Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja, multkor leszedtem a pc szjutot, hat fel nem ismeri a telefont akarmit csinalok. Pedig agyonromoltam mann par telot, nem hiszem h hule lennek hozza.... Mivel dual a telo, normal 955-os romot meg nem merek raszabaditani, felek teglasodna. 858-as kene, persze az lolliba nincsen.
[ Szerkesztve ]
-
dimrus2
tag
válasz gyuri2008 #13499 üzenetére
kipróbáltam az LG Mobile Support felismeri a telefont akkor is ha nincs bekapcsolva a hiba ellenőrzés, de hogy telepít is azt nem tudom.
Szerintem az LG Flash Tool-al egyszerű a telepítés.[ Szerkesztve ]
LG G4 Titan/Arany QC, LG G3, LG 4xHD, Motorola Defy, Nokia több típus éveken át.
-
SlyChocolate
senior tag
Infrával kapcsolatban kéne egy kis infó.
Az tudjuk ez a teló nem csak adni, fogadni is tud jeleket.
Így bármire feltanítható ha meg van a cucc eredeti távirányítója.
Kérdés az lenne ennek hiányában létezik-e valamilyen mód, hogy feltanítsuk a telót?
Van egy régi 2CH erősítőm ami távirányíthatós.
Sajna nem tudtam irányítani a Quick Remote-al.
A másik ha már témánál vagyok csak érdekesség képen kérdem meg.
Úgy mint régen lehet-e a mai telók infraportját fájlküldésre használni? -
Saccco
nagyúr
-
Boci23
csendes tag
Sziasztok!
Az alkalmazásváltónál, hogyan tudom beállítani, hogy 3 opció légyen? Valakinél láttam hogy 3 van "összes törlése,feladatok,kettős ablak"! Nálam a feladatok hiányzik. V20E független . Előre is köszi!
-
SZATA
senior tag
Előfordulhat, vagy hallucinálok, hogy a V20E-vel kicsit lassabb, többet gondolkozik alkalmazás váltásakor a telefon, mint a V10E-vel? Gyári ROM mind a kettő, a Lolli frissítés után nem volt wipe, mert még olyan sok program nincs rajta.
-
Vityahun
tag
Sziasztok!
Pár napja van meg a készülékem, és telepítettem a PC Suite-ot akkor felajánlotta a 20E-t. Gyári 4.4.2 van még a telefonon ismerkedtem vele, és most rászántam magam hogy váltok a nyalókáról. Most rádugtam megint és csak a 20C-t ajánlja fel. Magyar szolgáltatós Vodafonos készülék. Létezik hogy visszavonták a 20e-t?
vagy csak rosszul láttam hogy volt 20e?
Van ötletetek?
Köszi előre is.
Viktor[ Szerkesztve ]
Ericsson GA318 - Nokia 5110 - Panasonic GD75 - Nokia 6230 - Nokia 6233 - Nokia 6310i - Nokia E65 - Samsung Galaxy 3 - Nokia E52 - Lumia 710 - Lg Optimus 4x HD - Lumia 520 - Lumia 630DS - Lumia 925 - Lg G3 Titan - Samsung Galaxy S7 - Iphone 7 - Xiaomi MI 9 - Play more!
-
bigdigit
addikt
válasz SharpSA #13482 üzenetére
Gyári v20e és gyári vissza állítás meg volt miután frissített a telefon. Van még egy érdekes dolog mikor vezeték nélküli töltővel megy. Időnként bekapcsol a kijelző. Erről már lett neten találat is. Megszakad valószínű a töltés valamiért de utána megy ismét tovább. Szóval szerinten vagy maga a töltő hibás vagy a telefonban levő hátlapi ellenoldala.
-
ßrainiac
addikt
válasz Just_Reboot #13466 üzenetére
Nekem eddig nem tunt fel semmilyen kepi hiba, de amugy csomo beallitas van ra a menuben. Nezd meg azokat esetleg. Vagy most a fotokra gondolsz?
(#13470) Typhoon47: Hogy kell ovatosan ajanlani? Nem irtam hogy azonnal tegye fel mindenki mert ez a legkiralyabb rom, egyszeruen nekem eddig ezzel a legjobb a telo. Vegre nincs kedvem foldhoz vagni.
Kepek is egesz jok, mindjart mutatok parat.
Az hianyzik nagyon hogy nem lehet felcserelni a vissza nyilat meg a recent apps-t :/
-
dave182
senior tag
Hali, azt tudja valaki, hogy Lolli alatt, hogy tudom beállítani, hogy a tulajdonosként megjelenő kis ablakban az én képem legyen? Arra gondolok mit felhasználóváltásnál látok plusz a kijelző feloldásánál... G+ on be van állítva a kép de valahogy nem szinkronizálja be oda...
-
lewyy87
csendes tag
-
varmi2
nagyúr
Melyik webshopból érdemes megvenni az LG G3-t?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
ßrainiac
addikt
Akinek nem eleg a gyari nyomi kamera app, itt van egy eleg fasza cucc.
Videozni nem erdemes vele, de kepekben sokkal jobb, mindenfelet allithatsz benne, ISO-tol a fenymeresig es teljesen jol mukodik.
Par kep amiket lottem este 100-as ISO-val amire ugye nem igazan van lehetoseg a gyari appal, valamint mas fenymeressel. Ne a temat nezzetek, ezek nem muveszi fotok, csak tesztfotok, igy leginkabb a zajt keressetek rajtuk, nem nagyon lehet talalni
[ Szerkesztve ]
-
Typhoon47
senior tag
válasz SlyChocolate #13531 üzenetére
Vírusos dropbox link
"Education is important but big biceps are importanter"
-
veterán
Nekem nem jelez semmit,a McAfee Mobile Security
-
veterán
válasz SlyChocolate #13535 üzenetére
Én egyből a telefonra töltöttem.
-
H.Bencike
aktív tag
-
zoleeno1
veterán
vírusos képek... 10 éve nem használok vírusirtót, teljesen jól megvagyok azóta is nélküle... illetve ez az alap winfos defender, semmi más, ami terhelje a gépet. mobilon meg aztán főleg nem, marhaság az egész
Honor Magic5 Pro
-
Typhoon47
senior tag
válasz SlyChocolate #13535 üzenetére
Persze, hogy kamu. Eleve a vírusirtó business egy felfújt műpiac a kis userek körében.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
ßrainiac
addikt
Te figyu mar, melyik download linkre kattintottal? Az egyik tenyleg vmi mast hoz be, de azt latni kell es nem tovabbmenni rajta
(#13532) DonLaca@: Pontosan a legujabb Candy5 darkon hasznalom
Mellette meg azt az iszonyatosan lebutitott gyari jellegut, de kivettek a photo spheret meg minden ilyesmit belole, maradt a video, meg a fenykep es lehet allitani az expozicion + HDR opcio, aztan "ezzel legyel okos" en -1 exp es HDR-rel lovoldozom, meg mostmar a Lenovo cameraval. Szodaval elmegy..
De a lenyeg, hogy mar nincs az a problemam ami gyarival, chupaval, cloudyval meg minden gyari jellegu rommal, hogy szetegnek a fenyforrasok es majkel béj-es lens flare-ek jelennek meg mindenutt..
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
Nem vírusos, csak a "Download with Dev-Host Download Manager" elől vegyétek ki a pipát, és a Download Now gombra kattintsatok.
-
takika258
tag
Az miert van h ha egyik widgetnél beáállitom a varost/falut a masikra nem megy át vagyis nem jeleniti meg mar probaltam beallitani kulon de csak midig kiirja h az a hely mar fel van veve de nem jeleniti meg akkor sem,es mar probaltam mas helyet is adni hozza de nem engedi(Nem tudom h mennyire volt érthető )
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia P,Sony Xperia SP,LG G3
-
ßrainiac
addikt
Igy mar biztos nem vájruszos.
-
FZOLI96
csendes tag
Valaki telepitette mar a V20F-et?
LG-G3-F400K-32/3 Android V20E
-
zoleeno1
veterán
-
Hajnii20
tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés ,de ti ,hogy telefonáltok ,ha töltőn van a teló?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest