Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
van itthon a halozatban wifi egy hp envy nyomtato amit az iphone gond nelkul lat es hasznal viszot a g2t nem tudom ravenni hogy lassa. egyaltalan hol es mit kell?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
PlaYazz
csendes tag
Hello, Jóestét
Egy kérdésem lenne hozzátok, örülnék ha tudnátok segíteni.
Van egy "kis" problémám, ami annyi hogy kipróbáltam a "Knock code"-ot, a telefont szépen fel is oldja, de magát eszt a fajta zárolást nem tudom levenni, amikor leszeretném venni, akkor kéri a jelenlegit, ami rendbe is van, de hiába pötyögöm helyesen, aszt írja hogy :"A Knock code nem egyezik. Próbálja újra."
Nagyon kéne a segítség.Előre is Köszi
Üdv:Ádám
-
noxon
őstag
Hohó egy kis hiba ezzel a g3 értesítési sáv moddal. Nem engedi állítgatni a soft key-eket a beállításokban, csak az alap ( 3 gombos ) van...
We live in a simulated world...
-
PlaYazz
csendes tag
válasz Quqesz #35054 üzenetére
Az újraindítás nemsegített, már próbáltam, a biztonsági jelszót, meg nem tudom holl kell neki megadni, mert ott a képernyőn nincs :/
Azért köszi, más ötlet?Az még lehet h jelent valamit h 4.2.2 van, 20c, és a knock code, az az volt, hogy 2 helyen is dupla "kopp" volt, így sorba--> "Job felső2x" aztán "jobb alsó" aztán "bal alsó", majd "jobb alsó" megint
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Ezek vajon működnek? G3 apps
Órát meg a böngészőt próbáltam, de azok nem mentek
-
P3Dr0
senior tag
Ma sikerult csinalnom egy 15 FPS es videot. A telefon majdnem kigyulladt a kezemben
Egyszer csak elkezdett melegedni majd forrosodni. Szerencse,hogy volt szilikon tok a mobilon mert egesi seruleseket szenvedtem volna
Igazi innovativ megoldas az LG-tol. hogy melegitsuk a kezunket videozas kozben.
Nem is volt sotet,hogy ennyire eldobja az FPS-t. Megneztem de nem volt beakadva semmi.
Talalkozott mar valaki ilyen hibaval? Ja meg annyi,hogy amikor leallitottam a felvetelt es ujra inditottam akkor mar 59 FPS-el rogzitett megint.(KK4.4+xdabbeb 3.1.0+knock code-os kernel 3.4.0+TWRP)
-
rayoliviero
veterán
-
noxon
őstag
válasz rayoliviero #35064 üzenetére
A beállítások - kezdőképernyőn belűl a smart bulletin az nem megy? Hiába engedélyezem
-
ShadowK
tag
Ezeket nem lehet felvarázsolni valahogy az LG launcheréhez?
link[ Szerkesztve ]
-
Gaberking
senior tag
pár napja, nagyon unalmas a téma!
-
TomiTheHero
csendes tag
Sziasztok!
Április óta van nálam G2, új, Telekomos.
Kb két hete észrevettem, hogy nem ismeri fel a felpakolt zeneszámokat, sőt pár alapzenét se egyik zenelejátszó sem. A galériát megnyitva képeket se találtam. Ami még furcsábbá tette a dolgot, az az hogy a fájlkezelőben kitallózni ki tudtam őket, tehát megvoltak, megnyitni is megtudtam őket.
Felhívtam az LG ügyfélszolgálatot, állítólag keresek a hiba okát és megoldást rá, de azóta se hívtak, se semmi...
Viszont egy gyári visszaállítás megoldotta, azóta ez a hiba nem jelentkezett, de azért para , h mikor csinálj ilyet megint
Más tapasztalt már ilyet? Ötlet, hogy miért?
Android 4.4.2 Kernel 3.4.0, SzoftververzióD80220c-216-30ASUS ROG 551JW-CN215D - i7 16GB GTX960M 4GB
-
pit450
aktív tag
Pár napja volt téma a névjegyek gugliba való áthelyezése. Ott az lett a vége hogy minden névjegyét egyenként kell átrakni. Meg van a megoldás :exportalod a névjegyzéket a telefon memóriába és onnan újra importalod és megkerdezi hogy hova mentse telefon vagy gugli. Ennyi utána leszinkronizálod manuálisan.
-
Quqesz
nagyúr
válasz TomiTheHero #35070 üzenetére
Igan volt pár embernek ilyen hibája,nekik is a hr segített,de hogy ez mié jött elő homály maradt....asszem aki megcsinálta a hr-t mint te utána nem panaszkodott,hogy megint elöjött ez a bug....
Pit450
Ez hasznos segítség![ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Corgan82
aktív tag
Készül a G3 port G2-re.
-
tkchroland
újonc
Na nekem teljes káosz... Reggel beakartam írni egy mondatot, kiírta a telefon hogy sajnáljuk az lg billentyűzet megállt, kb lefagyott az egész telefon fél percre, mindent vissza állított gyárira, azóta használhatatlan a telefonom mert mindíg kihoz egy kis ablakot, hogy sajnáljuk az lg billentyűzet megállt, ha rámegyek hogy oké, kb 2mp múlva megint kihozza.. teljesen használhatatlan. valami tipp?
-
noxon
őstag
Üdv, telepítve van a moonshine icon pack, ami ugye nova, apex stb-re van... azt nem tudom valahogy a gyári launcheren is alkalmazni? Mert, ha rámegyek egy ikonra aztán a kis ecsetre, akkor azon belűl nem mutatja ezeket az ikonokat
-
Busterftw
nagyúr
Nekem még 4.2.2 alatt volt egyszer, minden fájl megvolt de galériában nem látta. Simán újraindítottam és látott mindent.
-
PlaYazz
csendes tag
Hello
Meg mindigkene a segitseg ugyannis mint irtal par hsz-el ezelott nem tudom levenni a knock codot mert nem engedi, probaltam a gyari visszaalítast is, de ott is azt irja h nem eggyezik ,mi tévő legyek?
-
nagyúr
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz tkchroland #35075 üzenetére
Hogyha valami nagyon fontos dolog van rajta (dokumentum, kép stb.) akkor dugd rá a gépre és másold át őket. Utánna mehet Hard Reset NEM a beállításokból indítva, hanem billentyűkombinációval!
-
tkchroland
újonc
válasz f(x)=exp(x) #35081 üzenetére
Megcsináltam, jólett köszönöm Azt esetleg valaki nem tudja hogy gariban mitcsinálnak döglött pixellel tremobilnál? Mert van az is ...
-
PlaYazz
csendes tag
A probléma megoldodott. Koszonom csak nem a hardve resettel, mert ott se kerte:// amugy ugy tudtam megcsinalni hogy amikor zarolva volt a teli, akkor elrontottam 3szor es kerdezte h elfelejtette? Arra ranyomtam, es akkor kerte a kodot, azert bossuanto sztem h a bealitasokba nem ajalja fel a kodot, meg eggyeltalan az hogy az erederi knock codot nem ismerte fel, nah min2 koszi a segitseget😊😊
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz PlaYazz #35083 üzenetére
Akkor jobban jársz ha eladod a LG G2 telódat, és veszel helyette egy nokia 3310.est! ahoz talán (jobban)fogsz érteni!
Leírom mit csinálj és még úgysem megy akkor sajnos senki nemfog tudni segíteni rajtad!
De akkor még 1X!!!!!
Kapcsold ki teljesen a telefont, majd lépj be a Factory Reset -be a megfelelő gomb kombinációval összefoglalóban le van írva hogyan kell! És csináld meg a Hard Reset -et! itt nem fog semmiféle kódot kérni!
-
PlaYazz
csendes tag
válasz DroiDMester #35084 üzenetére
Koszi a probléma elmult
-
addikt
Ez a FauxClock nálam nagyon nem akar bevállni.
Lefagyasztott Stweaks mellett is csak oda irányba működik a Per-app szabályzás, továbbá 737500 uVolt-on működik csak fagyásmentesen a teló. Ennél az az érdekes, hogy ezt újraindítások között szinte mindig más minuszolással érem el. Hol -12,5 mV-on, hol -25 mV-al.Ha pedig az alap 750000 uVolt-hoz képest tényleg csak ennyi eltérést enged a teló, gondolkozok, hogy egyáltalán van-e nálam értelme az egésznek, mert lehet, hogy ami minimálisat spórol az akkun ennyi alulfesz, lehet annyit el is vesz, hogy folyamatosan dolgozik a háttérben a FauxClock.
Valaki próbálta már közületek a Perr-App Mode-ot Play-ről? Gondolkozok rajta nagyon, hogy "lecserélem" rá a FauxClock-ot.
-
mijos
senior tag
Igaz az h csak a gyari toltovel szabad tolteni ?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Mike81
senior tag
válasz rayoliviero #35063 üzenetére
Szia! Olyan kérdésem lenne, hogy ez melyik időjárás widget?
-
szoja
tag
Nekem is volt ilyen, szintén Telekom 220c, hw reset szintén megoldotta.
-
nagyúr
válasz fery02 #35086 üzenetére
Nincs a Faux -al semmi gond!
2.dolog miatt lehet gond!
1, Faux ból ha a tört(virágbolti) verziót használod az lehet hogy nem úgy működik ahogyan azt kellene, ettől is lehet(nek) problémák a működésében!
2, egyszerűen csak nem értesz a beállításaihoz(amit látok is a leírtakból) a fesz állítás fül kicsit érdekesen működik, de ha megérted mit hogy állít, rájössz a működésére!
addig pedig ne jelöld be felül hogy töltse be boot után az értékeket, majd ha rájöttél a működésére csak akkor!a Perr-App Mode progit is Faux kolléga készítette, gyakorlatilag ugyan az ami a FauxClock ba van integrálva, semmivel nem tud többet és talán kicsit bonyolultabb is vele hozzáadni a progikat! Szóval nem sok értelme lenne ha arra váltanál, de szedjél le belőle egy virágbolti verziót, és próbáld ki milyen!
-
hard74
senior tag
válasz DroiDMester #35092 üzenetére
Mester!
Megvan még az a zip-ed amivel vissza tudom tenni az eredeti fehér signal ikonokat.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
widmore
csendes tag
Hello
Most szeretnék kdz-fel frissíteni de mikor betölt az a piros csík vmiért nem megy tovább,van valakinek valami ötlete vagy tanácsa? -
nagyúr
-
hard74
senior tag
válasz DroiDMester #35096 üzenetére
A V2-es romod van fenn,a V3 féle ikonpack-kal( V3_DM-ROM_Custom_ikon.zip)
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
nagyúr
-
addikt
válasz Gaberking #35091 üzenetére
Na ezt eddig egy hozzászólásban sem láttam még leírva, pedig december óta olvasom a topikot.
Jó tipp, valamilyen szinten én is gondoltam, hogy kernelcserénél FauxClock-ot is "hardreset-elni" kell valami módon, de mivel nem láttam eddig ezt leírva, gondoltam nem szükséges.Akkor azt mondod törölni magát a progit nem kell, elég csak a mappáját, az adatait, utána restart.
Majd kipróbálom. Köszi!DroidMester:
Eredeti verzióm van.
Az tény, hogy nem értek a beállításaihoz, csak azokat a beállításokat állítgattam, amiket ti is írtatok itt többször, de azokat úgy gondolom szabályszerűen.
Inkább azt a megoldást érzem közelebbinek, amit Gaberking javasol, de úgy érzem az sem lesz mindenre megoldás.A Per-App Mode-os megoldás bemutató videó alapján nem tűnik vészesnek.
Ott úgy látom különféle profilokat kreálhatunk, amikhez utána egy kattintással rendelhetünk alkalmazásokat, de ezt a megoldást nem érzem hátránynak.Ilyen okos, rendszert befolyásoló progikból mindenképp eredeti verziókat akarok látni a telón. Nem sok az a néhány száz forint a Per-App Mode-ért és ha csak erre való, amire nekem kell, talán működni is fog rendesen.
Persze ellenpélda volt már az Immersive Full-Screen Mode progi esetében. Az ugye szintén csak egy dologra lenne kitalálva elvileg, de a gyakorlatban csúnyán elbukik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest