Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz Jeanne d'Arc #7000 üzenetére
Akkor ebben egyet értünk egy páran.Ha kell swgítség holnap a KDZ-hez itt leszünk.
-
addikt
válasz toto0569 #7001 üzenetére
Szerintem fog kelleni, én délután leszek. Egyébként elvileg a telefon nem Ázsiai, szóval nem értem. Amikor a szoftverfrissítésre megyek a telefonon, akkor is azt írja hogy regisztráljam be a telefont, valamit már múltkor az LG oldalán csináltam, kicsit fura...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Quqesz
nagyúr
válasz Jeanne d'Arc #7002 üzenetére
anno megkérdeztem az LG-t és ott azt mondták,hogy nincsen a telefon felregisztrálva azon a hálózaton ,amire gyártották.Nem tudom, most összefügg akkor az,hogy ha mondjuk nekem ázsiai van(szingapuri),akkor mondjuk egy szingapuri simmel kellett volna elindítani a telót,vagy bele kellene rakni egyet regisztrálás miatt.mondjuk van,hogy szolgáltatók push-olják ki a frissítéseket(verizon,at&t,tmobil) és emiatt lehet függőség.És mint tudjuk,sok bolti teló kikódólt volt szolgáltatósak.Az LG-s csóka szerint rosszul lett kikapcsolva a szolgáltató függöség,és ezért kér reget(btel szervizese szerint az csak egy kapcsoló,amivel ki ill. be lehet kapcsolni a függőséget,nem értek hozzá),de szerintem már az alap szoftver szelektál,ami nem írható át(esetleg lecserélhető???).szóval nálad is ilyen alapú lesz a gond,egy olyan sim kell bele,amilyen kód van a dobozodon.(nálam SEA-szingapur)
én is regeltem az LG oldalán,de a problémánk és az LG-s regisztrálás nem ugyan az(még csesztettem is az üszit,hogy nincsen fenn a telónk a reglistában)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Naras
őstag
válasz Jeanne d'Arc #7002 üzenetére
A dobozon lévő matricán van egy BLACK BLACK v WHITE WHITE felirat, a teló színétől függően, afölött milyen kód szerepel?
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Quqesz
nagyúr
bocs lejárt az időm,szval csak a fent leírtak alapján megy az ota,máskülönben marad a lg tools support/pc suite(VIGYÁZZ,ha mégis ázsiai,akkor ugrik a magyar nyelv és csak KDZ-vel lesz megint) vagy az említett KDZ alapból.
-
addikt
Doboza sajnos nincs itt, csak ennyit tudok írni:
V10f AUG-17-2012 ez gondolom nem a legfrissebb szoftver.
Szerintem egyébként elképzelhető h ázsiai mivel az akkut kivéve sok kínai betűt látok, az LG matricára gondolok.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Jeanne d'Arc #7010 üzenetére
Azóta volt egy béta G és a mostani H.
KDZ-vel így csináld. [link]
-
DJ. Ru$y
félisten
Ha azt írja, hogy nem regisztrált, akkor a nyakamat rá merném tenni, hogy az ázsiai...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
addikt
-
törölt tag
válasz Jeanne d'Arc #7013 üzenetére
Amit belinkeltem, azzal nem lehet eltolni. Kap egy európai romot.
-
-Mosquito-
őstag
Szia,
Jó lenne ha dobozt is megtalálnád! Akkor kiderülne [FR.-LISTÁBÓL] hogy melyik a tiéd.Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
tsuckware
tag
Szisztok. Nem tudom szoktatok-e másik fórumokban olvasgatni, de a HTC OX quadrantban 7000pontot tud... ez hogyan lehet??
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz -Mosquito- #7015 üzenetére
Nem mindegy, hogy milyen, ha ázsiai? Úgyis valamilyen EU ROM kell rá...
-
tsuckware
tag
De ez plusz 2000 pont...
-
DJ. Ru$y
félisten
Sosem érdekeltek a szintetikus tesztek.. hisz nem egy szintetikus teszt használja a telefonomat... hanem én.
-
toto0569
addikt
válasz tsuckware #7019 üzenetére
előtte is a haver HOX-a már 5900 pontot csinált ,de az nem teljesen igaz mert a HOX 32Gb-os és eleve arra már többet ad,én láttam,hogy neki a frame/sec ,hogy változott.Az én telómon sokkal masszívabban mutatja a 60-69 frame/sec-et mint azon. A JB hozza magával a +1000 pontot.Nem kell besz@rni ez még így is gördülékenyebb és nem akad.
-
tsuckware
tag
Nem azért írtam, nekem jobban tetszik külsőre is a 4x, és a sebességgel sincsen gondom, de ua a hardver, és érdekes mégis van külömbség....
-
toto0569
addikt
válasz tsuckware #7022 üzenetére
olvastam ott,hogy csak a quadrant adott többet,a többi kevesebbet ,vagy ugyan annyit,ezt ők sem értették.Szerintük innentől akkor csak is az számít amelyik többet ad.Nekem megfelelő a teló,a JB-t én is várom de nem azért,hogy a tesztben jobban teljesítsen.(nem tudom,hogy ettől smooth-abb lehet e még)ezt nagyon jól eltalálták az LG-ben.
-
Barnee88
tag
olyan kérdésem lenne, hogy egyik ismerősömnek vennék ilyen telefont, és érdekelne pár dolog vele kapcsolatban.
-mikor jön rá előreláthatólag jelly bean?
-vannak e típushibái, amire vásárlásnál oda kell figyelni?
-van az LG-nek hivatalos szervíze Magyarországon? (nekem HTC One X-em van, és a HTC-k szervízelése nagyon macerás...)
-mivel nincs tökéletes telefon, ennek is biztos vannak hibái, a gyenge kamerán kívül mit emelnétek ki?
-hátlap mennyire strapabíró?előre is köszönöm!
-
jooker82
nagyúr
válasz Barnee88 #7024 üzenetére
A JB,vélhetően jövő év elejáén jön
Tipushibája nincs a telónak...Annyi esetleg,h 3 napon belül nézzetek rá,van e pixelhiba és akkor cserélik egyből..
Van,hivatalos szervize és általába minden megyeszékhelyen van egy alszerviz,oda is beviheted..ha gond lenne,de ezt a telót még innen nemigen vitték szervizelni,talán 1 eset volt..
Különösebb hibája nincs a telónak,a kamera,nem éri el,az S3 szintjét,de többségünknek megfelelő...
A hátlap egyáltalán nem kopik és nem gyűjti az ujjlenyomatot sem...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
toto0569
addikt
úgy gondolom ,hogy normálisan beszéltünk vele,azt próbáltam vele megértetni,hogy ezt használja akkor valszeg neki is jó.Nekem rendesen működik,neki sosem...egy másik fórumon érdekes,hogy mindig az ő hozzászólásait nem jelenítették meg a negatív tartalma miatt.Persze ott is fel volt háborodva,hogy a Modi a másik banda haverja és ezért b@szódnak vele.
Részemről a téma lezárva,raja kívül mindenki elégedett.Tegye fel a kezét aki nem... köszönöm,ennnnyi..... -
Quqesz
nagyúr
válasz Barnee88 #7024 üzenetére
-JB még nincs időpont,de vszínű 2013 Q1 (van már teszt jb-vel erre a telóra a benchmark-nál)
-nincsen szerencsére,arra esetleg figyelj oda,hogy eu-s legyen,ami csak szoftverfrissítés terén jelent előnyt(ota) másban nem,vmint eddig kb 3 embernél volt 1-1 pixelhiba
-van,ha T,Tnor,voda telót veszel,akkor a Telemax,ha függetlent akkor a bolti szervíz(nincsen szervízre szükség)
-a kamera normál képnézegetésnél elfogadható,100% képméretnél a részletek kicsit mosottak,autofókuszon javítottak az új romban,vmint bizonyos fényviszonyoknál előfordulhat pink spot a kép közepén.video normál(élesebb kicsit a többieknél).zenelejátszó terén van jobb mint a gyári(N7,poweramp,neutron,GPM).gps nagyon gyors,wifi szintén kiváló,gsm jelvétel rendben,hallhatóság beszédkor vmint hangszóró is rendben
-hátlappal semmi gond,nincs tokom és semmi baja és nem csúsziktoto
nem is magunkra gondoltam,hanem "akinek nem mondjuk ki a nevét"[ Szerkesztve ]
-
addikt
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest