Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Hami33
aktív tag
-
kungzi
veterán
amúgy nem értem a T-t!
dominoba 140k, 2 év hűséggel 130k
kicsit se bu.ik
-
tybsen
addikt
Megvettem a telefont, nagyon elegedett vagyok vele :-) koszonom szepen megegyszer a segitseget a dontesben! !
-
Badboys
őstag
Újabb érdekes jelenség mindig konvertálom a filmet az OT 995 át tettem a memó kártyát mp4 re konvertált filmmel vitte és viszi konvertáltam egy másikat mp4 re mert így kisebb a fájl és nem látja a gyári lejátszó ki írja ezt a fájlt nem tudja lejátszani mert nem támogatja a rendszer pedig vinnie kellene. Valami ötlet? Erre a fölbontásra akartam konvertálni a másik az 800x480 ra van konvertálva nem vinné saját fölbontását furcsa lenne.
-
-
Jonny99
tag
Sziasztok
Megkaptam a héten az új készüléket. Bár a Pólusba nem volt raktáron, a Duna Plázába tudtak adni egyet. Rögtön lecsekkoltam a kijelzőt, hogy van-e pixelhiba, még mielőtt a papírmunkával végeztünk volna. Amitől dobtam egy hátast, hogy a T még mindig V10b-bel árulja. Na de ezt hamar orvosoltam. Egyenlőre minden tökéletes, pedig jó néhányszor megizzasztottam, hogy ha lehet a 3 napban kijöjjön, ha bármi nyűgje van.
Szóval öröm és boldogság, van végre egy tökéletes telefonomRemélhetőleg ennél nem lesz a kijelző alatt semmiféle maszatosodás
-
Jonny99
tag
válasz jooker82 #3070 üzenetére
Igen még aznap este feltoltam rá, bár nem igazán értem azt, hogy mikor kerül bele az LG oldalán is látható Eco mode menü. Sokszor nagyon hasznos lenne egy ilyen előre beállított energiatakarékos mód. Működik egyáltalán ez a menü bármely ROM-nál?
[ Szerkesztve ]
-
-
Jonny99
tag
válasz jooker82 #3077 üzenetére
Igen, köszi a linket megnéztem az Eco-t, amit értettem belőle (nem vagyok pro angolból), hogy ha bekapcsoljuk akkor egy agresszív akkukímélő folyamatba kezd, és max 2 processzort használ. Legalábbis én így értelmezem.
Majd végig nézem a teljes videót... Azért köszi az nfot.
-
Fail3D!
addikt
ugynezki talatam htx one x t 100 k t a kerdesem az lenne azert jobban megeri mint ez arban? ugyis erre cserelnem csak inkabb azt vennem meg ha ugyan annyiert jutok hozza:-) ill a masik tenyleg nem adtak hozza eredetileg beats fulest?
-
Quqesz
nagyúr
válasz Fail3D! #3079 üzenetére
1.az kicsit olcsó
2.nézd meg a mobilarena tesztet a két telóról(lg jobb üzemidőben ésmég egy-két dologban)
3.elvileg minden telefonhoz adnak fülest,hogy ez ilyen-e szintén egy kérdés a htc fórumon,bár beatsal hírdetik asszem[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
na vmit mókolnak koreában,mert a regisztrációs oldaluk nem elérhető.a szervezr csinálják...lehet egy frissítés előjátéka(ugye itt kellene nekem is regelni a telót,hogy jöjjön a frissítés)
-
ßrainiac
addikt
Azt hiszem, napok kerdese es ide jarogatok majd en is
Sziasztok! ^^
-
verser233
senior tag
Én is majd jövök áradozni (remélem) ha már megkapom. (Remélem holnap megtörténik)
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
jooker82
nagyúr
válasz #84221696 #3087 üzenetére
Sajnos,én ehhez nem értek..
Amit tudnunk kell,hogy a 4x-be nincs Glonass,Gorilla Glass1 van benne és 550 NIT fényerővel bir..Nem is baj,h csak az 1-es GG-t tették bele,a 2-esre sokan panaszkodnak,h jobban karcolódik,meg mivel véknyabb,igy hamarabb megreped..
Az 550Nit fényerő,pedig kb 250-el több,mint az amoled fényereje..
Glonass,az majd az L9-be lesz...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Quqesz
nagyúr
Nos a Glonass az jó dolog,de olyan gyorsan talált jele,hogy ez is rendben van
Egy kis összehasonlítás Nexus S vs LG4X
az LG-ben sokkal jobb
-wifi modul+antenna(sokkal érzékenyebb);GPS vevő(spkkal gyorsabb),kijelző,proci,foto és videó felvételi lehetőségek(volume gomb exponálásra jó ötlet volt),UI,ECO üzemmód,és az alakja
Nexus egyetlen előnye az OS frissessége(4.1 JB),de lehet csak kis ideig....
Érdekes,hogy a nexus s a gb-hez lett tervezve,de a wifi és gps csak ics alatt lett igazán jó és pl a wifi nem dobált le(ahol most az lg 2 térerőt mutat),a gps meg talált gyorsan jelet és meg is tartotta... amikor megvettem pl a huaweiem jobban teljesített ezekben.....
Ami nekem fura az LG-ben bár ez inkább sw,hogy az akku időmérője ok,de hogy mi,mennyi ideig használta az nem jelenik meg rendesen.Most jelen pillanatban a Camscanner használja az akkut 98%-ban egyedül(ami azé elég vicces mert akkor az OS és rendszer nem megy???? ),de használati időben meg 0.újraindítás után is.....Nem toom az újabb verzióban jobb-e(nekem V10d).
Melegedés nálam eddig max 34,5C volt,ennyi volt a másikon is,nem vészes.Majd ha olvad a műanyag akkor........
akksi eddig 1nap 12h ,bár nem gyambásztam agyon,de volt internet böngészés,kocsiban bt,hívás....[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
szevasztok.
Tudtok már mondani olyan üzletet ahol meg tudnám tapizni a mai napon ezt a masinát itt Budapesten ?
-
dontibee
tag
Sziasztok!
Azoktól kérdeznék, akik az Expansys-ről rendeltek ilyen telót.
Ha innen rendelek írjam oda, hogy gyártói garanciával szeretném a terméket vagy ez eleve az 113-ért?
És szervizelésnél csak beviszem egy LG hivatalos márkaszervizbe?És van valakinek tapasztalata a szervizelésről?
Engem csak a gari tántorított el eddig az LG-től. Most LG és Samsung között vacillálok. A Samu gariztatáshoz való hozzáállását ismerem és teljesen elégedett vagyok/voltam vele.
Köszönöm a segítséget!
-
manokaki
addikt
Picit átlovagolok az Iphone 5 -sök körébe , de igérem vissza térek mert ez a telefon eddig a legjobb !!!!!!!!!!!!!!!!
Attila
Attila
-
Fail3D!
addikt
en meg ugynezi megveszem a one x-t... van meg rajta gari, fuggetlen, es ibeats fules es fejhallgatoval 100k-t meger. aztan ha osszejon eladom es jovok ide
-
toto0569
addikt
már egészen megszoktam,hogy nem Rommolok ami zavar az csak a felső értesítési sáv eltüntetése(mondjuk átlátszóvá lehetne tenni).Amúgy egy tökéletes telefon.
-
zorromoto
senior tag
válasz manokaki #3098 üzenetére
Tegnapi nap volt szerencsém kipróbálni az 5-öst.Anyagminőség hibátlan,működés hibátlan.Viszont 3 éves android után ,és inkább azt mondom hogy jelenlegi ics-jb után az IOS 6 olyan puritán hogy iphone ide vagy oda ,de nem tud megfogni.Pedig esküszöm hogy pártatlanúl álltam hozzá,és ezért is vártam idáig hogy hátha váltok,de sztem már nem.
Ezzel nem kívánok vitát nyitni csak egy személyes vélemény volt.
-
manokaki
addikt
válasz zorromoto #3099 üzenetére
Osztom a véleményed 1 óra nyomkodás után , talán a widgetek hiányoznak
Azt le kell szögezni , de keményen hogy igy még telefonon programokat , alkalmazásokat nem láttam futni nagyon ott van az optimalizálása !!!!!!!!!!!
Bármit elinditok vagy futatok az 100% nincs akadás , lassulás , páratlanul fut minden , még a Facebook is , nem akad meg nem vár , rögtön csinál mindent !Jól összerakták nem csak külsöre ,de hardweresen is !!
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest