Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz eladogeppc #15898 üzenetére
Hát így, hogy Vodánál dolgozok és kérdik, hogy mi a WP és a Droid között a különbség 1 példával szoktam élni. "Nézze csak itt ennyi féle háttér közül lehet választani, és azt állít be amit akar". "Menjünk át a WP telóhoz, szóval itt van a fekete háttér és lehet állítani a csempék színét" ezek után az emberek jó 90%-a körbe röhögi a WP-t mint rendszert, még akkor is ha a tag 10 éve Nokia párti.
Az új iOS en és az Apple fan-okon meg csak röhögök. Korábban orrba szájba fikázták a droidot a csicsás menü miatt (főleg Samukat), most meg úgy adják elő, hogy az iOS 7 maga a messiás olyan gyönyörű és letisztult.
Holott kb. úgy néz ki, mint amit lefosott 1 csillámpóni.B-tag: H3lios#2825
-
apaszka
veterán
válasz h3lios #15897 üzenetére
Akkor bocsánat.
A lényegen persze nem változtat, hogy a google nem fogja az androidot újra írni.
Foltozza és optimalizálni próbálja.
A sok szolgáltató, meg kevesebb tudással belenyúl, és még azt is megöli.
Lásd a samsungot. A TW teljesen megöli.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
eladogeppc
veterán
-
stilo18
addikt
Még egy kérdés...
Ugye a telefont használtan vettem, az előélete kérdéses így ugye...
Persze boltot tudom, blokk, gari papír megvan...Viszont azt nem tudom, hogy rootolt - e a telefon...
Mert a superuser ikont nem látom, viszont amit G2 Xposed progit tudtam telepíteni...Akkor wtf?
Lord Lakli : A programba épített újra indítás nem működik, csak simán tudtam...
Az nem segített...[ Szerkesztve ]
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
hkari
őstag
válasz h3lios #15901 üzenetére
Azért szerintem azt is el kéne nekik mondani, hogy a felső kategóriát kivéve, az androiddal csak a szívás van, a WP-t meg kiveszed a dobozból és működik, lagg és bármiféle probléma nélkül. Mondom ezt jelenleg androidos telefont használva, és véletlenül se vedd kötekedésnek Azt látom, hogy sokan megveszik a 30-40-50 ezres kategória androidos telefonjait, és szívnak vele folyamatosan.
VaDy : Ez kell neked
[ Szerkesztve ]
-
Illusion1010
senior tag
válasz stilo18 #15910 üzenetére
Az tűnik logikusnak, hogy nem rootolt a telefon.
Én megpróbálnám újra rootolni. A root checker mit mond rá?
[ Szerkesztve ]
-
banán007
tag
válasz stilo18 #15910 üzenetére
Ilyen lépésben csinálj mindent és működni fog:
0. ellenőrizd hogy rootolva van e a telefon: [root checker]
1. ha nincs rootolva, akkor tedd meg az összefoglalóban leírtak szerint
2. telepítsd az xposed telepítőjét: [latest apk], utána lépj be és onnan telepítsd az xposed frameworkot
3. újraindítás
4. g2 xposed beállítása és megint újraindításezek után már biztosan működnie kell!
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
-
h3lios
addikt
-
h3lios
addikt
Ne is mondd. Naponta sokan jönnek be és fikázzák a droidot, hogy milyen szar és folyton akard. Erre előveszik a zsebből a Galaxy Mini-t meg Ace-t. És még az iPhone-t hozzák fel példának.
Nos igen, a 200k-s droidos telók sem akadnak és fagynak szét.
Ha lenne iPhone 20k-ért az ugyan olyan rossz lenne, mint ezek a telefonok.
Ami a slusszpoén, hogy a WP alapjában véve 1 smooth és hülyebiztos rendszer, de nekem olyan kaotikus, hogy nem vennék soha. Minden beállítás kis külön oldalra szét van dobva. Már az asztali Win 8 ban is ezt utáltam.B-tag: H3lios#2825
-
Illusion1010
senior tag
Akadt egy kis problémám...
Az LMT Launcher telepítése után folyamatosan Rendszer UI leállt hibaüzenet jelenik meg.
Nincs idő a lockscreen feloldására, vagy a kikapcsolás menüre nyomni, így nem érem el a recoveryt és a download módot sem. ADB debug nincs bekapcsolva.Az LG PC suitból nincs lehetőség factory resetet csinálni...
Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudnék egy factory resetet összehozni?
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz szabyka95 #15927 üzenetére
Közben megtaláltam. A menüben ez volt az egyetlen angol nyelvű szöveg "Do you know"-val. Tudtam én, hogy már valamikor bökte a szemem. Mondjuk az azért durva, hogy ilyen szir szarokkal pakolják tele a telefonokat a gyártók. És akkor még csodálkoznak azon, hogy az emberek miért vannak ennyire oda a vanilla androidért.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
Sógi
addikt
válasz Illusion1010 #15923 üzenetére
Próbáld meg 5-10-15 másodpercig nyomva tartani a power gombot, és, ha újraindul a telefon, azonnal recovery gombkombinációt nyomni!
..Vagy vedd le a hátlapot és akku ki Bocs
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Egyébként, már írtátok, hogy le lehet venni a hátlapot. Ez a cucc nincsen ragasztva ? Mármint, ha le tudjátok venni ott nincsen valami komoly probléma ?
Én úgy tudtam, hogy unibody a cucc. Illetve, ha le volt már 1x szedve vissza lehet pattintani ?
Mert már az üzletben én is szedtem le félig egy lumia 925 hátlapját, de az visszapattant a helyére.B-tag: H3lios#2825
-
szabyka95
őstag
válasz h3lios #15931 üzenetére
le lehet venni a hatlapot, nincs ragasztva
-
h3lios
addikt
-
apaszka
veterán
válasz SzlobiG #15935 üzenetére
A HTC jól optimalizálta a saját cuccait. A Samu szarul,az LG pedig elég jól.
Sok múlik rajta. De a lényeg,hogy erősebb vas kell a droidnak,mint a konkurencia oprendszereinek. Ez tény sajna.
(#15936) szabyka95
Onnan kellene venni!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
h3lios
addikt
válasz SzlobiG #15935 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy szerintem az LG féle UI a hibás, mivel tele van animációval.
Most nagyon sokan dicsérik a htc Sense felületét (nekem továbbra is kifordul tőle a gyomrom), de ott tényleg minimál az egész. Gondolom ezért nincs ott ilyen jelenség.(#15937) apaszka
A vicc viszont az, hogy már a nokia is felvette az a trendet, hogy fölöslegesen brutális HW-t pakol a telóiban. Elég az 1520-ra gondolni, ott is csak a külső nyomás miatt lett 2 giga a ram és Snapi800 a proci.
Mondjuk azt sem szabad elfelejteni, hogy a 3 rendszer közül egyenlőre még mindig csak a droid képes valódi multi taskra, ami nem elhanyagolandó.(#15936) szabyka95
Ugyan ez volt a kínai One-al is, ott is levehető hátlap és bővíthető micro SD foglalat volt a különbség. Hihetetlen, hogy Ázsia minden fasza dolgot megkap, elég csak a kínai telókra gondolni. Pedig nem hiszem el, hogy Európában ne lenne kereslet a cserélhető aksira és a bővíthető tárhelyre. A Samsungot egyedül ezért dicséri az összes hater teljesen jogosan. Bár a fém S5 már tuti unibody lesz.[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz h3lios #15938 üzenetére
Érdekes,mert a konkurenciánál is ez a téma! Ez volt Kelzsoca hozzászólása legutóbb!
Ő egy "barátom",ki vágja,és van saját ROMja is!Na ,de ne offoljuk szét ezt a szakmai topikot!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
jilian
addikt
Használja valaki ezt a recovery-t?
Elég sok ROM -nál látom már, hogy használják / ajánlják....Feltettem ezt az Energy ROM-ot, hát szerintem b@szott jól néz ki.
Érezhetően stabilabb, fürgébb.
(bár most végeztem az összes modd-felrakással / beállítással)Viszont egyet nem találok:
- hogyan tudom eltüntetni az aksi ikonját.... -
5-htp
tag
Segíthetne nekem valaki.
Ha pl netezek és nincs a képernyőn szöveg vagy kép,szóval teljesen világos és üres a kijelző,akkor a közepén kb.3cm átmérőjű körben világosabb a kijelző.Ott feltűnőbben. De egyébként nem homogén ilyenkor a kijelző,máshol is látszódik ilyen foltszerű valami,olyan mintha koszos lenne kissé a kijelző. A nejemnek is G2 van és ott is hasonló az effektus de neki nem olyan feltűnő Most szerintetek ez az IPS kijelző sajátossága vagy az én telóm ilyen vagy én veszem ezt ennyire komolyan?
Nézze már meg légyszíves valaki,hogy az övé milyen.Köszi. -
nagyúr
-
h3lios
addikt
válasz DroiDMester #15944 üzenetére
A listanézetet nem találom, melyik menüpont alatt találom ? Illetve a fejlesztői lehetőségeket sem találom, Samsungoknál az általános beállításoknál van. Itt nálam ilyen nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest