Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
Na, most mindenki, aki olvassa a topikot irja meg, hogy van-e, vagy nincs-e pixelhibája. Kezdem: nincs!
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
firemanus82
senior tag
válasz rgeorge #8056 üzenetére
1pixel
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
pivi.l
tag
Nekem nincs pixelhibám.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Lac-coo #8053 üzenetére
Te ismételgetsz! Ajánlom figyelmedbe a hozzászólásomat ahol leírtam ugyanezt:
http://prohardver.hu/tema/re_lg_optimus_4x_hd_melto_kihivo/hsz_8025-8025.html
Pixelhiba: Azmiaz? (nincs)
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
verser233
senior tag
válasz #84221696 #8060 üzenetére
Jelentem, nekem sincs pixelhiba a készülékemen, és a párom telefonján sincs.
Akik esetleg hiányolják a 4x-en - de a régebbi telefonjukon megszokott MIUI felületet, azoknak ajánlom ezt:
[ Szerkesztve ]
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
pumukli23
senior tag
Nincs pixelhiba és a kollegának sincs. Tehát +2.
Viszont ha ezt szépen össze akarjuk gyűjteni, így nem túl jó. Lehetne olyat, hogy az első leírja van-e, a második kimásolja és a sajátját aláírja az új hozzászólásban.. stb.. vagy vmi külön oldalon megcsinálni.. nemtom..
Egyébként ne harapjatok már egymásba, nem történt semmi kirívó hozzászólás az elején.. ez főleg csak személyeskedés volt..
[ Szerkesztve ]
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz dozsabalint #8076 üzenetére
Play-ről szedd le az Antutu Tester nevű progit, ott kiderül, ha van bármilyen pixel hiba. (LCD test a progin belül)
Nincs
Nincs
1px
1px | Csere
Nincs
Nincs
Nincs
Nincs
Nincs
Nincs
Nincs
Nincs
Nincs
Nincs
Nincs
Összegezve eddig nevek nélkül.
Szerintem egy nyamvadt px-nél nagyobb hiba az alaplap elfüstölése... de én nem értek hozzá.[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz DJ. Ru$y #8066 üzenetére
Nekem rendben vannak. Igo/user/poi konyvtarba. Nekem a sajat kamerak es figyelmeztetesek nem mennek...
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz dozsabalint #8079 üzenetére
A lista utáni rész, az általánosságban szól mindenkinek... a Samu alaplapjai halnak meg... erre céloztam a Play rész szólt csak konkrétan neked.
Fire! Írhatok ezzel kapcsolatban PÜ-t?
[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz DJ. Ru$y #8081 üzenetére
Johet
-
Quqesz
nagyúr
csatlakozom,az.mi hogy pixelhiba még nem találkoztam vele.tegnap csináltam egy sötét fotót és fullra nagyítottam.semmi hiba.lehet így is csinálni egy felmérést....eddig nem lehet kijelenteni a tipushibát...) de egy alaplap csere miatt a prostik is irigykednek.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
wolruf
őstag
Nincs pixelhibam,lac-coo te egyre rosszabb vagy. Komolyan mondom,frusztral amit csinalsz. De csak azert,mert te itt idegelsz masokat,nem fogom itt hagyni ezt a jo kis kozosseget. Aranyaiban 90% kinlodas es frocsoges van a hozzaszolasaidbol (ez a % hogy tetszik?). Ez tenyleg a troll kategoria. Mar csak azon csodalkozom,hogy elvileg te egy felnott ember vagy allitasod szerint. Miert nem ugy viselkedsz?
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
laca1978
csendes tag
Sziasztok!
Már lassan második hónapja meg van a teló és minden pixele hibátlanul műkszik!
-
Takhanto
őstag
Nem a pixel miatt kell aggódnotok,hanem az miatt hogy nincs még ilyen telóm!!!!! Sehol nem találok részletfizetési lehetőséget.
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
senior tag
Nincs pixelhiba.
-
Naras
őstag
válasz Takhanto #8092 üzenetére
Valaki mondott egy boltot, ahol volt részletfizetési lehetőség, de már sajna nem emléxem... keress rá, meg kell legyen valahol a komment... egyébként az a baj, hogy részletre biztos, hogy nem éri meg...
Esetleg valamelyik szolgáltatónál?Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
-Mosquito-
őstag
Nincs pixelhiba!
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest