Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasurosenpai
tag
Azt hiszem, megtaláltam a frekvenciás infót, ez alapján a H818P változatnak tudnia kellene a 800 MHz frekvenciát.
H818P
GSM 850 900 1800 1900
WCDMA 850 900 1900 2100
LTE-FDD 700 800 850 900 1800 2100 2600H818N
GSM 850 900 1800 1900
WCDMA 850 900 1900 2100
LTE-FDD: 1800 2100 2600
TD-SCDMA:1900/2000 MHz
LTE-TDD:2600(B38)/1900(B39)/2300(B40)/2600(B41) MHz -
Stauffenberg
nagyúr
válasz Just_Reboot #15363 üzenetére
Ezt a kérdést a stílusodra is fel lehetne tenni!
Topikgazdaként kérek mindenkit, hogy értelmesen vitatkozzatok! Ebben a topikban nem csak a telefont lehet határtalanul imádni, de kritizálni is. A véleményekkel meg lehet normálisan vitatkozni alpári letorkolás helyett.
Utálom, mikor bemegyek valamelyik random konkurens topikba és a legkisebb kritikára is elharapja a torkomat egy falkányi fanboy. Ez a topik ne legyen ilyen!
-
-
Just_Reboot
addikt
válasz Stauffenberg #15404 üzenetére
Ilyen a stílusom, ez van. (Tudok alpáribb is lenni.) Nem vagyok fanboy, még G4-em sincs, viszont a szamszungot utálom. Ha mar itt tartunk minek jön ide és böfögi be hogy ilyen meg olyan jó az S6? Ez egy G4 topikban kit érdekel? Ha érdekelne az S6 akkor azt a topikot olvasnám.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz rasurosenpai #15402 üzenetére
Egyszer már próbáltam összeszedni, hogy melyik verziót hova szánta az LG, akkor direkt vadásztam az LTE frekvenciákat is, de nem találtam hivatalos forrásból információt arról, hogy bármelyik Dual SIM változat támogatná-e B20 (800 Mhz) LTE sávot.
Persze XDA és egyéb fórumok találgatásait én is felleltem, de ezek nem hivatalos források. Én a két dual SIM változat kézikönyveit is letöltöttem, azokban sem volt infó B20 támogatásról (ami nem zárja ki, csak ugye egy régióban, ahol nem is létezik a B20 ezt nem biztos, hogy feltüntetik).
(#15406) Justreboot: Nem nyitok vitát. Leírhatod, hogy nem szereted az Samsungot (én sem, egyébként), de a stílusod flame keltésre alkalmas és rombolja a közösséget. Én csak barátilag ajánlom, hogy hanyagold, de ha egy moderátor jön, akkor ő már lehet büntit fog osztani.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Stauffenberg #15404 üzenetére
Tiszteletben tartom a véleményedet, de...
"Millió" telefonom volt már, van összehasonlítási alapom, DE SOHA nem kontárkodom más topic-ba...vagyis soha nem "megyek" oda mondjuk a samsung S6 topicba, és kezdem el dícsérni ... mondjuk a hTc M9-et, mert az ebben vagy abban jobb.
Ez szerintem a "emese" részéről volt ízléstelen...már bocsánat, ha a stílus jött szóba." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
FerNandor
őstag
válasz HUTCHDB #15408 üzenetére
szia, bocs, hogy erre válaszolok.
megtaláltam egy általad linkelt romot, francia v10h [link]
gondolom ez rootolt, mert 60fps, xposed is van. csak azt nem láttam hirtelen, hogy rooted.
ezt hogy tudnám felrakni?
most az LG Up-ra készültem.."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
rasurosenpai
tag
"Mindkét verzió 1 kártyán tud 4g-t, a másikon 3g-t 10c frissítés fölött. (enyim 10c-n ragadt)"
Ezt az infót meg tudja erősíteni valaki?
Eredetileg ha az egyik SIM 4G-re van állítva, akkor a másik csak GSM-re állítható. Ha Sanya állítása érvényes, akkor 10c verzió felett engedné a másik SIM-et 3g-re is állítani.És még két kérdés:
Melyik most a legfrisebb verzió a H818P-re, amire frissíthető root nélkül?
Android 6.0 mikorra várható?Köszi előre is a választ!
-
Mike81
senior tag
válasz rasurosenpai #15391 üzenetére
Szia!
Van itt 2 vagy 3 ember aki dualos G4-et használ. De nem panaszkodnak hibákra. Sőt valaki pár nappal ezelőt írta hogy jelzett neki a telefon frissítést
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz FerNandor #15409 üzenetére
2 lehetőség van:
ha nyitva van a bootloadered, akkor simán twrp-ből flash-eled wipe-ok után, ha még nem nyitottál, akkor a FlashFire programmal kell feltenned.Maga a rom, csak a linkelt fórumon történő (ingyenes)regisztráció után tölthető le.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
rasurosenpai
tag
válasz Stauffenberg #15407 üzenetére
Igen, olvastam a hozzászólásod, én csak megpróbáltam linkkel megerősíteni. Azért küzdök ezzel ennyit, mert nem olcsó mulatság ez a teló, és nem akarok mellényúlni, vagy rossz kompromisszumot kötni. Nekem az LTE annyira nem létkérdés, csak nem akarok abba a tudatba kerülni, hogy dönthettem volna jobban.
Egyébként köszi, hogy így összefoglalod, gyűjtöd az infókat, és moderálod a topicot! -
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz rasurosenpai #15413 üzenetére
A H818P link nem működik amúgy.
Egyébként szívesen berakom majd az összefoglalóba, hogy az egyes verziók milyen frekvenciákat támogatnak, de ennek mindenképpen hivatalos forrásból nyert infónak kell lennie. Ahogy te is mondod, nem kevés pénzbe kerül egy G4, így nem akarunk más fórumokról átvett, nem megerősített infók alapján ajánlani.
-
TODI1111
veterán
válasz FerNandor #15405 üzenetére
rootolt 10e
visszafejtési kulcs: !qnkWgYyoXqyoqcZ6ne8WBnDyYg-7F3kmdu1Xd5J-HSk[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
-
hard74
senior tag
-
petya2012
őstag
válasz HUTCHDB #15400 üzenetére
szió
arra gondolok,hogy vízszintesen tartom a telót szemmagasság-nál kb,felélesztem a kijelzőt pl koppintással és ugye bejön az a zárkép
na ott felülről van egy árnyaltabb sáv ami kb olyan széles,mint az értesítési sáv
szemből nézve is látszódik picit a zárképnél,na meg háttérképnél is ha pl világossabb háttér vanez lehet már beégés??2 hónapos a teló
-
TODI1111
veterán
válasz neo_xperia #15422 üzenetére
Próbáld meg innen [link]
-
Deedays
tag
Nemtudjátok véletlen témákat honnan érdemes letölteni? Az Lg smart world ben amik vannak igen silány minőségűek...
Huawei Mate 20 Lite
-
bokarcsi71
aktív tag
Nem tud valaki egy külső appot, értesítési led helyett,ami villog? G2 mini-re kellene,mert ezen gyárilag nincs led.
-
S e t h
nagyúr
válasz Just_Reboot #15363 üzenetére
Ez már szinte extrém sport.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MartOOn
addikt
válasz S e t h #15430 üzenetére
Ezt hol lehet csekkolni? Az en historym is megerne egy misét.
Szerk: jah nem is. Azt hittem hosszabb lesz...
Modjuk igy elnezve kicsit nagyobbak a lepcsofokok nalam.
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
kentucky
őstag
Beállítások app Fül nézettel való elérése Nova Launcherből
Végre, redditen egy srác által találtam részleges megoldást. Annyi, hogy az App Drawer-ben nem lehet megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz bokarcsi71 #15429 üzenetére
Szia
Én anno a flash alert appot használtam és az a ledet villogtatta a hátlapon. Play-ből ingyenesen tölthető[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
Apró észrevétel:
A G3-at nemrég flasheltem fel 6.0-ra (merthogy hurrá, az is megkapta! pirospont az LG-nek ismét), és ahogy állítgatom be újra a dolgokat, látom, hogy az intelligens képernyő továbbra is megmaradt.
Vagyis nálunk már nem szoftveresen van eltávolítva, hanem teljesen ki van szedve, emiatt gondolom nem is fog belekerülni. (lehet hülyeséget írtam, de gondolom tudjátok mire akarok kilyukadni)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #15436 üzenetére
Nekem nem hiányzik őszintén megvallva. 30mp-es ébrenléten van a kijelző, az az apró pöccintés az már semmiség
Amúgy valamiért nem működött G3-on ez a funkció, hiába volt bekapcsolva. A szemecske ikon befigyelt, de a kijelző ugyanúgy elaludt utánna..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #15438 üzenetére
Az viszont erős elismerésem az LG felé, hogy a 6.0-val az elődöt is gatyába rázta, mert így 2-3 óra eltelte után simán az az érzésem hogy a G4 smoothságát megüti. Ezzel a G szériával szépen össze fogják szedni magukat (+ a V10 és utódai).[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
v2_rider
tag
Sziasztok.
A napokban "szenvedtem" azzal a hibával ,hogy a telefon nem mindig éled fel. Összesítve a dolgot, jól besz...ptam. Leírom, hogy okuljatok.
Ugye a v20A-ra gyanakodtam, mivel napokig (1 hetes, szolgáltatós telefon) a v10D hiba nélkül ment.
V20A-ról frissítettem V20B-re, de a hiba maradt. Sem a bekapcs gomb, sem a dupla kopp nem élesztett.
Ok, rendben, vissza V10D-re, azt akkor már rootoltam is. A hiba maradt. (annyi a difi lolliban és a marshmallowban, hogy lolli alatt feléled a képernyő, de csak 1 másodpercre, és csak a bekapcs gombbal)
Tehát kioldani sem volt időm a képernyőzárat. Mindez este a szobában, csak a tv fénye mellett. Villany fel, működik, kiold. Na ekkor már tudtam, hogy az új tempered glass (csak a hangszóró van kivágva) a hunyó. Pont akkor került fel, mikor v10ről, v20-ra váltottam. Szóval proximity kalibrálás, és tökéletes lett, Egyébként próbáljátok ki, hogy letakarva a közelség érzékelőt, nem éled a telefon.Másik dolog.
Olvastam a touch screen hibákról is. Nos, nekem elvileg rev 1.1-es a telefon, nincs is semmi tapi hiba.
Viszont szeretném ha ti is kipróbálnátok, amit én a videón.1. Fotelban a teló: 2 ujjal tökéletes, 3 ujal néha kiesik az egyik érzékelés, 4 ujjal ugyancsak kiesik egy néha, 5 ujjtól felfelé teljes halál, össze vissza működik.
2. Kézben tartva a teló: 2-3-4-5-6-7 stb ujjal is tökéletes. Illetve mégsem mivel ha nagyon közel húzom 2 ujjam akkor az egyiket eldobja.
Mindennapi használat során semmi rendellenesség nincs, tökéletes.
Tudom, hogy az alap "touch screen issue", az nem erről szól, de legyetek kedvesek kipróbálni, és leírni a tapasztaltakat.Azért is fura, mert az enyém egy friss gyártás.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Sziasztok!
Akinek a reklámokkal van baja 6.0-án, senki nem próbálta még ezt? : adguard
Egy ismerősöm feltette és azt mondja sehol egy reklám. Olyan mint amikor 5.1-en volt és az Adaway progit használta. Viszont vannak akik azt mondják, hogy nem jó mert plusz átjáró kerül a szolgáltató és a készülék közé.Nem értek ezekhez a dolgokhoz, de hátha vannak itt olyanok akik igen. -
gatto_
senior tag
válasz TODI1111 #15441 üzenetére
Használom hónapok óta. Kiváló cucc. Csak jól kell beállítgatni, mert ha olyan programokat is beveszel a szűrési listába amik nem is dobálnak reklámot akkor van hogy beragad és leszívja az aksit. Szóval okosan, és akkor parádésan működik. Mondjuk a belinkelt ingyenes verzió csak a gyári böngészőben szűr, úgyhogy ott nem tudsz hibázni.
[ Szerkesztve ]
-
v2_rider
tag
válasz TODI1111 #15441 üzenetére
Szia.
Láttam te is v10g-t használsz. Ez mehet v10d-re is? Vagy valahonnan kell egy stock v10g?
Itt csak az angol van stock, ezt rátolhatom?
És akkor erre mehetne "commando" telepítés?
-
TODI1111
veterán
válasz v2_rider #15444 üzenetére
Már nem. A 10g egy custom rom volt, de visszaálltam róla 10e-re. Olyan probléma volt vele, hogy ha újra akartam indítani akkor kikapcsolás után nem kapcsolt vissza csak az akku kivétele segített. Ugyan ezt eljátszotta ha nem újraindítottam hanem kikapcsoltam és visszakapcsoltam. Nekem ezek az apró malőrök nem tetszenek. Most éppen azon gondolkozom, hogy a 6.0-át kellene feldobni.
gatto_ Köszi. lehet, hogy akkor felrakom a 6.0--át. Root nélkül megvagyok, de a reklámok rettenetesen idegesítenek.
-
DaDa
senior tag
válasz bokarcsi71 #15429 üzenetére
én egyetlen ilyen jól működő appot találtam anno ez pedig az:
persze lehet azóta van másik is, Szintén G2 minin használtam de ebből csak a fizetős verzió ér valamit. Bár próbának az ingyenes is jó de nem vészes az ára.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
pepexyvz
tag
Sziasztok,
Segítséget, megoldást kérek.
Van egy power bankom (Tracer power bank 8400 mAh) ami a családban lévő telókhoz jó, s már máson is tudtam vele segíteni
A napokba vettem egy g4-est, de urasága kijelzi, hogy kompatibilis töltőt használjak.
Szóval ezt nem tölti nagy bánatomra. Fontos lenne pedig amikor olyan helyen vagyok (többször) hogy tölteni tudjam.BUÉK mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs