Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz -Mosquito- #4200 üzenetére
Hi!
Nos üzemidő az relatív,ki mit és mennyit használ.Nálam ez úgy néz ki,hogy folyamatos 3g mellett: 3 e-mail, 2 gmail,2 időjárás widget frissítés félóránként(esetleg mailek válaszolása)+hívások(15-30 perc) + böngészés a neten (kb 2 óra).Ilyen feltételekkel átlagban 1 nap 12-17 óra az üzemidő .Van itt akinek 2 napot is elment........ Zavaró hibával még nem találkoztammeunier
a kép alapján jogos,hogy inkább csupaszon használjuk(főleg fehér esetén)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
DJ. Ru$y
félisten
Pfej, a fehér Apple-re emlékeztet én meg LG-t vettem... csak a fekete
Kérdés: E-mail kliensnek ki mit használ? Gmail-es címem jól be van lőve, megy is, de használok még egy címet, amit főleg használok, azt milyen kliensbe érdemes belőni, és tudtok segíteni a beállításában? A Studio meg a Microsoft-nak valami szoftvere van fent ugye, de azokat nem tudtam beállítani, mind a kettő azt írta, hogy nem tud csatlakozni a kiszolgálóhoz (folyamatosan WiFin csüngött a telefon)?! Nem értem...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
stickrs
senior tag
én ehhez hasonló tokot használok,csak nincs az az övre kötéshez szükséges izé a hátulján...2x-hez is hasonló volt,és volt 1-2 szer hogy megvédte az esésnél mikor véletlen kicsuszott a zsebből..szóval jó az ha van rajta azért valami
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
stickrs
senior tag
én ehhez hasonló tokot használok,csak nincs az az övre kötéshez szükséges izé a hátulján...2x-hez is hasonló volt,és volt 1-2 szer hogy megvédte az esésnél mikor véletlen kicsuszott a zsebből..szóval jó az ha van rajta azért valami
-
stickrs
senior tag
Bocs a dupláért,cirkuszolt a netem..
-
addikt
Olyan kérdésem lenne tőletek, hogy vajon miért nem akarja a telefon elvégezni a szoftverfrissítést? Ha Pc suite módba próbálom mindig hibát ír, ha netről akarom (wi-fi) akkor azt írja hogy csatlakozzak hálozathoz.. Jelenleg 4.0.3 van rajta.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Jeanne d'Arc #4209 üzenetére
Európai vagy ázsiai?
-
Colani
tag
válasz -Mosquito- #4200 üzenetére
na ennnyire mindenkinek tetszik ez a teló::úgy néz ki sikerult eladnom a note-mat és jövőhéten rendelem be az lg-t...remélem nem fogom megbánni.még annyi kérdésem lenne ,hogy hangerőben milyen?
-
DJ. Ru$y
félisten
Melyik hangerőre gondolsz? Kihangosított vagy első hangszórós beszélgetés?
Most vettem észre, hogy a hangerő gombokkal el lehet sütni a kamerát, mintha lenne dedikált gombja... lehet csak nekem újdonság, de én ezt eddig hiányoltam
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Jeanne d'Arc #4209 üzenetére
Milyen kód van a dobozod hátulján a szín felett?
Colani
Sztem mind a kettő rendben van,nem halk.(én pl nem is használom maxon)
DjRu$y
Igen a hangerő gomb exponálógombként is funkcionál+ha a fényképező főképernyőjén az emberi fej ikonra nyomsz,akkor bekapcsolhatod azt is,hogy a "csíz" szóra exponáljon![ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
válasz DJ. Ru$y #4212 üzenetére
Üdv!
Szemezgetek nagyon ezzel a teflonnal. Látom szépen lement 100k alá az ára. Ha karácsonykor lesz valami eksön, lehet belekóstolnék ebbe
Szoftver stabilitással hogy állunk? Custom Romokkal van értelme szuttyogni, vagy vagy szépen összetette a gyárit az LG?
Szép napot!
• Honor Magic5 Pro •
-
addikt
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Jeanne d'Arc #4215 üzenetére
A Black Black felirat fölött van egy 3 jegyű kód, ami országot határoz meg, azt pötyögd ide nekünk.
Patrik!
Elég jól összerakta az LG a gyárit én tuti nem fogok másikat fölhaxolni...Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Quqesz
nagyúr
válasz Jeanne d'Arc #4215 üzenetére
A dobozod hátulján van egy színkó ami a te esetedben black
black.na afelett milyen hárombetüs kód van?Fpatrik
A gyári rom jó és teljesen gördülékeny.asszem cdak egy haxolt rom van eddig rá az xda-n(asszem cyamogen v hogy írják)[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Quqesz
nagyúr
válasz Jeanne d'Arc #4218 üzenetére
Milyen verziószám van fent jelenleg?beáll/a telefonról és ott a legalsó sor.sajnos másként nem toom hogy lehet megnézni,mert az ázsiai esetében is felrakják a magyar romot,de az alapszoftverben ott csücsül az ázsiai szinkronadat,ami csak ottani nyelvezetű romot enged.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Jeanne d'Arc #4218 üzenetére
Talán az aksi alatt, most nem akarom kivenni a sajátomból, de ott még lehet rá utalás...
-
addikt
-
Quqesz
nagyúr
válasz Jeanne d'Arc #4222 üzenetére
Annál lejebb a legutolsó sor kell benne lennie V10+a-f betüig vminek
-
addikt
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Jeanne d'Arc #4224 üzenetére
Legfrissebb!
-
addikt
-
Quqesz
nagyúr
-
ßrainiac
addikt
Nem akarok oldalakat irni, megtette mar "helyettem" tybsen kollega; vegul en is megszabadulok a 4x-tol, azota hogy irtam az ujraindulasrol stb. gariztatas alatt van tovabbra is, de ismerosom ugy dontott atveszi igy amint visszakapom. Mivel turelmetlen voltam, kellett telo es az emlitett kollega telebeszelte a fejem a galaxy nexusszal Vettem egyet es nekem eddig eg es fold a kulonbseg. Biztosan jo lesz az LG is ha netan egy nap megkapja a JB-t, de ezen mar most az van es nagyon meggyozo minden tekintetben. (Koszi tybsen )
O4X nekem tul szogletes volt egyebkent, a nexust sokkal konnyebb kezben tartani es nem akar kiesni a kezembol. Nincs problema az anyaghasznalattal egyiknel sem, az optimusnak nagyon tetszett a hatlapja kinezetre es tapintasra, anyagaban szuper volt, nem nyikorgos, de az a tolto csatlakozo amit adtak hozza csak praktikaval dughato be anelkul h leszedne a kromreteget a lyuk korul.. ultragaz.
LG-nel kicsit finomitottak a kezelofeluleten, itt meg nem annyira all kezre minden, mobile data kapcsolohoz is plusz widget kell ahogy ez regen 1.6-nal is volt (ha nem jo igy, barmikor mehet ra CM10 ^^). A kameraja habar csak 5mpx, sztem sokkal jobb kepeket csinal, focusnal nem kell vilagitania a lednek igy nem vakitod meg a haverokat amig bemered oket, mindossze ket gyorsat villan ;P kisebb felbontasu kamera es kevesebb processzormag ellenere is jobb fullhd-t vesz fel a tapasztalataim alapjan mint az LG.
Eddig nagyon nincsenek rossz tapasztalataim a teloval, mig LG-vel kb. a masodik harmadik napon egybol voltak, ettol fuggetlenul nem rossz telefon, de nem is csucsminoseg.
Az amoled vs ips csatarol annyit hogy meg mindig kicsit ips parti vagyok, de nem a 4x hd kijelzoje miatt. Amikor visszavittem a telot es rakenyszerultem 1-2 napig az o2x-re, arra kellett rajonnom hogy sokkal szebb annak a kijelzoje a kisebb felbontas ellenere is! Nem akarok sok negativumot felhozni mostmar, en erre a telora nyar ota vagytam mar, mig a nexusrol ezzel ellentetben lebeszeltem magam, de mit ad isten..xD
Koszi a segitseget mindenkinek, akik valaszoltak a kerdeseimre korabban, tovabbi jo telozast es szurkolok a mielobbi JB frissiteshez!
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz ßrainiac #4228 üzenetére
hat desingban nekem ez a telo a top a csucsok kozott... kijelzo szinten, ugyan jb meg nem lattam milyen, de nemtudom elkepzelni hogy annyival jobb legye hogy ezert levatsak mot mas telora... talan az uj lg a toltos reszt adom mert tenyleg hiba, de minden osszerakva nekem nincs ujraindulgatas, es hasznalhatosagbol kivalo ar ertek aranyu telefon... meg a htc felig meddig tetszik designban, de nem alternativa a valtasra.
-
Quqesz
nagyúr
válasz ßrainiac #4228 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni,de sztem a legrosszabbkor vetted a GN-t.vszínű a jb után kétes lesz a frissítés,de ne legyen igazam.vmint az új nexus majdnem olyan áron lesz.....(kivéve ha 60e volt)de majd az idő eldönti.legyen szerencséd.
Fail3d
dugj bele egy samu usb-t,meg fogsz lepődni sokkal simábban csúszik bele[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
válasz -Mosquito- #4234 üzenetére
Ezek a tokok szerintem egész jól néznek ki.
-
Feci40
tag
Sziasztok érdeklődöm, ez a telefon mennyire kezeli jobban Opera mobil böngészővel The-west.hu játékot mint a 2x betöltésben, kezelésben?
-
stickrs
senior tag
hello. próbáltam a kdz-s frissitést,és a következő probléma lépett fel..szóval rádugtam a telefont a gépre,miközbe nyomtam a hangerő fel gombot,ahogy az meg vagyon irva..éés nem jön ki a softwer update felirat,hanem csak zug,és narancssárga vibráló háttér fogad..visszateszem az aksit akk megy rendesen a teló,csak épp még v10e-vel ugye,mert el se birom igy kezdeni a frissitést..valakinek ötlet?
-
stickrs
senior tag
válasz jooker82 #4245 üzenetére
ohoho most elindult,pedig már 5x próbáltam..na majd mindjárt elkezdem a frissitést. próbáltam hangerő fel gombal is-az 1606-os hozzászólásodba az van,és most a hangerő le gombnál jött be az s/w upgrade felirat..pedig ezt is próbáltam már..na mind1,meglátjuk mire jutok.
szerk. szingapúri (SEA)
[ Szerkesztve ]
-
stickrs
senior tag
válasz toto0569 #4247 üzenetére
bekapcs nem kellett,akk nekem nem kapcsolta át.. de most felraktam a v10f-et,és nem birom megnyitni a kamerát,mert mindig azt irja ki h "Kamera(process com.lge.camera) az alkalmazás váratlanul megállt.Próbálja újra." végigfuttatam 2x a kdz-t..és még mindig ezt irja ki..most letöltöm ujra a rom-ot,és megpróbálom azzal..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest