Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz jaffa 2843 #21650 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navjagpal.fileshare
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joikusoft.joikushare
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.accelerometrix.fileserver
....
gugli a barátod. Play áruházban beírod, hogy "file share".
[ Szerkesztve ]
-
Illusion1010
senior tag
válasz jaffa 2843 #21650 üzenetére
[link] Bittorrent sync
Bár lehet, hogy ez nem pont az amire gondoltál, de nem rossz kis program a 2 (vagy több) mappa szinkronizálásához.
[ Szerkesztve ]
-
szula
csendes tag
Kérdésem van, CloudyFlex 1.4, Dorinmax 2.7 kernel, T-Mobile-os és nem fogad sms-t, küldéskor az Üzenetküldő app leáll, a Hangoutsban úgy néz ki elküldte, de nem érkezik ott sem vissza sms. Másnak ilyen gondja nincs? Két G2-n próbáltam, mindkettőnél ez a jelenség.
Valami megoldás?? -
rayoliviero
veterán
válasz DroiDMester #21634 üzenetére
Nálam ez a 2.7-es Dorimanx lassított a rendszeren. Antutuban is több ezer ponttal kevesebbet kapott.
-
Looserke
őstag
válasz rayoliviero #21654 üzenetére
egyébként miért jó mókolni a stock kernelen?
-
blt.62
őstag
Az infrát hol lehet be és kikapcsolni? Bármilyen infrás távirányítót betud tanulni? Az autó riasztók és kaputávirányítók azok rádiósak ugye?
MegtorloXp
-
Looserke
őstag
válasz rayoliviero #21657 üzenetére
annyival gyorsabb szvsz max amennyivel emel a gyári CPU frekiken, az meg nem biztos hogy jót tesz a telónak hosszú távon
-
Mike81
senior tag
válasz Illusion1010 #21642 üzenetére
Engem is érdekelne a Flex widget de hogy tudom fel rakni?Meg van a Zooper Pro is de igazából nem boldogulok vele.Bocsi ha troll kérdést tettem fel 😄
-
Sógi
addikt
válasz rayoliviero #21644 üzenetére
"STweaks: van sok-sok beállítás de szinte jó alap állapotában amit érdemes állítani: Hotplug -ot intellire tenni, cpu tenpnél szintén intellire, CPU Governort pegasusq -ra a többit meg teszteld ki neked hogy jobb!"
-
F-ECT$
titán
Néhány dolog felgyűlt, így 1 hozzászólásban megírom őket:
-A telefon még mindig nagyon tetszik, 0 mókolással is az eddigi legjobb okokstelefonomnak gondolom.
-Az akksi brutál, még 1x sem futottam bele abba, hogy spórolni kellett volna vele, hogy kibírja a következő töltésig.
-Ahogy nézem az LG hozza a frissítős formáját, már novemberre ígértek 4.4-et, de persze még most sincs. Ez továbbra sem nagy gond, csak megjegyeztem.
-3 kis hibára lettem figyelmes, amiből szerintem 2 szoftveres:
-hívás befejezése után 2-3 másodpercig nincs térerő
-a gps nem szereti a waze-t (más navival nincs gond, de a waze rendszeresen jelet veszít)
-melegedéskor elkezd egy kb fél cm^2-es helyen sárgulni a kijelző a bal felső sarokbanEz utóbbi hibával megvárom, hogy ne csak meleg állapotban látszódjon, és utána viszem szervizbe. Kérdés, hogy mivel Telekomos a telefon, így vihetem-e közvetlenül az LG szervizbe, illetve ezzel a hibával van-e valakinek szervizes tapasztalata?
Dive ever, work never.
-
rayoliviero
veterán
El tudom valamivel menteni az adataimat, programjaimat a telón? Ha custom romot cserélek, akkor vissza tudjam állítani.
-
szabyka95
őstag
válasz rayoliviero #21666 üzenetére
lg backup pl, v titanium backup
-
Mike81
senior tag
válasz Illusion1010 #21664 üzenetére
Köszi a gyors választ!
-
Helltak
őstag
Dorimanx kernelesek; ti hogyan állítottátok a fast charge-ot? Nekem mindegy mire állítom (gyári 1,8A töltő) akkor is 300mAh-el tölt mióta felraktam a 2.7-es kernelt.
Oneplus 12
-
Mankó
veterán
válasz Gabes13 #21602 üzenetére
Hát igen én is olvasom a fórumot ez a deformálódás, meg az aksi púposodás, wifi eldobálás engem is elbizonytalanított. Tegnap megtudtam nézni, fogdosni a G2-t, s nagyon meggyőző volt. Hosszabb távra szerintem is a G2 lenne a megoldás 134-ért vagy 60-65 környékén egy még másfél év garis használt fekete P6.
Ami még nem tiszta nekem a G2-vel kapcsolatban az a kamera minősége. A tesztek és tapasztalatok mást mondanak. Nálad mi a tapasztalat a P6-hoz képest? És aksi használat terén? UI?
[ Szerkesztve ]
-
zpeugeot
csendes tag
Ezt hogyan lehet feltelepíteni?
-
akooos
veterán
-
Pob20
tag
Köszi.
Ez nem apk file... hogyan tudom felrakni? -
drmotto
őstag
Ha felteszem a dorimanx kernelt, de valamilyen okból kellene vissza a gyári, akkor a Dorimanx oldalon lévő 10f kernel jó az én 10e romomra is, vagy marad a kdz-ből visszaállítás?
-
jooker82
nagyúr
Nektek nincs random kihangositás? felveszed és kihangosit a telefon?
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet azt beállítani, hogy hívás után ne zárja le a képernyőt? Van screen lock kód beállítva, alapból 5 perc után kapcsol be magától, de ha hívást indítok, és befejezem, akkor magától visszalockolja a képernyőt (még egy 1 perces hívás esetén is).
Ötlet? -
torok6
aktív tag
az előlap végig gorrila glass 2 vagy csak a kijelző?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sárgulás a G pad minden példányán megfigyelhető.
Vékony csíkban a processzor felett. -
F-ECT$
titán
válasz jooker82 #21685 üzenetére
Te írtad: szerintem a november decembert felejtsd el. régóta nem ad már ki infót az lg a frissitésekről. jön amikor jön.
Tehát te is tudod, hogy nincs hivatalos kommunikáció, ne játszd a hülyét Btw teljesen mindegy, hogy ígértek-e valamit hivatalosan vagy nem, nincs 4.4. (Custom rom nem számít.)[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
vadászcsiga
félisten
KK-ra van már root? Olyan egyszerű ami v10-re is van az 1.hsz-ben
-
rayoliviero
veterán
Carbon romban miért nem megy a mobilnet vajon? Be van kapcsolva az adatbarangolás, adatok engedélyezése is. Ez sem sokáig lesz a telómon, már látom, így elsőre elég gagyinak tűnik.
-
jaffa 2843
Ármester
A határt átlépve miért nem vált hálózatot? Csak simán elmegy a (magyar) térerő és annyi. Utána manuálisan kell állítanom, hogy hova csatlakozzon.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #21697 üzenetére
Miért ne menne?
Lehet, hogy kikapcsoltad, vagy valami egyéb dolgot állítottál el.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gitáros topic
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- TCL LCD és LED TV-k
- Jófogás tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Metal topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest