Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha valakinek kell, keressen meg pü-ben...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz OgKush #42529 üzenetére
4X HD is csak egy szappantartó csak szögletes
A szögletes formák nekem jobban bejönnek, ráadásul a 4X HD fogása közben fel sem merült bennem az az érzés, hogy kicsúszik a kezemből, mint a G2 esetében. Ami miatt világszerte már nagyon sok kijelző látta kárát.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz smash88 #42597 üzenetére
A telefon kijelzője, szerintem nagyon szép. Bár vannak jobbak is.
Gyors és megelégszik általában '1- 1.3 GB RAM körül, néha kicsit több.A 20B egy bugos fostalicska update volt, a 20F már egész rendben van.
Akksi magasan az egyik legjobb. Külalakra nekem nem jön be, elegem van már a lekerekített formákból. 4X HD sokkal szebb volt.Készülékház csillog, mint a salamon töke és talán sikerült megalkotniuk a világ legcsúszósabb hátlapját. Ezért aztán nagyon sok kijelzőtörés volt világszerte, mert valahogy pont úgy van elosztva a súly, hogy nagy százalékban a sarkára essen, Gorilla glass szinte fossá reped emiatt.
A mikrokarcokat sem tudja kivédeni, tehát parasztvakítás ez a 2-es GG. Az 1-es sokkal jobb volt.
Telefonálás közben sokszor panaszkodnak, hogy nem értik, amit mondok, ha nincs teljesen a számnál a mikrofon. Kihangosításnál ilyen probléma nincs! Furcsa! Fagyni nem fagy, és nem is szokott random újraindulni. Kamerája egy mobilhoz képest jó, de nem kiemelkedő.A fent leírtak, saját tapasztalat alapján íródott...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Pistakiss #42659 üzenetére
Jó példa, de igaz! És azért bőven volt kivétel azok között is.
Bár hozzáteszem, a vintage hifi cuccok (mint hobby gyűjtő is egyben) a mai napig gyaláznak.Egy 20-30 ezer forintos (pl 77-es technics) erősítő úgy kenterbe vág egy most kapható csilli-villi több százezer forintos hangkeltőt, hogy szégyenében, azt sem tudja, hogy merre fusson.
Egyébként, amikor megvettem a telefont 4.2.2 alatt 37800 volt antutuban az érték.
-
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.