Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
metalstorm
aktív tag
válasz California1 #22299 üzenetére
Én megcserélném.. " "androidos" BB telefon / Androidos "BB telefon"-ra....
-
California1
őstag
Elnézést a sok kérdésért de eléggé elfoglalt vagyok így ritkán tudok visszaolvasni .
Azt szeretném még kérdezni ,hogy ezekhez az Androidos BB telók is van valami olyasmi app mint anno volt a Blend Desktop Software?köszönöm előre is
-
metalstorm
aktív tag
válasz California1 #22303 üzenetére
Lehet hogy itt a sok PRIV-es többet tud
-
nagyúr
válasz California1 #22302 üzenetére
Pedig ez öreg hiba!
És ezt csak így a nagyérdeműnek!?
No BBM![ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
California1
őstag
válasz metalstorm #22304 üzenetére
Ez nem Priv jellegű kérdés :-)
"Elnézést a sok kérdésért de eléggé elfoglalt vagyok így ritkán tudok visszaolvasni .
Azt szeretném még kérdezni ,hogy ezekhez az Androidos BB telók is van valami olyasmi app mint anno volt a Blend Desktop Software?
köszönöm előre is"@Hagel, sajna egyik ismerős se használ BBM-et sajna...
-
metalstorm
aktív tag
válasz California1 #22306 üzenetére
Bocs csak gondoltam akinek Privje van, "okosabb" De biztos van olyan... ha gépre kötöd a telefont, nem akar telepiteni valamit hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
válasz metalstorm #22307 üzenetére
semmit nem akar telepíteni (mac)
-
metalstorm
aktív tag
válasz California1 #22308 üzenetére
Ezt nézd meg!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz California1 #22299 üzenetére
Mennyiért sikerült venni? Új vagy használt?
-
California1
őstag
válasz metalstorm #22309 üzenetére
Sajna ezzel se semmi....
@Lugosi. Újat
-
totron
addikt
Különleges ma, aki BB-t használ? Értsd: környezetetek észrevételezi, hogy ez más telót használtok vagy nincs szemük hozzá? Milyen a megítélése?
-
Xantomas
őstag
Amikor PC-re dugom a berry-t (9720) akkor kéri a készülékjelszót a kliens. Meg is adom neki, amit beállítottam, de nem fogadja el. Itt valami más kod kell neki?
Jelenleg amerikában vagyok, es AT&T sim van benne.
Vicces módon, a szállodai wifire nem tudok feljelentkezni, mert a gyári böngésző nem jeleniti meg a szükséges mezőket, a mobilnet a gyari böngészőből nem megy, mert BIM kellene, es a korlatlan adatkapcsolatos mobilnetes csomagban nincs benne a BIM. Viszont wifin osztva a mobilnetet megy PC-rol es es más telefonról is"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
California1
őstag
Urak!
Vajon miért nem tudok képet meg semmit sem küldeni Bluetoothon a MacBook Pro gépemre? (BlackBerry Privről) -
California1
őstag
válasz California1 #22321 üzenetére
Megtaláltam, figyelmetlen voltam.
-
enccci
újonc
Azt szeretném kérdezni, hogy vajon miért tűnnek el mindig a partnerképek a telefonkönyvemből?
Hiába töltöm fel őket újra és újra, egy idő után mindig eltűnnek. Tudok ez ellen valamit tenni? -
m.j.a.
csendes tag
Sziasztok! Kis q5-ömre töltöttem le viber apk-t. Sajnos az újabb verzióra való frissítés után nem működött. Gondolom a rendszer nem futtatja a 6.8.3.2 verziót. Vissza szeretném tenni a régebbit de sajnos nem engedi, mert azt írja hogy én már telepítettem újabbat. 5.3.0-ás verziót szeretném feltenni. Mit tegyek hogy ne higgye azt hogy rajt van az újabb verzió?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
F34R
nagyúr
Skacok a call blocks-nal mi a default jelszo?
BB 9900[ Szerkesztve ]
-
m.j.a.
csendes tag
válasz metalstorm #22331 üzenetére
Köszönöm szépen!
Korábban már olvastam erről, de most nem találtam semmit. Eddig. -
hbhofi
újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy blackberry q5 telefont. Már ezer éve szerettem volna.
Pár dolog viszont nem megy
Szeretné kérni a segítségeteket!
Ami nagyon idegesít az hogy nem találom az nfc.-t.
Nincs a beállítások között.
saját keresőben megtalálja,de azt írja nem támogatja a készülék.
A frissítést már láttam hogy kel csinálni, remélem menni fog.
Segítsetek az nfc-ben mert már mindent végigolvastam.
Szoftverkiadás: 10.2.1.3062 ami rajt van jelen pillanatban.
Előre is köszönöm a segítségetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
hbhofi
újonc
Köszönöm de sajna ez ment volna.
A csavar a dologban hogy nincs se ott se sehol -
hbhofi
újonc
Kedves segítőim nem a bekapcsolással van a gond hanem azzal hogy nincs mit bekapcsolnom,
mert valami oknál fogva nincs bent a beállítások között.
frissítettem a legújabbra, de itt most sincs a beállítások között nfc[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz hbhofi #22339 üzenetére
Akkor ott valami gixer van... Lehet, hogy kéne egy full törlést csinálni, vagy autoloaderrel újrarakni a telót.
Illetve ha SQR100-3-as a teló, akkor így jártál, mert abban nincs NFC...[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
hbhofi
újonc
Szia!
Köszönöm a segítséget!
Bocs nagyon kezdő vagyok.
Az a verzió amit irtál.
Hogy hogy ebben nincs?
Amúgy nem tudom , mire használtam volna,de szerettem volna
Kipròbálni,hogy működik. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz hbhofi #22342 üzenetére
Eltérő földrajzi régiókba szánt termékeknél előfordul, hogy éppen a rádiós egység más-mást támogat (pl frekvenciák, de lehet akár az NFC is).
A tiéd az indiai piacra szánt verzió. Az NFC miatt nem aggódnék, a nagyobbik probléma hogy 4G-t egyáltalán nem támogat. Persze van akinél ez nem lényeges, nálam mindenképpen kizáró tényező lett volna.
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Aki használja a Budapesti Menetrend alkalmazást, nem tapasztalt olyat, hogy hálózati hibára hivatkozva nem tölti le a menetrendeket? Most telepítettem fel, és el sem akar indulni, pedig ezt a verziót használtam eddig is gond nélkül egy másik készüléken. Próbáltam a légfrissebb verziót is, de az sem indul el a fenti hiba miatt. Persze próbáltam wifivel és mobilnettel is, de ugyanaz a helyzet. 10.3.2 van a készüléken.
Előre is köszönöm a segítséget! -
hbhofi
újonc
Én is ilyesmikre használtam volna az nfc-t, már ha indult volna.
Nem vágom hogy miért van ez
A telefonban azt írja hogy típusszám: sqr100-3
A dobozon meg az van hogy indonézia sqr100-1
Na mind 1 nem értem igaz hogy használtan vettem, de megvan a garancia papírja és magyar internetes oldalról lett rendelve.
Amúgy szerintem király a Blackberry -
Pavlo
aktív tag
válasz PHenis #22346 üzenetére
Nem kellett megnyitni semmit sem (nem is lehetett telepíteni BlackBerry-kre az appot), hanem egy Telekom MobilTárca használatára alkalmas Android rendszerű telefonban alapértelmezetté kellett tenni a Mobil PayPass kártyát és kész. Ahogy mondod, csak odatartottam és kész. Akár kikapcsolt állapotban is lehetett volna használni, de értelemszerűen én csak feloldott készülék esetén engedélyeztem. Ezt már a BlackBerry saját NFC beállításain belül kellett megcsinálni. Sajnálom, mert nagyon kényelmes dolog volt. Még a 9900-ával is tudtam így fizetni ha abban volt a SIM kártyám.
Igen, a SmartTags alkalmazással sok mindent meg lehet csinálni. Hívást indítani is akár.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma