. Kérdés nem-e írja ki ez is egyszer csak, hogy itt a vége. Meg azért csak jobb lenne, ha nem nekem kellene mindent megtanítani. Pl. ha már toldalékolt egy szó, azt már tutira nem ismeri.

    [ Szerkesztve ]

    Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

Új hozzászólás Aktív témák