Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
metalstorm
aktív tag
Hát kár hogy már csak az újlenyomat lehet téma.... de droid... mi más beszélnivalót adhatna...
-
St3ven
addikt
válasz metalstorm #22451 üzenetére
Lehetne akár a régilenyomat is téma.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
lugosi
MODERÁTOR
Például indítanék egy hívást. Azt hiszem ez nem olyan szokatlan. Namost akkor megy a bohóckodás a rázkódó autóban, eleve folyamatosan figyelve a kijelzőt (közben kétszer lementem az útról) hogy eltaláljam a mintát, másrészt a rázkódás miatt 3x olyan nehéz. Ujjlenyomat-olvasó használata esetén oda sem kell néznem, megnyomom az olvasó gombot és kész.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Polarstar #22450 üzenetére
Ja, ha már két ember szerint a legjobb, akkor valóban! Sőt, ha abból te vagy az egyik, akkor pláne! Ha meg a kezdetek óta használod, akkor végképp.
Ugyan hagyjuk már. Neked bejött, másnak nem. Ennyi.Pláne úgy ne kezelj félvállról egy másik megoldást, hogy nem használod párhuzamosan mind a kettőt, hanem csak azt az egyet, ami szerinted a legjobb. Nos egy megoldás közül választva valóban az az egy a legjobb, mivel nincs másod amivel össze tudod hasonlítani, de ha a másikat is használod napi szinten mellette, akkor rájössz hogy van nála jobban működő megoldás. Ezért nem kell kimondani a sarokigazságot olyasmiről, amivel nincs tapasztalatod.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lugosi #22455 üzenetére
Piszkosul tetszik, hogy haverom első napos mobilját a szoba másik részéből is figyelve rá tudtam jönni, hogy mi a jelképes nyitómintája a droidon.
Azóta megváltoztatta...
Én meg újra kinyitottam neki.
Képes jelszóval nem boldogult még eddig.
(egy kis csipkelődés szerintem belefér.)Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
California1
őstag
Urak !
Rokon jönnek nyáron haza USA-ból , az egyik rokonnak Z30 telója van. Stl100-5 . A kérdés az hogy itthon fog e működni ?
Előre is köszi -
lugosi
MODERÁTOR
válasz California1 #22457 üzenetére
GSM működni fog biztosan.
LTE-t csak a 7-es sávon tud az Európában használtak közül, azt nem tudom, hogy a hazai szolgáltatók használják-e, a tippem szerint nem. Esetleg talán a vodafonnak mintha lennének ezen a frekin 4G-s tornyai. De lehet hogy keverem valamivel. -
nagyúr
válasz California1 #22457 üzenetére
2G, 3G megy, 4G nem mind - de kapsz vezetékmentes töltőt!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Constantin
tag
Sziasztok! Húgom BB Z30-as telefonjára szeretnék Messenger-t felvarázsolni. Melyik verziót érdemes rádobni?
-
Orgi
addikt
válasz Constantin #22461 üzenetére
Elvileg ezt, telóról (nem) linkelem:
http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger-lite/messenger-lite-7-0-0-9-280-release/facebook-messenger-lite-7-0-0-9-280-android-apk-download/ -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Én Telenoros feltöltőkártyás ügyfél vagyok, és ott a sima adatjegyeket használom netezésre (hűség meg minden nélkül) az "internet" APN-nel, és nekem ott csücsül a jobb felső sarokban a berry logo. Ez azt jelenti, hogy Telenornál alapszolgáltatás a BIS? BBM is működik rajta gond nélkül. -
nagyúr
válasz Csirkejozsi #22464 üzenetére
Igen! Üdv a csapatban!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Csirkejozsi #22464 üzenetére
Nem, ez azt jelenti hogy a telenornál nem kell bis a bbm-hez. Sőt a yodafonnál se. Csak a telekomnál, valamiért.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz eventus #22467 üzenetére
Igen, ahogy St3ven is írja, mikor életre akartam kelteni a 9900-at, az volt a hoppá, hogy hiába van egy rendesen feltöltött dominó kártyám, ami több havi 3 gigás bis-t is kibírna, feltöltősként ezt nem vehetem igénybe, plusz előfizetést meg nem volt kedvem kötni, csak azért hogy kérhessem a bist.
A kisebbikre ráadásul azt írja, hogy csak üzleti csomag mellé rendelhető, bár nem tudom, hogy ez a gyakorlatban mennyire van így, én úgy emlékszem hogy nekem még igaz az előző csomagok közül, de lakossági csomag mellé volt.
Ez az egész bis 2017-ben már csak egy plusz felesleges nehézség. -
lugosi
MODERÁTOR
Szerintetek ez most mennyire komoly és / vagy végleges hogy 6.30-cal megszűnik a whatsapp? Pedig látom hogy még fejlesztették is az appot közben. Ennek így mi értelme megszüntetni?
-
nagyúr
válasz lugosi #22474 üzenetére
Szín tiszta konspiráció!
Terelik tudatosan a forgalmat droidra.
Sailfishre ui van natív, és csak tört része így is a platform a BB10 mellett.
Azt ellenben nem kapcsolják még ki és nem fenyegetik havonta ezzel.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz eventus #22477 üzenetére
Az bizony.
Arra akartam csak utalni, hogy technikai korlátja nincs egyébként a dolognak.
Elméleti szinten arra is kíváncsi vagyok, hogy mi történik azzal az emberrel, akinek otthon van feltöltősben bis, eljön ide és roamingol bis-t. Persze az egész nem olyan érdekes, csak jól jellemzi a bb-t és a szolgáltatókat egyaránt, hogy mennyire nem tudtak ebből az egészből normális üzletet csinálni, csak ilyen félresikerültet. -
St3ven
addikt
válasz lugosi #22474 üzenetére
Egyszer már ugye hosszabbították, mindenesetre ha le is lövik, ott az androidos kliens.
De persze jobb lenne a natív megoldást használni, most nem is tudom hirtelen, hogy az androidos beépül-e a Hubba.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
nagyúr
Nem tudom mi lesz a BB10 vaccap sorsa.
Ezekkel az üzenetekkel szépen el lehet lehetetleníteni a felhasználókat. Ügyesen csinálják.
Technikailag meg lehetne tartani, tudjuk mi is, ez csak egy rohadt sor egy kódban.
Manipuláció.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Polarstar #22480 üzenetére
Alapvetően nálam nem befolyásoló tényező a whatsapp léte vagy nemléte, jelenleg a passportom legfontosabb tulajdonságai, hogy tud LTE-A-t, tud netmegosztást és hogy független. Egyelőre semmi okom lecserélni mint másodtelefont, csak most használgatom rajta megint a whatsappot és látom a fejlesztést és hogy milyen jól használható itt is.
-
California1
őstag
Urak !
Mi is pontosan BB10 rendszernél ez a Cobalt Google service bla bla bla... ?
Írnátok erről?
-
Orgi
addikt
válasz California1 #22482 üzenetére
Beírod a gugliba, hogy blacberry és cobalt és az első találat :-)
Eleget írtam? :-) -
Koczó93
őstag
válasz California1 #22484 üzenetére
Kelleni nem kell, ez csak egy lehetőség. Ha szükséged van Play áruházra akkor hasznos lehet. Én felraktam és itt többen is, de nem használom túl gyakran talán 1-2 alkalmazást telepítettem onnan. Stabilitást, merülést én nem tapasztaltam a bő fél év alatt.
-
Orgi
addikt
válasz California1 #22484 üzenetére
Pont az első találat az a Crackberry fóruma továbbra is "Cobalt's official Google Apps landing page" néven, pontosan minden kérdésedre ott van a válasz, mi ez, mire jó, hogyan működik és mivel fórum, a tapasztalatokat is láthatod. Hogy kell-e, azt meg csak te tudhatod, de én pl nem használtam, elég volt a Snap részemre Play Storehoz.
Tényleg minden itt van. -
California1
őstag
@Koczó93,Orgi . Köszönöm urak !
Másik kérdésem az lenne (BB10) , hogyan lehetne azt szétválasztani , hogy amikor szabadnapos próbálok lenne (feltéve ha sikerül :-) ) akkor az üzleti levelezés , Pages manager üzenetek , ne basztassanak csak max ha én akarom azaz mikor én szándékosan rá frissítek. Húú azért érthetően írtam ugye :-))
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz California1 #22487 üzenetére
Erre lenne a bb-nek egy gyári megoldása, de ahhoz bes kell és az neked szerintem nincs.
Esetleg csinálhatsz ennek egy külön profilt, amiben az értesítéseket beállítod annak megfelelően, hogy mi jelezzen ki és mi legyen néma. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz California1 #22489 üzenetére
-
totron
addikt
Nemrég írtatok arról, hogy az OS10 előtti rendszerekre Viber, Whatsapp nem lesz. Ez mit jelent? Hekkelt verziók - mint a 10-en a Fb kliens - továbbra is mennek majd, csak gondviselés nem lesz vagy egyáltalán nem fognak menni pl. OS7.1-en? Másik kérdés: Q5 és a tablet nem szerették egymást wifiileg, konkrétan nem lehetett rávenni a tabot, hogy lássa a telót hotspotént, elképzelhető, hogy egy 9720-szal is belefuthatok ilyen problémába? Eltérő proci, de ki tudja ez mennyit jelent. (wayteq_xtab-79qci tab, más eszközökkel jól wifingel)
-
erer1000
őstag
BlackBerry priv ára szerintetek meddig fog max lemenni?
Most már 100 alá ment. Nem akarom lekesni a váltást. Tehát még mielőtt kifut akarok majd venni, de nem túl sürgős mert q10 még kihúzza addig60k elkepzelheto lesz szerintetek?
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni