Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
-
Bal0924
aktív tag
Hogy tudom újra feltetetni vele a frissítést?
Vagy csak reseteljem a telefont? -
nebancsa
senior tag
válasz hanics #25996 üzenetére
Építőjelegű hozzászólás a gyári minimál romhoz:
-Eddig nálam csak egy negatívumot tapasztaltam, a gyári böngésző időnként kilép, hibaüzenet nincs. Ha a home gombot folyamatosan nyomon ott van a futó alkalmazások között, rákattintok onnan folytatja a munkát ahol elkezdte.
Kezdem belakni, én kezdetektől a next launcherrel használom. Akksi jobb mikor a telefon készenlétben van mint a 4.1.2 b. ban. Viszont ha használja az ember szerintem nincs érzékelhető különbség, de ez nem hiba szerintem ez természetes.
Ami a gyári romban zavart hogyha hivtak 3-4s kellett hogy mutassa ki hív, vagy ha a névjegybe belementem kellett idő mire tudtam benne böngészni. Ez itt még villámgyors, remélem így is marad.Tudtok valami jó profilozó prg.-t eddig a MyProfiles+ -t használtam, de nem igazán tökéletes.
-
rgeorge
addikt
válasz nebancsa #26007 üzenetére
GPS milyen?
Én most egy XDA-n talált gps.conf-al (és gyári 20b-vel) tesztelek, időnként azért előfordul, hogy nem talál fix-et. Érdekes, hogy mindig ugyanaz történik: lát egy csomó holdat (GPS, GLONASS vegyesen), de mind "szürke" (GPS Test programban), azaz nem tudja használni egyiket sem.
A gyári gps.conf-hoz képest mindesetre sokkal jobb a helyzet, ott ez a "szürke" állapot maradt szinte mindig akármeddig.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Bal0924
aktív tag
válasz hanics #26006 üzenetére
Köszi.
Újra tettem a 4.1.2-t és újra indítottam a telefont (resettel) és most minden jó.
3órába telt vissza csinálnom mindent, de megérte. Bár az SMS-ek eltűntek, de úgysem szoktam olvasgatni visszafele..
A leghúzósabb a naptár és a Norton vissza tétele volt.
És a go Launcher-t nem tettem vissza, maradt alap témában. -
droti25
őstag
Sziasztok!
A telefonom SD kártyáján lévő filmet hogyan tudnám a TV-n megnézni USB kapcsolat segítségével? -
hanics
aktív tag
válasz droti25 #26011 üzenetére
Felmasolod a gepre.
De alapba ha filekezelore nyomsz felmasolja es ugy inditja el.Vagy gondolom a masik lehetosegre gondolsz.
Az meg MHL kabel kell.[ Szerkesztve ]
---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
hanics
aktív tag
válasz Bal0924 #26010 üzenetére
Ha gyarit hasznalsz x ideig lesz jo csak.
Azutan kezd majd idovel ujra laggolni akadni merulni stb.En is szerettem a gyarit de a folyamatos agyhalal miatt ratertem a custom romokra
---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Van slow motion lehetőség ebben a típusban ? 4XHD ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
tdk.112
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy miért nincsen friss nightly már 4 napja?
"... és ebben hordtátok a tabletet?"
-
hanics
aktív tag
válasz eladogeppc #26015 üzenetére
Negativ. Nincs.
Talan a focal nevu progi tudja de nem biztos.---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
nebancsa
senior tag
válasz eladogeppc #26015 üzenetére
Én is kerestem ilyet, de nem találtam, lehet inkább lejátszó kellene amit lehetne állítani a lejátszás sebességét.
-
hanics
aktív tag
válasz tdk.112 #26020 üzenetére
Passz. Tobbit nem nezegettem.
De 2 verzio van.
Vagy nekialltak a 4.4.3 nak mert talan az jobb.
Vagy a rosszabik. Belattak hogy a tegra 3 nem szereti a kitkat romotDe ne legyen igazam.
De xda-n talan van valami info rola.a
-
ateszm
senior tag
válasz hanics #25996 üzenetére
4.1.2 minimal belakás folyamatban. GPS cfg híja van,azt a keresővel sem találom. Lehet akkor megvárom a véglegeset (apexes),gondolom a mellé linkeled majd a gps cfg-t is .Ezer köszönet a munkádért,végre megszűnt a bosszankodásom...
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
Bal0924
aktív tag
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
eladtam a telefonom, megvették. Az új tulaj azt mondja, hogy nem olvassa a SIM-en lévő kontaktokat. Volt már valakinek ilyen gondja? Rootolt, CM ROM-os telefon, de elméletileg rakott rá egy másikat és az se olvassa.
plata o plomo
-
Bal0924
aktív tag
2 kérdésem lenne..
1. Többet eszik az alap téma mint a Go laucnher? (energia)
Mert reggel töltöttem 100%-ra és 5óra alatt lemerült 15%ot pedig hozzá sem nyúltam. ki volt kapcsolva a wifi és a brutusz..
2. Mi a baj lehet a telefonnak. Amikor feldugom a gépre, belépek a képek mappájába, tölti a képeket, de kiakad az egész és nem válaszol. És az összes megnyitott Sajátgépes ablakot bezárja.. -
hanics
aktív tag
válasz Bal0924 #26029 üzenetére
1. Gyari launcher eszik a legtobbet a folyamatos ujratolteseivel. apex vagy a nova semmit nem eszik szinte.
2. Osszeomlik az explorered a gepen. Probald ki egy masik gepen. Ott mukodik akkor ajanlott egy gep ujratelepites...
-
hanics
aktív tag
válasz Bal0924 #26031 üzenetére
Passz en go launchert nem hasznaltam sose nekem a nova valt be a legjobban.
Akkor a gepeddel van a gond. Lehet egy ujratelepites megoldja a gondodat.
-
Bal0924
aktív tag
válasz hanics #26032 üzenetére
Most csak a telefon miatt nem fogom újratelepíteni a gépet.. Inkább a laptopot használom, majd. (Csak a telepítések - Windows után - 10órámba telt megcsinálnom.)
A Nova tényleg nagyon jó. Bár a Go-ban bírtam hogy többféle effekt van, mikor húzom az oldalakat.
Most hogy a nova fent van és az a kezdőképernyő, most jóval gyorsabb.
Eddig azt hittem a Go gyors, de tévedtem ez lepipálja azt. -
siletto
tag
Üdv!
Lehet hogy buta kérdés, meg is próbáltam visszaolvasni, de annyi itt a post hogy nem tudtam kikavarodni belőleA legutóbbi cm nightlyt feltettem de szerintem ti is tapasztaltátok hogy szar, folyton újraindul, a kijelző nem kapcsol néha be stb
Úgy hogy váltani akarok. Már nem játszom különösebben, nem benchmarkozok, csak kellene egy rom ami nem akadozik, nem lassul be, felhozza a billentyűzetet rendesen, stb. Ti mit tennétek legszívesebben fel?
Vanirt próbáltam eddig, de az is betojt, lett cm, most ez is rossz, kéne a következőUi.: Nekem még mindig tetszik a teló, amíg tönkre nem megy tuti nem cserélem le
-
Rebel007
csendes tag
Sziasztok,
Ma lefrissítettem a telóm pc suiton keresztül 4.1.2-re. Minden jó egy dolgot kivéve. Felrakom tölteni hálozatra és kiírja, hogy "lassú töltés" mintha pc-röl tölteném és az is a sebessége. Mit lehet tenni ez esetben?Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
macii97
senior tag
Tud valaki valamit a CM 11 nightly-ról? Itt a vége, vagy mi lesz, már jó régen volt az utolsó...
-
ateszm
senior tag
-
Lacika0002
aktív tag
-
pulutodurumo
őstag
válasz Lacika0002 #26043 üzenetére
Talán akkor számít ha a kérdéses romhoz nem csomagoltak kernelt és a gyárival megy jól.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Tötyö
csendes tag
Sziasztok, több év után mostanra kezdi megadni magát a telefonhoz kapott gyári headset, ami a munka miatt nélkülhetetlen számomra. Viszont egész Győrben nem sikerült megfelelőt kapnom, és a netről rendelt, a honlap szerint elvileg kompatibilis LG sem akarja a jót... Tudnátok ajánlani esetleg valami kipróbált, biztosan működő megoldást, és hogy esetleg hol lehet meglelni? A lényeg, hogy sztereó headset legyen, lehetőleg felvevőgomos. Vezetékes vagy "kékfogas", számomra tökmindegy, az ár normális kereteken belül szintén, csak jó legyen. Köszönöm szépen a tippeket előre is!
-
shunter
aktív tag
Az utolsó 2 cm11 nightly nem csak nálam szarakodik? Hibaüzenetet ír stb... maga a 4.4 és cm felület nagyon bejön. Asszem felteszek egy 4.havit, azok jók voltak. Továbbá...
TeamWin recoveryből telepítek, és wipe olok. De a wipe csak a rendszert törli, képeket, egyéb adatokat nem. Jó ez így? (Nekem jó mert nem kell pakolgatnom)Tuti nem okoz ez összeakadást, hogy nem full farmat van? -
shunter
aktív tag
*format
-
Rebel007
csendes tag
válasz hanics #26038 üzenetére
Szia,
Köszönöm szépen, most már működik. Az volt vele amit írtál, hogy meleg volt a készülék. Ahogy lehűlt már rendesen töltötte.
Köszönöm szépen a segítséget.
Egyébként arról van valami infó, hogy a 4.1.2-nél újabb verziót fog kapni ez a típus, vagy csak ha rootolva van akkor lehet rá feltelepíteni.
Üdv
-
Bal0924
aktív tag
válasz hanics #26032 üzenetére
Megvan a gond!
Leszedtem a telefonról a Clean Master-t és működik. Most már nem akasztja ki a gépemet a képek mappa!
Mi a gond a Clean Master-rel?
Ha ezt fogja csinálni, akkor kéne egy hasonló program ami a memóriát tisztítja minden képernyő kikapcsolásakor....Ki milyen tisztító programot használ, Aki használ.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest