Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz Ferenczi Áko #59350 üzenetére
Igen ezért se fog lekötni.. Na meg az utalt iap is ott van.
-
gyendre2
tag
Hmmm. Gondolom eu. Supergsmtől vettem.
-
Dugobert22
csendes tag
Sziasztok! Feltettem a független magyar V30a lollit, csodás volt, pörgött ahogy azt vártam, erre pár napja fagyogat a telefon... Kdz-ben tettem fel flashtoollal. Root nincs. Hard reset előtte utána volt. Szerintetek mit csináljak? A telefon magyar T-mobil függő.
-
Tatyla
őstag
Amióta fenn van a lollipop van hogy elsötétül a kijelző és semmi, alul csak a háromszög és a kör látszik de nem reagál, videóknál is gyakran előjön mi lehet a probléma?
Mert ez a nyalóka így egy szopóka...[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
törölt tag
A kezdetek óta használom a lolit. Az égvilágon semmi problémám nincs vele. Jobb, mint a kk.
-
fecs
senior tag
ROM frissítés miatt el akarom menteni a wifi jelszavakat. Hol lehet ezt beállítani? Mintha lenne ilyen opció a Google felé.
Illetve a most használt app-ok, hogyan települnek automatikusan az új ROM-ra? Erre is volt valami opció, de nem találom.Pixel 6a
-
rolland88
tag
Van valakinek fehér g2-je? milyen kinézetre?
-
Delfanboy
csendes tag
Sziasztok! Feltettem tegnap a V30b-t es nem talalom a G News vagy nem is tudom hogy hivjak kis oldalt ami G3-ban benne van pedig egy videoban meglattam hogy van ilyen... igaz szorszal hasogatas de ha tudjatok a modot hogyan is kell kivarazsolni belole azt nagyon megkoszonnem!
Samsung Galaxy S10 , Tab S8 Ultra // Xbox Series X // LG 55C11LB, Zidoo Z9X, Denon AVR-S750H, Q Acoustics 3050i, Q Acoustics 3090ci //
-
david.magony
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy valaki találkozott e már ezzel a problémával már ha ez tényleg igaz. Most éppen a Resurrection ROM-ot használom 5.1.1-es androiddal. Ez előtt a legfrissebb BlissPop ROM volt fent szintén 5.1.1-es. Maga a probléma az lenne, hogy észrevettem azt, hogy a telefon jóval lassabban töltődik, mint régebben ugyan arról a fali töltőről. Ugye a nyalóka már töltés közben írja a lockscreenen, hogy meddig kell még tölteni és állandóan 2 vagy 3 órát ír a töltési időnek kb 15-20%-ról. Régebben ez kb. másfél órába telt volna, de most sokkal több.
-
adidas4death
aktív tag
Nekem (ha jól emlékszem) a Google fiók beállítás után felajánlotta(5.0.2 alatt), hogy ő visszapakolássza az előzőleg (4.4.2) telepített appokat, de nekem ez nem kellett.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
Kos 7
tag
Sziasztok !
30a rommal használom most a telefont, viszont az lenne a kérdésem, hogy a 30b-ben mik változtak, nem találok semmi changelog-ot ?Köszi.
-
goblin1983
tag
válasz gyendre2 #59327 üzenetére
Én írtam pár oldallal előrébb (bocs nem tudom megkeresni), hogy addig nyomogattam hogy próbálja újra míg egyszer eljutott a 100%-ig. Közben néha kicsit előrébb jutott.
Ez sima 20d frissítés volt, annyi volt a gubanc, hogy nem ment utána a mobilnet, szóval a vége kdz-vel 30b lett.(Azért ilyet írni egy sikertelen frissítés után, hogy vedd ki az aksit...)
-
gyendre2
tag
válasz goblin1983 #59364 üzenetére
Megpróbálom én is kdzvel xd soha nem csináltam még ilyent de találtam leírást.
-
castiels
addikt
Mi a különbség a 30a,b,d között?
[ Szerkesztve ]
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Megérkezett a mágneses nillkin tokom. Az ablakban megjelenő analóg órát le lehet cserélni digitálisra plusz dátuma?
Ez a tok mennyire bírja a hajtogatást?
Autós tartóba hogyan szoktátok betenni? Mert a tokból nagyon nehéz kivenni, erősen tartja.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
tango12
csendes tag
Üdvözlök mindenkit a fórumon tegnap sikerült frissitenem PC-én v30d-re a vodás telót nekem nagyon jól müködik gyorsabb lett gondoltam meg irom mert többeknek nem sikerült további szép napot csak a G2
-
Laca0
addikt
válasz Jacksonrodeo #59371 üzenetére
Köszi!
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
dembala2
csendes tag
Sziasztok ! Nem tudja valaki T-Mobil mikor hozza ki már Magyarországon a G2-höz az Android 5-ös firmware-t? Látom Vodánál már kijött, és T-mobil USA-ban is. T-mobil más europai országról nincs infóm. Hihetetlen, hogy ők az utolsók ebben is...
-
Quqesz
nagyúr
válasz dembala2 #59374 üzenetére
Angliában is már kint van. V30b
castiels
Az "a" és "d" egyszerre jött ki,de a "d" a voda romja,az "a" meg független. A "b" az "a" frissítése, de nagy változás nincsen(javítva lett pl a led,hogy mail esetén is jelezzen akinek hiba volt)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Valamit megnyomhattam a gyári zenelejátszóban, és ha zenét halgatok akkor kirakja a boritó képet zárolt képernyőn háttérképnek. Ha kikapcsolom a lejátszót akkor vissza áll arra a képre amin volt eredetileg. Ötlet hogy hol tudom ki kapcsolni?
Nem is tudtam hogy van ilyen funkció :-)[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
Erre #59336 valaki?
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Mike81
senior tag
válasz < CyberBob > #59378 üzenetére
Ha ténylegesen gyári garanciával adja a telót akkor nem érrhet nagy meglepetés.
Nem itt hanem valamelyik másik márka topikjában mintha valaki dícsérte volna a boltot. De nem vagyok benne biztos -
ad4m1337
aktív tag
Van egy ilyen full body karbon fóliám, írjon akinek kell.
-
Mike81
senior tag
válasz Gyula88 #59380 üzenetére
Nekem most jött elő. Csak nem tudom hogyan. Bakker meg van!!
Most jutott eszembe hogy reggel variált a teló hogy frissítsek pár dolgot az app központból. Ez a francos lejátszó meg köztük volt ha jól emlékszem. Ha ezt tudtam volna akkor tuti nem fissítek:-/
De azért köszi a segítséget. Láma vagyok :-)[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Feltettem sikeresen a 30B-t de utana nem tudom rootolni.
Leiras alapjan probalkozom, de akar ioroot24 akar ioroot25 valami miatt nem talalja a telefont.
Mit rontok el ?Koszonom
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
addikt
válasz rolland88 #59358 üzenetére
Ez tényleg egy fura kérdés, mikor nézhetsz a neten róla képeket és videókat is.
Annyit mondjuk a fehér változatokhoz hozzá lehet tenni, hogy bekapcsolt kijelző mellett jobban látszanak a fehér előlap miatt a kb 1,5-2 mm vastag fekete keretek a kijelző körül, amit elképzelhetőnek tartok, hogy sokakat zavarhat. Szerintem hozzá lehet szokni (nekem fehér van).
@castiels: Root-olt telefonra nem tehetsz fel PC Suite progival frissítést.
Ahhoz ahogy írod is, TWRP-ből előbb flash-elned kell egy stock ROM-ot, ami eltüntet minden mókot a telefonról.@m_dawe: A kijelzősárgulásnak nincs köze ahhoz, hogy milyen fényerőn használjuk a telefont.
Nehogy ez egyedüli szempont miatt vakoskodjál alacsony fényerő mellett! A telefon van te érted és nem fordítva.
Használd úgy, ahogy jól esik, a sárgulás véletlenszerű, hogy kinél jön elő és nincs köze, hogy mennyire gyűröd a telefont.@tbajusz: Úgy tudom az LG-t szerviz esetén csak is az érdekli szoftverileg, hogy gyári ROM legyen a telefonodon és innentől kezdve akár olyan is lehet rajta, amit egyébként IMEI vagy régió nem engedne meg.
@Quqesz: Egészséges erotika filmet sem ismerem és hirtelen utánaolvasva ezt is kihagyom inkább.
-
o_tom
aktív tag
Sziasztok
Vettem egy utólagosan független telefont, tökéletesen működik, elégedett vagyok vele, csak idegesít, hogy ki és bekapcsolásnál a TMobil logo fut... És nem lát hivatalos frissítést. Szívesen feltenném a Lollipopot.
Mit tehetek?
D80220d-216-30
Vodásat tehetek rá? Hol találok leírást?
[ Szerkesztve ]
ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/
-
addikt
válasz Bandus99 #59383 üzenetére
Sajnos a hivatalos Lolli megjelenése óta nem lett frissítve a fenti leírás, mert pl Lolli-t más úton kell root-olni.
[link]@o_tom: Ha a fenti Összefoglalóban olvasható IMEI ellenőrző link szerint nincs még a te telefonodra hivatalos Lolli, akkor esetleg kdz-vel fel flash-elhetsz magadnak pl egy független v30b-t (ez a legújabb lolli).
Összefoglalót lenyitod, böngésző keresőjébe "Lgflashtool2014" és máris a téged érdeklő bekezdéshez ugrik.
Bár én nem nagyon szimpatizálok a kdz-vel a vele járó kockázat miatt, szóval én inkább TWRP-ből flash-elnék valami zip-es stock lolli-t. De ez már Mélyvíz topik téma.[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
Üdv.
5.0.2-n merre található az a funkció, amivel egy IP címet kell beírnom a PC-s böngészőbe, és fájlkezelőként látom a teló tartalmát gépen? (WI-FI-s hálózati kapcsolaton keresztül.) Mert a fenti állapotsorban nem ismerős egyik sem.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
mentosatti76
csendes tag
A Vip Phone, B-Tel és a Ter-erő boltjait ajánlják és dícsérik sokan, ahol 2 év garanciát is adnak. Ha jól tudom.
-
Gyula88
tag
SEA régió kódos tulajok az LG fantasztikus programjával lehet lollipopra frissíteni!
Kb. egy órája nyúzom eddig nem vettem észre semmi problémát!
Egy kérdésem van ez a Google play szolgáltatás másnak is jelez vmit az értesítő sávban? Nálam állandóan fent van egy kis háromszög felkiáltójelel de nem jövök rá mit akar :-([ Szerkesztve ]
A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
< CyberBob >
őstag
válasz mentosatti76 #59390 üzenetére
Köszönöm.
És neked is: Mike81.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Delfanboy
csendes tag
En ott vettem (fekete/16GB) es mar szervizben is volt mar es teljesen korrekten javitottak! Az en ertekelesem 10/10
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 , Tab S8 Ultra // Xbox Series X // LG 55C11LB, Zidoo Z9X, Denon AVR-S750H, Q Acoustics 3050i, Q Acoustics 3090ci //
-
plaszy
őstag
válasz vadászcsiga #59395 üzenetére
Óhhh...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Quqesz
nagyúr
válasz Gyula88 #59391 üzenetére
Az a google play szolgáltatások(ki is írja), és frissítsd le(nyomj csak rá),mert jó pár app nem fut nélküle(természetesen gogli appok).
Más
Ha igazak a hírek, akkor a voda árlista alapján árban veri a g4 az s6-m9-s6 edge vonalat,de a 200e így sem kevés ár(vitamax),viszont lesz ocsobb is....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
c805
tag
Sziasztok,4 napja vettem a fiamnak egy független G2-őt használtan,most olyan problémák jöttek elő hogy a telefon ki- be kapcsol és nem lehet elérni sem mert csak a "hívott szám nem kapcsolható"halható.Tudna valaki segíteni?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok