Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #29650 üzenetére
Malyd lyót lyáccunk, asztán akinekk nemm teccik, malyd nemm figjel idde.
Na, bölcs uralkodónk, szörnyülködhetsz.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Timocicu #29652 üzenetére
Isten hozott a lököttek táborában. Veled kíméletesen bánunk majd, ne érezd úgy, hogy lököttnek tartunk.
Ez egy ilyen topic. A lököttek gyűjtőhelye. Voltunk már sokan is, de lemorzsolódtak, bizonyára megkomolyodtak.
Szűkös a létszám, de aki marad, az óhatatlanul elveszti komolyságát, és előbb, vagy utóbb elvárja, hogy őt is lököttnek minősítsük. Vigyázz, ez a veszély rád is leskelődik.Holnaptól tilos a helyesírás egészen a hónap végéig. Embert próbáló feladat. Ki fogod bírni?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Timocicu
senior tag
válasz Vakegérke #29653 üzenetére
Jártam már én itt Nálatok, de nem mindig van időm.
Háááát ... majd igyekszem alkalmazkodni, ha netán nem megy milyen szankciók lesznek?
Állhatok a sarokba?moonlight115: Köccí
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Vakegérke
félisten
válasz Timocicu #29655 üzenetére
Kukoricán térdepléshez mit szólsz?
Erről jut eszembe.
Anyám engem is térdepeltetett kukoricán, mert rossz fát tettem a tűzre. Mocskosul fájt, aztán elfogyott a kukorica, mert megzabáltam. Idáig rendben, csak amikor felállhattam, volt kukorica, nincs kukorica.
Anyám nem szólt, csak kiment a lakásból. Kisvártatva betoppant, és megmutatta, hogy mit hozott. Két marék apró kavicsot. Na, ezt edd ki a térded alól, - mondta, - ha legközelebb rosszalkodsz.
Hú, de jó kisfiú lettem...Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Timocicu
senior tag
válasz moonlight115 #29657 üzenetére
Majd valami kiszámolóssal eldöntöm ...
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
-
-
Vakegérke
félisten
válasz Timocicu #29663 üzenetére
Pakolás. Na persze. Ha pakolás, akkor kihullott. De honnan?
Na jó, ne feszegessük.Holnaptól nem akarunk meglátni egyetlen helyesen leírt szót sem.
Egyetértetek?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #29666 üzenetére
Amit torzítani lehet, azt feszítsük keresztre. Amit meg nem, az sajnálhatja, hogy nem vehet részt a játékunkban.
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #29668 üzenetére
Reggeltől megtagadom a nyelvtan ötösömet. Csóró tanárom talán forogni fog a sírjában.
-
Timocicu
senior tag
válasz moonlight115 #29670 üzenetére
Sén? Sén mit tegyek?
Mondjuk nagyon izgi lesz mindent elhelytelenkedni.„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
válasz moonlight115 #29673 üzenetére
Ebbe pont beletrafáltál ...
Az imént épp itt állt a napokon belül 7 éves nagy fiam, Aki ugye első osztályos és nagyon tetszik Neki, hogy már mindent el tud olvasni. Ezúton is grat a tanárnéninknek. Szeptember óta ez jó teljesítmény, mert előtte nem nagyon érdekelte.
Büszke is vagyok, mert a félévi írás felmérője, az Övé lett a legjobb az osztályban. 98%-os, mert egy t betűt nem húzott át vízszintesen. Pedig volt benne tollbamondás, nyomtatott szavak írott formában írása és írott - írottra másolása.A kicsik még cseppek hozzá. 2,5éves és majdnem 6 hónapos.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Lyó regelt vilalakoook! Akar om modnani topiclakoook!
-
Earl_Muttley
őstag
Szijasztokk
Mija ehejzet vleletek?
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
moonlight115
őstag
Héhahhóóó! mien népsszerü let eza toppikk!
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Earl_Muttley
őstag
Példa képünk, ő asztán nem tudn se hejjesen irní se besszélni
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Rimuru
veterán
-
Vakegérke
félisten
válasz Rimuru #29682 üzenetére
Esztet nézzve kösztünk a hejed eben a honapbann.
anevemearl: Temég sántíttassz, demaj d belelyösz. Csakk nemennyen a tanúlás rovássára.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Earl_Muttley #29685 üzenetére
Tuccte, iten márcsak eggy szo vóltt hibáss.
-
Vakegérke
félisten
-
moonlight115
őstag
válasz Earl_Muttley #29683 üzenetére
"drágaszág" LOL! az dlágaszág, te! Tanuujámegg irrní!
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #29689 üzenetére
Malyd belelyön, nelejél tűrelmetleness.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz moonlight115 #29691 üzenetére
hűjje tűrlelmetlen hódfény, mijért vadj ijen vellem? bélejüvök haa nemm gónoszkódol
(a hülyét nem komolyan gondoltam)
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #29691 üzenetére
Msot mán iggen , deko rában még tűrelmetleness vóltál. Maston mán tűrelmettleness vagj.
anevemearl: Játékon kívül.
Nem ártana betartani a tisztelet íratlan szabályait, és itt a lehülyézésre gondolok. Még tréfának is rossz.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
mjeg mindig lhet jlentkezni ide is?
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest