Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozart62
csendes tag
válasz schferenc77 #40751 üzenetére
Az IGO nem kapcsolja be a GPS-t. De a NAVIGON, és a SYGIC bekapcsolja.
Szerintem mindkettő jobb, mint az IGO. Volt nekem hivatalos, de kidobtam még a kártyáját is. -
Fredy02
tag
Én a Tasker nevű programmal csináltam azt meg, hogy ha megnyitottam a navigációt akkor ő automatikusan egy (skriptel?) bekapcsolta a gpst le okézta a felugró ablakot, jól működött, csak lehet hogy a régi telefonomból adódóan, de lassúcska volt.
S23U
-
sitotomi
tag
Sziasztok!
Spigen Armor vs. PureGear
Ti melyiket vennétek?
Tokot mindenképp akarok, fóliát nem. A kinyithatós tokoktól a falra mászok...Egyébként Gorilla Glass 2 vagy 3 van a telefonban? Több helyen több mindent olvastam erről.
Pl: GG2 [link], GG3 [link] vagy (L:http://mobilarena.hu/hir/bemutatkozott_az_lg_g3.html)[link][ Szerkesztve ]
-
Fredy02
tag
válasz sitotomi #40755 üzenetére
Szia!
Szerintem a PureGear Dualtek jobban megvédi az esésnél mint a Spigen armor viszont az utóbbi szvsz szebb. A kijelző meg Corning Gorilla Glass 2.Én első körben csak egy [link] ilyen tokot fogok kipróbálni mert ez vékony és legalább nem az a fényes csúszós hátlap lesz minidig kézben.
S23U
-
Mankó
veterán
válasz rayoliviero #40663 üzenetére
Milyen progival állítottad be, hogy a felső sávban középen legyen az óra és az ikonok így legyenek elrendezve?
-
sitotomi
tag
válasz Fredy02 #40757 üzenetére
Ugyanezen az állásponton vagyok.
Engem azért vonz jobban a Spigen mert jobban néz ki.
Mondjuk rosszat jelenthet, ha már védeni akarom a telefont és arra megyek, hogy szép legyen a tok, nem pedig a funkciójára...
Hétvégéig megálmodom, addigra lesz meg úgyis csak a teló...
Köszi! -
Mankó
veterán
válasz rayoliviero #40759 üzenetére
Én is kacérkodok a gondoltattal, hogy felteszem az Optimus G3 romját. Eddig nekem összképben talán a gyári 4.2 jött be, most DM 4.0 van előtte 3.4.2 volt, viszont kinézetben a 3.4.2 jobban bejött.
Kicsit tesztelem még a 4.-át, aztán lehet felteszem az Optimust.Az Optimus G3-at TWRP-ből kell feltenni és előtte Wipe mindenre? Vagy van valami más is amit tudnom kell?
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #40759 üzenetére
Az iOS status bar és ikon csomag jó a másik kettő G3 ROM-hoz is (CloudyG3 és LamHoangG3).
Szerk: Nincs, ugyanúgy telepíted TWRP-ből, mint DM ROM-ját is. Wipe data, dalvik, system, cache ROM install előtt.
[ Szerkesztve ]
-
schferenc77
aktív tag
válasz rayoliviero #40762 üzenetére
és nem kell a KK baseband, ha előtte már gyári 4.4.2 és DM 4.0 is volt?
Btw, DM4.0-ás romon vagyok most, ebben benne van az xda-s kamera cucc? Próbálnám a 4k-s és 120fps videót, vagy egyéb spéci beállításokat, de nem találom...
-
rayoliviero
veterán
válasz schferenc77 #40763 üzenetére
Nem kell KK basebandet újból flashelni.
Szerintem benne van.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz snorbi82 #40765 üzenetére
Nekem sem fagyott a kamera, raadasul eleg szuper, uj feluletet kapott, ami tetszett.
Viszont en nem talaltam benne a beallitasokat ....sajna." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
rayoliviero
veterán
-
eladogeppc
veterán
Aki MIUI-t használ, az lenne a kérdés, hogy a kamera MOD megy-e alatta ?
Köszönöm !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
atibuc
tag
Már kérdeztem de senki nem segített.
Mit nézzek meg a telefonon és, hogy ha nem szeretnék gari. vesztett készüléket venniTibi.
Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte!!
-
castiels
addikt
Az lehet hogy szűz optimus 1.2 antutu 4 24971 pontot ad? Méghozzá 0 fényerővel.
-
castiels
addikt
válasz rayoliviero #40772 üzenetére
Akkor nem értem, mi erre a magyarázat?
-
davis999sola
tag
VALAKI SEGÍTSEN MAHDI ROM TELEPITÉSE UTÁN FASTBOOT FELIRAT FOGAD MITCSINÁLJAK
Lg g2 < iphone 5s< Lg g2<
-
castiels
addikt
Az új meg 30 ezret ad. Á inkább visszateszem DM et.
-
castiels
addikt
válasz rayoliviero #40776 üzenetére
Azzal igen, inkább DM re váltok.
-
david_97
senior tag
mi ez az antutu mánia? Nem mindegy mennyi pontot hoz? Fő hogy jó legyen a rendszer nem?
Vagy én vagyok a hülye?
Kíváncsiságből lemértem,v20f 28000 minden ram stb optimalizálás nélkül amit az elején irt,de kit izgat mennyi pont?[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz david_97 #40779 üzenetére
Ezt én sem értem nekem telekomos gyári 20c van de gond nélkül fut a gép! Kíváncsiságból letöltöttem az antutut lefuttattam 20e alatt jött ki majd utána kicsivel 22e alatt,de nem érdekel mert a rendszer jól fut a többi hidegen hagy!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Danny365
őstag
válasz atibuc #40769 üzenetére
Igazából nincs mit nagyon lecsekkolni, ha kézbe fogod és működik, akkor egészen biztos van olyan állapotban, hogy vissza lehessen állitani teljesen gyári állapotra - ha esetleg nem úgy lenne.
KitKat alatt pedig a download mode akkor is azt irja, hogy rootolva vagy, ha az életbe nem voltál még rootolva, úgyhogy ezt is felesleges nézni, mert nem számit.
De mint mondtam, 15 perc alatt visszaállitható gyári állapotra, bármi is volt rajta buherálva.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz Fredy02 #40757 üzenetére
ami a linken van az semmirevaló tok (ha jól látom a képen ilyen nekem is van pár), hártya vékony műanyag, alul nyitott, ezáltal egy pillanat alatt kijön belőle a telefon, továbbá csúszósabb a felülete mint a sima hátlapnak. de azért szerintem rendeld meg hátha neked mégis bejön, 200 forintért nem nagy rizikó
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
torreador22
senior tag
37000 az igen!
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
Danny365
őstag
válasz JoeCockBill #40784 üzenetére
Az a szutyok nem ér 200 forintot se. Nekem is volt belőle, mig ki nem dobtam. Gagyi igénytelen hulladék.
-
nagyúr
válasz torreador22 #40785 üzenetére
Van attól jobb is! kukk ide!!!
-
Quqesz
nagyúr
Az ablakot csak akkor dobja fel,ha az agps is be van kapcsolva (alap beállítás igen)
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
alex devil
senior tag
Mással is előfordult már, hogy állt a pirosnál az autóval és a GPS azt mutata, hogy 4-5-6km/h a sebessége?
Megnéztem a GPS status nevű progival és az is azt mutatta, hogy álló helyzetben a sebességem hol 4, hol 5, hol 6km/h...S23
-
Harcsai
senior tag
válasz torreador22 #40785 üzenetére
Optimus g3 mindenféle buhera nélkül, csak pár appot töröltem le, de semmit a rendszerből, csak olyasmit, amit nem használok.
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Quqesz
nagyúr
válasz alex devil #40789 üzenetére
Melyik navi?És a térkép mit mutatott? Mozgásban voltál v nem? Nyíl kurzor mozgott?
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Harcsai
senior tag
Minden navi neve tabu a fórumon, v csak a 3 betűs?
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
gzbotii
nagyúr
válasz Harcsai #40790 üzenetére
Erre tessék, itt a méyvíz topic
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
alex devil
senior tag
válasz Quqesz #40791 üzenetére
Nem voltam mozgásban, álltam a pirosnál. A nyíl mintha ficergett volna kicsit...
kipróbáltam a hárombetűssel a Sygic és a GPS status nevű progi is azt mutatta, hogy haladok...
Közben teszteltem az ablakban állva a GPS status zéró sebességet mutat, mindenesetre érdekes volt.[ Szerkesztve ]
S23
-
eladogeppc
veterán
Másik fórumban megkérdeztem, hogy mi lehet a baj.
IOroot25 -> AutoRec -> MIUI
De a MIUI.zipnél megáll. Pörög, pörög és nem települ.
WTF ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy az Lg Gpad 7.0 mivel lehet rootolni melyik programmal? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest