Aktív témák

  • Hasek

    Közösségépítő

    válasz Vakegérke #11018 üzenetére

    "Nézd, én nem kívánok bizonygatni semmit. Nem döngetem a mellkasom, hogy fú, de KBK tag vagyok. Vagy az vagyok, vagy sem." - Gyakorlatilag belénk nevelted a játékszellemet, és az ezzel járó versenyszellemet. Igen, hiszen Te mondtad, hogy jöjjünk játszani. Megmutattad hogy kell, megmutattad milyen KBK-snak lenni. S oly büszkék voltunk erre, hogy Mi ezt tehetjük, és tesszük is. Ezekután ezen mondatodat szomorúan olvasom. Bár, gondolom így vagy Te is, és még sokan mások is az én mondataimmal, így én legyek az utolsó aki rágódik ezen.

    A kérdésedre már válaszoltam az előző hozzászólásomban. Látni szeretném a KBK-s szellemet a topicban. Amíg ezt nem látom, a korábban megnevezett két tagon kívül nem nevezek senkit sem KBK-snak. Téged sem. Viszont ha már a játékot is visszautasítjátok, mondván hogy nincs mit bizonyítani, akkor nem is bánom, amit most leírtam. :(

    szerk.: Persze, mint a nyitó hozzászólásomból is kiderül, KBK-snak sem kötelező jelentkezni. Ha a KBKPB bebizonyítja, hogy van olyan jó, mint a KBK, akkor fejethajtok.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. H

Aktív témák