Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco70
senior tag
válasz SkyLine3000 #40782 üzenetére
Estére sosem merül le, akármennyit használom.
Ezt,hogy csinálod?
-
KoryHu
aktív tag
Mate 10 Pro azért árban nem egy sáv ezekkel.
Nekem is megvannak a konkrét áraim a szolgáltatótól, de nem tudok dönteni. G6-ban az a 3300.mAh olyan rossz? Néztem pár tesztet G6 vs P10 témában, YouTube és írott külföldi, igaziból vagy egálra hozzák vagy egy helyen G6 a nyertes. Nyers erőben mindenhol P10, egy helyen kamerában is, másban viszont több helyen is inkább G6ot írnak. Árban kis difi is van de nem ez döntene. (G6 24 ezer Ft-tal drágább)
Külsőre nekem a G6 tetszik jobban.[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
SkyLine3000
addikt
válasz feco70 #40801 üzenetére
Miért kéne reggeli 100%-ról estére csutkára lemerülnie?? Én meg ezt nem tudom megérteni. Ott vagy szar az akksi, vagy folyamatosan nyomogatva van. Van élet a telefon nyomkodáson is túl, akármennyire is furcsa...
Az én felhasználói szokásaimmal sosem merül le estére, ennyi. Pedig nem csak napi 3 perc telefonálásra használom. -
GEIL
addikt
válasz KoryHu #40802 üzenetére
Van egy ilyen hülye szokásom....autóban-TV-ben-telefonban kisebbet és "gyengébbet" nem veszek....csak jobbat és/vagy nagyobbat.....
LG G4 azért 5,5 col...534ppi....stb.....szoval a Huawei P10 nekem az 5,1 col-lal "kicsi"...az LG-t most inkább hanyagolni fogom....párom LG G3-asa nyekkent ( wifi ic elszállt...aztán mókolva ment még 2 hónapot, de most már képernyő is kék csikos...stb stb)...az LG G4-em időzitett bomba a "bootloop" veszély miatt.....Samsung S8 olcsóbb mint a Huawei Mate 10 pro...de fogtam a kezemben ma is, túl könnyű és nyúlánk telefon a batár kezemhez....ugyhogy mivel nincsen sima Mate 10 a Telenornál ezért kénytelen vagyok a pro verziot megvenni...."mokkabarna szinben".....kártyafüggetlenül teljes áron nem vennék még 30.000-ért se semmit.....részletre akárhogy számolom jobban jövök ki...és mégsem vág földhöz egyszerre....(a lite verziók nekem nem kellenek)...szóval sok választásom nincsen.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
KoryHu
aktív tag
Én is Telenornál vásárolok, a P10 valóban nem nagy, azt meg tudtam nézni élőben, G6-ot nem. Én a G3-nál nagyobbat külső méretre semmiképp se, a G3 is kilóg már az öltönyöm zsebéből is. Meg is kell néznem a G6 méreteit is, hasonlítva. S8on én is gondolkodtam, sőt S7 Edgen is, nagyon picit Xperia XZ1-en is. S8 - ról a törést, csúszást sok helyen olvasom. Ha belevágok, G6-ba mégis, majd úgyis jelzem itt.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Srácok!
Megkérlek titeket, hogy a telefon cserével kapcsolatban fáradjatok át ide.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
F_Gergely
őstag
G3-hoz letezett olyasmi bor hatlap mint ami a G4-hez?
Igazabol maga a bor hatlap erdekelne csak nem tudom gyarilag volt e. -
feco70
senior tag
válasz SkyLine3000 #40803 üzenetére
Nem nyomkodom folyamatosan, nekem még facebook om sincs, mert utálom.
Szoktam adni, venni, és ezért szoktam nyomkodni, meg,hogy én mennyit használom a telefont ahoz neked semmi közöd -
Argetlam-
csendes tag
Sziasztok.
Lehet nagyon alap kérdés, de én nem találtam választ...
A smart bulletint ,hogy lehet szerkeszteni? -
F_Gergely
őstag
Nem tudom mi történt a telefonnal de hétfpn levettem a töltőről és azóta 8%-ot merült szóval eddig tökéletes.
Lehet megemberelte magát és rájött neki is jobb ha nem merül le fél nap alatt -
F_Gergely
őstag
válasz gjoco1 #40811 üzenetére
Nem, penteken 100%-ra feltoltve beraktam a fiokba.
Hetfon reggel 75%-on volt, felraktam tolteni, aztan azota jo.
Mondjuk pqrszor kikapcsoltam, meg letiltottam egy jopar app-ot (vagy amit tudtam letoroltem) nfc-t kikapcsoltam, kijelzot autonatara allitottam stb.
Lekopogom de ket nap utan ugy tunik megszunt a rohamos merules. -
veterán
Kis off, de hátha valaki még nem ismeri. Egy elég hasznos topik figyelő alkalmazás,
érdemes kipróbálni PH! - a topik figyelő mindeneshttps://gamergep.hu/
-
-
félisten
-
F_Gergely
őstag
válasz FoxiestFox #40818 üzenetére
Van, csak valamiért nem kompatibilis az LG-vel, két külön vezeték nélküli tartót meg nem akarok.
Samsungom simán tölti hibátlanul, az LG-vel meg 2 másodpercenként bontja a töltést, meg kiírja hogy túl lassú, meg hogy csak gyári LG tartozékot használjak.
De nem tudom mi lehet a baja... -
törölt tag
Sziasztok.
Véleményeteket szeretném kérni, Lg g3-as telefonommal kapcsolatban. Többszöri 'újratelepítés' után is akad, nagyon lassú, szaggat, akármilyen programot indítok el. A play áruházból való letöltés is egy szenvedés, letölti, majd a program telepítésével képes 10-percet is kínlódni.
Teljesen gyári állapotban van, nem volt semmi buherálva rajta.
Valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban? -
félisten
-
KoryHu
aktív tag
Mit értünk konkrétan idézőjeles újratelepítés alatt?
-
törölt tag
válasz KoryHu #40822 üzenetére
Szia.
Gyári adatok visszaállítása, ezt értettem az újratelepítés alatt. Nem nagyon vágom a telefon javítását, telepítését, azért nincs is a készülék buherálva.
Alaplap hibás lenne a telefon? Nagyon szakadozva üzemelnek rajta a programok, videólejátszás is egy szenvedés, megy a hang, a kép meg áll stb hibák. -
KoryHu
aktív tag
válasz #34322688 #40823 üzenetére
Szia, igen valószínűleg hibás, egy CPU-Z - t tudnál telepíteni, és abból egy képet linkelni? (pl a SOC fülről). Ezen kívül a gyári LG SUPPORT TOOL-AL (windows) csinálhatsz javítást is vagy frissítést. Ha ekkor se jó, akkor szerviz.
Milyen alkalmazások vannak telepítve?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz KoryHu #40824 üzenetére
CPU-Z-telepítettem, itt pontosan mit is kellene nézni? Alkalmazások a gyáriak vannak most fent, semmit nem telepítettem, csak frissítettem amit felajánlott. Próbáltam windowson keresztül is, de azt írja, hogy nincs frissítés hozzá, lehet hogy nem jól csinálok valamit, de ennyire értek csak hozzá.
-
törölt tag
válasz KoryHu #40826 üzenetére
Cpu terhelés 15%-55%-között van, a frekvencia: 300Mhz-2400Mhz között változik mind a négy magnál. Nem tudom hogy ez most jó vagy rossz. Keresgéltem a neten alaplapot a telefonhoz, eléggé húzós az áruk, 25e-ft ért láttam, plusz gondolom amiért még kicserélik. Szerintem már ennyit nem érdemes rákölteni.
-
törölt tag
Hali! Tud valaki linkelni egy lollipop kdz-t? Ami jól fut. Vagy ki mit ajánl? A marshmallow jobb?
-
Zsocó
aktív tag
Folyamatosan ujraindulo G3-ra van valakinek otlete?
-
törölt tag
Valaki tudna v21c kdz linket küldeni?
-
rene85
aktív tag
válasz vinibali #40758 üzenetére
Nu... feltettem a lineage os-t, akadás kb ugyanannyi van mint eddig és a memória is ugyanúgy elfogy, pedig a böngésző-chat-mail-tárcsázó-spotify körben mozgok. Egy új akksi dobhat rajta valamit? (a memóriahasználatot kivéve...)
Tud valaki olyan romot ami még kevésbé megterhelő a hardvernek? -
SkyLine3000
addikt
válasz rene85 #40832 üzenetére
Nemtom, mi a gond, de én tökéletesen elvagyok a kipucolt stock LP-al. Egyáltalán nem vágyok másik rom-ra. Nem akad, minden flottul műxik. Hibátlan úgy, ahogy van. Memória meg had fogyjon, azért van. Nekem memóriagondok sem voltak, sem a 2/16, sem pedig a jelenlegi 3/32esen sem. Asszony sem panaszkodott még soha, pedig nála folyamatosan megy a fb+messenger+viber trió és egyéb szarságok.
-
KoryHu
aktív tag
Üdv, mostantól kb off leszek, G6-ra váltottam További jó használatot, G3 tartalék marad.
-
rene85
aktív tag
válasz SkyLine3000 #40834 üzenetére
Ertem, hogy neked kiraly, de nekem meg nem. A kerdesekre nem valaszoltal de azert kosz.
-
Mtbsrác
senior tag
Root-olva van a telóm v21a, s azt kérdezném hogyan és mivel lehetne lepucolni a fölös dolgokat? időjárás, mcafee security meg vmi install app akármi frissít állandóan. Ezektől megszabadulnák szivesen. Vagy még mitől érdemes?
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz rene85 #40837 üzenetére
De válaszoltam. Nekem a stock lp nem terhelő a telefonnak. Ha az lenne, nem ezt használnám. Egyébként anno végigpróbáltam a világ össezs főzött romját és meg kellett állapítanom, h ez a jelenlegi a legjobb. Nem akad, gyors, hibátlan. Két éve használom és egyáltalán nem vágyom másik romra.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Szerintetek jelenleg melyik a legjobb ROM erre a telefonra?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Telefonon jelenleg Android 6.0 V30N-Global van fent. Van esetleg ötletetek hogyan lehetne rootolni és TWRP-t feltenni egy ilyen telefonra?
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz NandorHUN #40842 üzenetére
30N-t leginkább sehogy, mivel annyira új, hogy nincs rá semmi, KDZ-vel vagy LGUP-pal vissza kellene rakni először egy régebbi ROM-ot, aztán lehet vele bohóckodni.
Keresőt használva megtaláltad volt ezt a hozzászólásomat az ebben linkelt root + twrp link (Pack) működik.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
NandorHUN
addikt
válasz DJ. Ru$y #40255 üzenetére
Kösz
Én se foglalkoznék vele, testvérem telefonja, de állandóan újraindulgat és kifagy.
Anno nekem is volt G3 még 2-3 éve és emlékszem nálam is volt hasonló gond, de ROM teljes újrahúzása megoldotta. Feltettem most rá a 20b-s KDZ-t de még mindíg szar a telefon. Gondoltam egy TWRP install + full wipe tiszta custom ROM-mal talán megoldja, ezért szórakozok csak vele.
-
NandorHUN
addikt
Nos sikerült feltenni a TWRP is...
Viszont sajnos ettől se javult meg a telefont, megvolt az új kdz flash, TWRP full wipe és totál új ROM telepítése is, de semmi
Használat közben a telefon néha egyszercsak "kifagy", majd újraindul... Bárki másnál előfordult ilyen hiba? Szerintetek mi lehet a telefon baja? Van bármi "fix", vagy amit tehetek?
Előre is kösz a segítséget.
-
NandorHUN
addikt
válasz zoleeno1 #40848 üzenetére
Igen. Ezért kérdem kinek milyen tapasztalata van vele, milyen alkatrészt kéne berendelnem vagy hova érdemes vinni javítattni.
Telefon ettől eltekintve ugyanis hibátlanul működne, mostanra pedig még alkatrészek se olyan drágák hozzá ha bontott telóbol berendel valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest