Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berbatov2
senior tag
válasz eladogeppc #8799 üzenetére
Tudom hogy nem vigasztal de lg-s kamera problemaknal egy gyari visszaallitas segiteni szokott.
-
eladogeppc
veterán
Amikor megkaptam v10c volt a telefonon. Szerintem EU-s változat.
Ugyanúgy ment minden, csak kevesebb pontszámokat kaptam.
Ezért gondoltam a v10c-re. De ha nem is v10c, akkor v10e.
A v10h-t kezdem utálni.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
toto0569
addikt
válasz eladogeppc #8802 üzenetére
nekem mindegyik szoftvernél előfordult már,és az LGcamera,camera360,gyári...appoknál is.Sőt nekem a bal alsó sarka még homályosabb is egy "kicsit" az elkészített képeknek.
Nekem akkor kezdődött a képelhagyás miután felraktam azt a camera modot. azóta volt már F.R. is pedig de a hiba megmaradt és néha előjön.[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz toto0569 #8803 üzenetére
Ezért lehet driver hiba. Azért volt már jópár telefonom, de ilyet baszki még nem tapasztaltam.
Azért az LG-nek a 2X-nél nagy húzás volt az autófókuszos kamera. Csak épp videó közben nem ment !
Amikor kollégám megvette kb 150-160 körül volt az ára.
Majdnem le_opta magát amikor megtudta, hogy nincs autófókusz.Na mindegy, remélem JB javít sokmindent !
SZERK: v10F EU-ban van magyar nyelv ugye ?
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
DJ. Ru$y
félisten
Még nem nyúltam a kamerához, mert ez nem fétisem, ezért működik is ahogy előtte... soha nem volt még indexkép bug, pedig videó közben is simán lövök 1-1 képet...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
toto0569
addikt
válasz eladogeppc #8805 üzenetére
már néztem a lencsét anno,de sajna nem.Nem mindenkinek a képén vehető észre.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz eladogeppc #8805 üzenetére
Mivel EU így az összesben van. Még azokban is amik ország specifikusak.
-
Demens
tag
Nálam minden gond nélkül működik a kamera. V10f ázsiai.
-
pumukli23
senior tag
válasz eladogeppc #8799 üzenetére
Nem azt írtad h camera modot tettél rá? Nekem a gyári eddig hibátlanul működik (v10h).
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz eladogeppc #8810 üzenetére
Nincs "ázsiai" ROM... Taiwan, stb. logikus, azok azok nem EU-s romok. Szólok, nincs magyar nyelv.
-
eladogeppc
veterán
válasz dozsabalint #8813 üzenetére
Azért áljunk már meg egy pár percre, mielőtt mindenki belelovalja magát a hülyeségekbe !
Előtte is megvolt.
v10c-vel kaptam a telefont, ott nem volt ilyen gond.
v10H magyart raktam fel, azóta kezdődtek az ilyen dolgok , nem kell a hülyeségre fogni.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz dozsabalint #8813 üzenetére
+1, még KDZ-t sem használtam, így még mindig holland alapszoftver van rajta
Másnak meg nincs baja a H-vel... érdekes nem?
[ Szerkesztve ]
-
Takhanto
őstag
válasz eladogeppc #8814 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
eladogeppc
veterán
Szerk: Takhanto: Már fent van, mindenféle okoskodó tanácsadások ellenére reset nélkül jó ! Így tuti a v10H nem áll a helyzet magaslatán.
Én nem értem az itteni fórumozókat !
Felvállaltam, hogy kipróbálok jó pár dolgot, közzéteszem, és tettem ezt eddig a pontig.
Lehet emiatt utálni, de tudjátok mit ? Próbálgassátok csak magatok a dolgokat.
De ilyen lenéző fikázó táraságot már régen nem láttam."én pont ezért nem rakok fel ilyen meg olyan mod-okat"
Attól még nem én vagyok a hülye, hogy kipróbálom. Ha jól emlékszem valaki itt vetette fel, hogy meg kéne nézni tényleg javít-e a mod, vagy nem.
Kipróbáltam kismillió meg egy dolgot, utánajártam hogy melyik programon - játékok - hogy lehetne mókolni, hogy simulékonyabban menjenek.
Sajnos Lac-co vagy hogyhívjáknak igaza van pár dologban.
Ha valaki tesztel HELYETTETEK - mert ti ba_ott okosak vagytok és nem teszteltek, mert hát "én épp ezért nem rakok fel semmi modot, és maradok az eredetinél" - akkor illene másként hozzászólni, illetve nem ba_tatni, és inkább megköszönni a fáradozást !
Nem igen kértem ha jól emlékszem itt segítséget updateléssel kapcsolatban, mivel KDZ update-et régen is csináltam 2X-en, ezért nem kellene így hozzászólni a bejegyzéseimhez.
De tudjátok mit ? Van sokkal egyszerűbb mód az update-elése, de már akkor sem adom közre a scriptet. Pedig 1 katt, KDZ kiválaszt és mehet. Inkább megtartom magamnak. 2X-eseknél készítettem el annó, de ide nem adom közre.
További jó fórumozást, távolról nézem majd a topikot, vagy lehet hogy indítok egy másikat.
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz eladogeppc #8817 üzenetére
Nem basztat senki, miért másban keresed a hibát, ha te saját felelősségre tesztelsz és lehet, hogy ezzel gondot okozol magadnak. A mod származása megkérdőjelezhető, ki tudja mit rak még fel a hasznos dolog mellé. Én ezért nem mod-olgatok, sőt még root-olni sem akarok.
Szerintem senki nem kötelezett rá, vagy kért, hogy bármit is tesztelj neki. (hül.e lennék más helyett tesztelni)
-
Takhanto
őstag
Itt senki nem fikáz
Csak tesztelgesd (de ne miattam) én addig gyűjtöm a pénzt és ha meglesz akkor megveszem a telót.
Lehet hogy a többiek azért reagáltak olyan furcsán,mert amikor leteszteled a telefont és észrevettél valami hibát, azt leírod nekünk,azzal nincs semmi baj csak egy kicsit túlreagálva írtad le
Itt valaki nem tudta rootolni a telefont,asszem v10e-t van nálam igaz nem ehez hanem prada telóhoz root progi prada 3.0-hoz root.bat file. Én biztos hogy kipróbálnám vele.
[ Szerkesztve ]
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
babosf
aktív tag
válasz eladogeppc #8802 üzenetére
nekem tegnap kezdte csinálni a kamera, vicc, ilyen még a 2x-nél sem volt
Galaxy S23 Ultra
-
-Mosquito-
őstag
Én is fel teszek ezt azt. Ha nem jó,nem tetszik,nem vált be akkor törlöm. Azt ha valami nem müxik nem jövök fel ide fröcsögni hogy valamit elbuzgeràlt@m! Más is tesztel,próbàl ki dolgokat. Ilyen mértékben nem borul ki senki sem ha nem 100%as.
Érdekes az Alcatel fórumban is elszàlt az @gyad! Ha ennyire be tudsz kattanni szedjél nyugtatot rá.Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
tamcsu10
tag
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi h mik a gyári tartozékai a 4x-nek... gsm-ek nem mellékelnek mindent... és nem 1 töltővel szeretném megvenni Előre is köszi
iPhone 6s Plus / iPad Air 2 / MBA 13
-
Quqesz
nagyúr
Ne idegeskedj,mert nincsen miért. Tisztelem a hozzáállásodat,és ez viszi előre a fejlesztéseket,de pl én sem merem piszkálni,mert nem értek hozzá és ami van az kielégíti az igényeimet.És van még sok ilyen átlagfelhasználó.A Nexus S-emen sem volt semmilyen főzött rom,csak stock,pedig ott volt lehetőség.Azt meg ne várd el,hogy ha vmit megfejtesz,kitalálsz,akkor azt mindenki azonnal maradéktalanul elfogadja,mert ilyen nincs.De erről szól az android:nem belenyugvás,fejlesztgetés(már aki konyit hozzá annak).
Amúgy nem lövök ezer képet vele,de az index képes bug nálam sem jött elő,de stock minden(H verzió).Sokszor a frissítés több hibát hoz magával,mint a régi(lásd IOS,ott az új verzió zabálja az aksit).Ez van,emiatt ne kapd fel a cukrot,ez egy telefon és nem az életed múlik rajta(kivéve ha kapsz ilyen hülyeségek miatt szívinfarktust).
más
töltőfej(ázsiai a gép,de eus volt benne),microUSB kábel,füles,2 NFC tag(office,car)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
DJ. Ru$y
félisten
-
eladogeppc
veterán
Kösz a Bann-t Rusy ! Gondolom élvezheted, mert mást is kizárattál már !
További "nem megköszönendő" V10f teszt:
- kamera homály, rossz fókusz. Minden stock volt. Nincs kamera bug (nincs indexkép)
emiatt, vissza gyári EU/HUN V10h. Továbbra sem volt gyári visszaállítás, tehát minden app maradt.
- Akit érdekel, QuickPic korrektebb képmegjelenítést ad, persze picit lassabb.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Quqesz
nagyúr
még egy jótanács(remélem nem torkollasz le érte):"arra legyél büszke amit elértél és ne arra hányan tapsoltak meg miatta",mert hasznos és fontos dolgoknak mentél utánna
lehet egy gyári visszaállítás megérné...[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
eladogeppc
veterán
Köszi !
Szerk: A KDZ ugye nem bántja a szoftvereket, adatokat, így lehet. De most minden ok.
Jeleztem a mod írójának, hogy semmi minőség javulás. XDA mod v5
Ő igaz, hogy a V10f-re írta a mod-ot, amit az LG lehet hogy lejavított. De a kép méretek nőttek. 1,5Mb-ről 4Mb-ra a "kisebb tömörítés" miatt. Csak a minőség nem lett jobb[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
Hogy az en hozzaszolasaimat miert moderaljak?! Pedig kivetelesen meg meg is koszontem eladogeppc-nek a tesztelgeteset... na mindegy,remelem tobb flametrollkodas nem lesz,mert nekem is hianyzik a nyugodt,jo hangulatu topic,ami volt.
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Quqesz
nagyúr
válasz eladogeppc #8844 üzenetére
Két dolog eszembe jutott közben:
1.a V10h-ban új mappát hozott létre a képeknek a DCIM-en belül és oda menti az új képeket,de újrakezdett számozással,ami duplikációt okozhat pl gépre mentéskor
2.bár ez nexuson volt,de ott előfordult nekem többször is,hogy nem jelenítette meg az összes jpg képet a galéria,pedig elvileg az összes mappából legyűjti.volt hogy 5-6-ik galéria indítás után jelenítette meg az összes képet/mappát és ez ICS alatt volt.szval lehet ez android bug???Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
törölt tag
válasz eladogeppc #8848 üzenetére
Mi a baj a vasárnapi vacsorával? Akkor egy BUÉK-ot meg egy Kellemes Karácsonyi Ünnepeket se írjunk be, mert az nem "szakmai"...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest