Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pockos13
aktív tag
Ismét lehet kapni a T-nél .Most néztem a honlapot.
-
amduser
tag
válasz kontrabass #2694 üzenetére
Saját gépben sem látod ? Total Commander - ben nem fogod látni mint meghajtó !
-
Fail3D!
addikt
udv, szeretnek beszalni a klubba es erdekelne, hogy mely mobil garis uzlethelyek azok akiktol erdemes lehet meg megvveni a keszuleket? illetve van e valami gyari hiba vagy inkabb alltalanos hiba ami megjelenhet a keszuleknel. romolas tekikteteben itt a gari vesztes mennyire jatszik, mennyire nezik ill lehet e latni, hogy romolva volt? kb ennyi lenne a hirtelen kerdes.... lehet rootolni ugye?
-
Fail3D!
addikt
válasz R2D20208 #2728 üzenetére
ja meglestem az elso hszt tegap masik topikot olvastam ezert nem talaltam... felig johir il felig az is meggyozott hogy ha mar te is ezt hasznalod rossz vetel nem lehet a lu 6200 utan meg az ips panel vegkep meggyozott:-) ionon sokat gondolkoztam de technologiat tekintve szokas szerint csak a designal akar tarolni a sony:-) 1 honapon belul remeljuk meglesz v esetleg meg a kinai csodamobilt bevarom
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
az XXLgsm-ben tényleg csak telót adnak azért az árért, ami ki van írva?
-
kontrabass
csendes tag
válasz berbatov2 #2697 üzenetére
Üdv először is win7-van és idáig azt próbáltam hogy usb hibakereső be pipálva és úgy csatlakoztatva a géphez és előjön a lista abból pedig az mtp választottam ki de így se volt jó utána pedig az lg pc szovtvert de az se volt jó így hát nem tudom hogy lehet elő varázsolni viszont a saját gépen meg látom..
-
toto0569
addikt
válasz kontrabass #2736 üzenetére
Nem fogja látni...pedig én is szeretném úgy használni.
-
jooker82
nagyúr
válasz kontrabass #2736 üzenetére
Most reggel raktam újra a gépet,win7 home premium és a sony vegason kivül még semmit nem tettem fel,egyedül egy lan drivert,a nethez...
csatlakoztattam a telefont és rögtön felismerte,ki is adta a 2 cserélhető lemezt..
Mégcsak driver se kellett hozzá..
Pedig teljesen leformáztam a C-t...
nem tudom nektek mi lehet a gubanc,három laptopomból 3 egyből driverek nélkül felismeri...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
manokaki
addikt
Vissza tértem csak fekete kivitelben, ugy nekem sokkal jobban tetszik
Szerintem még mindig a leghasználhatobb 4 magos :-)Attila
Attila
-
-
manokaki
addikt
válasz jooker82 #2748 üzenetére
csak majdnem , voltam bent a T-nél hogy tudnak e adni nanoSim-t , hát nem tudnak ( Europark ) majd csak a jővő héten , mert elvileg majd az Iphone 5-tel érkezik , ja és ha a telefont nem ott veszed akkor 6000Ft a nanoSIM kártya !
Persze a telefont nem ott vettem volna !
Nem volt kedvem csiszolni meg vágni a mostani MicroSim-met , hogy jó legyen esetleg bele vagy nem
Nem kellett sokat gyöszködni mikor megláttam a hirdetést a fekete Lg-re az expresszben , hogy visszatérjek erre !!!!!Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest