Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
o_pegazus_o
tag
Sziasztok!
Ez gyakori verzió?
Gondolom, hogy a 20B rom mehet rá?
-
butalah
csendes tag
válasz o_pegazus_o #14803 üzenetére
v10c -teljesen hivatalos cucc.Elég régi nyári talán.Mehet persze.
-
butalah
csendes tag
válasz o_pegazus_o #14805 üzenetére
Amennyiben nem rootolt és a gyári(szutyok)lg bridgével(vagy air vagy mi a neve?...)frissíted ,igen megfogod kapni a régiódnak megfelelő frrisíítést.
Anniyban modosítanék ha nem mókolt a rendszer KDZ-vel is frissíthetsz jönni fog az ota.
[ Szerkesztve ]
-
RAYBOMB
tag
Hello!
Valaki abban tudna segiteni nekem, hogy a telefonom 5.1en miert allitja at magatol az Interruptions-k allasat?
-
Quqesz
nagyúr
Ha az aksi számít vegyél ZUK Z1-et. Az kibírja 7 órán keresztül is. De itt max veszel egy pótakkut v töltőn hamar feltöltöd(már ha az egész időt nem az utcán tolod).
butalah
Mi a bajod a bridgével? Nekem simán frissített, minden hiba nélkül.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
MartOOn
addikt
válasz butalah #14813 üzenetére
a telo osszesegeben boven karpotol engem a relative gyengebb akku miatt. 4,5 lenne nekem is az idealis. de a 3,5-4 miatt sem megyek a falnak ha cserebe qrva jo a kamera nem kell mokoljam a telot ahhoz hogy rendesen hasznalhato lehgyen es ne akadjon mint az allat. emellett bor hatlappal meg marha jol is nez ki. szoval ha egyenleget vonsz akkor valamiert te is itt kotottel ki.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
butalah
csendes tag
válasz Quqesz #14815 üzenetére
A brideg nem csinál normális full wipeot sok szemetet hagy.
(#14816) leslien
Nem sértésnek szántam
Egyes esetekben lehet kihozni 4 órát de ha visszaolvasol a topikban a világhálon
normál használat mellett
a 3 3és fél óra a nagyátlag.(#14817) MartOOn
100% egyetértek.
HA visszaolvasol pár tíz hszt láthatod a véleményem.[ Szerkesztve ]
-
kocsij
tag
kb. 6 órája megérkezett nekem is a G4, természetesen a G2-t is meghagytam, mivel túl jó ahhoz hogy fillérekért eladjam.
Visszatérve a G4-re, tmobilos és náluk még nem jött ki a 6.0, de így is villám gyors. Alig bírom letenni pár percre annyira jó. Olvastam róla olyanokat hogy halk a telefon, hát én ezt sem tapasztaltam, sokkal hangosabb mint a G2-m volt.Galaxy S23 Ultra
-
neo_xperia
senior tag
Nekem is meghozta a Jézuska ma délután
Egyenlőre még megvan nekem is a G2, de sajnos el kell adjam -
Peter.70
addikt
válasz neo_xperia #14824 üzenetére
Holnap tessék be feküdni vele a fa alá
-
Quqesz
nagyúr
válasz neo_xperia #14824 üzenetére
Üdv a klubban! Látom sokan nem tudnak másra váltani G2 után,meg tudom érteni! Én is sokat agyaltam,de végül ez maradt és nem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
-
andrys83
aktív tag
Ha van itt olyan fórumozó akinek 6.0 20b van fent és sikerült recoveryt vagy rootot akkor irjon már nekem légyszives!Nyitott a bootloaderem!!!De a twrpvel küzdés van...
-
SUPREME7
addikt
válasz andrys83 #14830 üzenetére
Mit küzdessz vele? Ha kinyitottad a bootloadert, akkor kell egy fastboot és egy adb, az adb mappájába rakd be a twrp img fájlt valami emberi néven, pl twrpg4.img, és adb-be
adb reboot bootloader
először próbáld szimplán flash nélkül elindítani a twrp-t
fastboot boot twrpg4.img
vagy ha egyből flashelni akarod akkor
fastboot flash recovery twrpg4.img
és kész.
Csináltam egy szeretetcsomagot:
ADB + FASTBOOT + TWRP pack[ Szerkesztve ]
-
andreas49
senior tag
válasz Nikaré #14829 üzenetére
Ezen az oldalon (legalul) [link], megkeresed a kódod szerinti országot. Az országra kattintva megkapod az eddig megjelent *.kdz-ket.
Például: CH/Switzerland - Download Firmwares Update (ez az enyém)
A "Download"-ra kattintva nem lesz jó a link, azt át kell írni e szerint:
[link] #63 hozzászólás.
Az így letöltött *.kdz biztos a telodra valóHONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz andrys83 #14830 üzenetére
Mi a gond?
Átnevezted az img fájlt, arra, ami valóban a neve.
A leírásban szereplő PONTOS FÁJLNÉV nem biztos, hogy ugyanaz amit flash-elni szeretnél." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Arween
senior tag
Adott egy BAL régió kódos ,bootloader unlock G4-es telefon.ami a mobilvarazs.hu-n lett vásárolva.Azon kívül hogy míg nincs jó módszer a bootloader visszazárására nyom nélkül addig ugrik a gari van-e más hátránya az adott telefonnak? (ez is épp elég tudom) Illetve miért jó ha nyitva van a bootloader?(mezei átlag felhasználó vagyok nem szoktam a telefonomon rom-cserét se mást csinálni
-
törölt tag
Sziasztok, valaki tud adni egy linket V20B-hez? Köszönöm
Közben: http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G4/H815/H81520B/ itt találtam, valaki töltötte már le innen?
[ Szerkesztve ]
-
andrys83
aktív tag
Na csak összejött!!!Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
-
törölt tag
Nem hiszem el LGUP-nál sem ismeri fel a telefont , 6.0-án bejön egy ablak mikor rádugom a telefont a gépre, hogy engedélyezem, hogy a gép hozzáférjen a telefonomhoz, rámegyek de úgyse ismeri fel, egyik portban se, előtte a programok felismerték. Valaki kérlek tudna segíteni?
-
Quqesz
nagyúr
válasz #13908480 #14837 üzenetére
14566 hsz és ott a v20b link.
Próbáld meg átnevezni a telót és úgy hátha újra felrakja a drivert. Esetleg az lg oldaláról töltsd le a terméktámogatásból a b2b drivert/frissítsd ha régi, az is lehet ok.
[ Szerkesztve ]
-
butalah
csendes tag
válasz Arween #14836 üzenetére
Bootloader visszazárásának nyom nélkűl nem sok esélye lesz
Megkerült bootloadernek több jóval.
A nyitott/bmped telefonok előnye pedig:A custom rom és egyébb hasznos cuccok pl xposed használatának lehetősége.
HA eddig is jó volt enélkűl akkor neked nem kell foglalkozni vele. esetleg 3 év múlva ha már nem lesz támogatás hivatalos.. -
törölt tag
Eddig egy idegesítő dolgot találtam a telefonban: néha "beragad" az értesítő LED. Törlöm, vagy megnézem az értesítést és utána is villog, csak újraindítással tudom eltüntetni. Más is tapasztalt ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest