Új hozzászólás Aktív témák

  • L0g0sz

    lelkes újonc

    Sajnálom Bro, bár a sajnálkozásommal a sarki fűszeresig sem jutsz...
    Innen nézve -sarkítva- miről szól az olimpia (-arany, -ezüst), feltételezhetjük, h. ott szakmailag mindenki Übersturmführer (a populációnk legkíválóbbjai), ergó ki, milyen lábbal kelt fel aznap, kinek milyen napja volt. Ez van Pajti...

    Úgy olvastam, h. hazánkban is működik már az, ami pl. a németeknél már kisgyermekkorunk óta: Államtól függetlenül felmérőket írsz a képző/szervező cégeknél (lehet ez valamelyik nagy infócég ""kapcsolt vállalkozása""), jól sikerül és felvesznek, a tandíjat pedig mosolyogva mellényzsebből kifizeti a leendő munkaadód, ahová el kell szegődnöd 0,5-2 évre.
    - Van EU-s pályázat is rá, pl. KKV-knek, ugye amire nem csak egy tagállam méretű alakzat pályázhat. Nem mondom, h. egyszerű megírni, ill. a forrást/mértékét elnyerni, de talán egy misét megér. Ismerős/barát cége, vagy kilincselés. Lehet induló váll-nak is be lehet valahogy mesélni a képzést. Tudom, okoskodni a legkönnyebb, miközben a másik a szakadéd szélén kapaszkodik...

    Kérnék ismét egy adag segg ítséget:
    - Lennétek szívesek írni -őszinte- véleményt a képző cégekről. (Nem szükséges leírni a nevüket, de kitalálható legyen -vasárnap éjjelig-, h. melyikről van szó.)
    - Melyik brigádban dicsekedett az egyik oktató, h. milyen sok olvasatlan levele van? (előadáson volt, vagy szünetben, ill. mi volt a pontos sztori)
    - Backend-hez, Backend-tesztelő-höz (lehet ilyen "többkasztúság" nincs még), Tesztelőhöz melyiket ajánlanátok, és röviden miért?

Új hozzászólás Aktív témák