Hirdetés
Aktív témák
-
geprombolo
őstag
válasz gamerkiller #10449 üzenetére
Az nekem is van, pedig nem sokat hurcolom. DE ha viszem valahova, azzal viszem.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
gamerkiller
senior tag
válasz geprombolo #10451 üzenetére
Először nem akartam venni, mert hogy minek, aztán láttam egy olyan notit aminek fele képernyőt nem lehetett látni mert a srác letérdelte.. Kell az, már rájöttem.
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Vakegérke
félisten
Figyelem, fontos!
Kéretik ebben a topicban nem foglalkozni egyéb topic tartalmával, sorsával. Ez alól kivételek a társtopicok, mondhatnám tartományaink.
Szemet szúr, és nagy a veszélye annak, hogy irgum-burgum lesz a dologból. Semmi értelme annak, hogy a moderátorok nagyobb figyelmet fordítsanak az itt történtekre a szükségesnél.
Maradjunk birodalmon belül.
Aki pedig nem rendelkezik elég türelemmel, annak javasolnám, hogy hagyja már a fenébe azt a "névtelen" gyereket. Nem hiányzik, hogy a Birodalom lakói ban-t kapjanak.Csakénvagyok: Nem is olyan rég még együtt játszottunk. Mi a fene történt Veled? Nem löktünk le a hintáról, nem vettük ki a kezedből a csattogós pillangót.
Milyen indíttatásból taposol bele íratlan szabályainkba?
Mintha nem tetszene az, amit művelünk.
"Rég jó volt ide járni hülyülni, de már nem lehet."
De bizony lehet. Csak ugye rég jártál köztünk, így kiestél a ritmusból.
"...most csak egy köszöngetős, csevegős topik az egész. ON topik kettő."
Van benne valami. Ám ha már ennyire nem vagy velünk megelégedve, akkor miért törődsz velünk egyáltalán?
Maradj, hiszen nem az a szándékom, hogy elkergesselek. Maradj, és játsz velünk. Ha pedig íztelennek véled itteni "életünket", hát tessék, fűszerezd meg. Nyomd a sódert, sziporkázz. Ne aggódj, nem marad el a reakció.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
puttputt
őstag
Vakegérke: Nagy volt a "traffic", szerintem lemaradtál róla: [link]
Laptop-téma...: Szomszédom - akinek már hetek óta abajgatom a gépét, jó sikerrel... - Asus laptopjának (persze jól leszidtam érte utólagosan, Médiában vette... ) kijelzőjének alján megjelent két kis fehér, homorú folt, ami nem múlik el róla, stb... Lehet ilyen pixelhiba? A kijelző újfajta, LED-es technikával működik, de mivel laptop-hardverhez annyira nem értek, ezért kérdezem..., hátha javítható valahogy "házibarkács" módra is, vagy jöjjön a gar.?
Elég kényes helyzet...Móci: Ejj, de rég tudtam hódolni horgász-szenvedélyemnek... pedig gyerekkoromban szinte naponta eljártam. Hiányzik is.
Vistaboy: Tetszik az új masina! Én is szétnézek, hátha találok egy jó kis monitort valahol...
Egyéb:
Helyesírás? Az mégy egy dolog... Bacsissal legalább lehet/ett találkozni face to face...[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz geprombolo #10456 üzenetére
Kösz srácok. Holnap úgyis benézek hozzá, viszek neki pár dolgot, "megmasszírozzuk" legfeljebb még.
Azt hiszem, 150k-ért vette..., elég jó kis kütyü amúgy, gyors, megbízható, jól kezelhető...különösen tetszik a 4000-es kategóriás ATI kártyája... Ritkán látok ilyet ilyen árfekvésűeknél...
Igen, inkább nem nyúlok bele mélyebben...:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Str8 sk8r
őstag
...üdv néktek...titokban, lopva olvasgatom eme topikot, és lesem a kéPHregény fejleményeit is, ahogyan mindig is tettem...
...most viszont egy apró, de számomra annál fontosabb kéréssel fordulnék hozzátok: legyetek oly szívesek ide klikkelni nekem...csak egy klikkelés, 1-2mp az egész...
...előre is köszönöm mindannyiótoknak... ...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Ice!?
őstag
-
Str8 sk8r
őstag
...sajnos 1 user-1 katt/nap...de köszi nektek... ...
...geprombolo: ez egy virtuális autos játék, ahol a kattért kapok kreditkét, és ott pl kb 5 liter benzint, vagy egy izzót tudok venni kattonként... ...nekem ven egy trabim, és egy bogárkám is...a szemem fénye, ha eljutok odáig, ilyen lessz...ha a linkek címsorában a számot átírjátok 1-19 között, nyomon követhető az "evolúció"...
-
Móci
addikt
Kellemes estét! Én kattintottam!
Kicsit lazább lett az este, de annyira nem is baj, végül is vasárnap van...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv mindenkinek!
Szintén kattintottam.
A képregényhez:
Örülök neki, hogy tetszik nektek.
hamarosan...
Üdv. H
-
Str8 sk8r
őstag
...hühűűűű...olyan 1-2...millió... ...még szerencse, hogy nem csak katintgatássak lehet pénzt keresni...el tudok menni taxizni is(~1.3katt), van szerencsejátk is benne...meg óránként kapunk egy kis petákot(~1.5katt/nap)...
...Hasek: tetszett nagyon a legutobbi... ...
-
Ice!?
őstag
-
Ice!?
őstag
válasz geprombolo #10469 üzenetére
Beszéljük őket, de akkor kattintásonként kérek 10Ft-ot.
~230k regelt tag után már nem is olyan rossz summa. -
Vistaboy
veterán
Na jó éjszakát mindenkinek, lassan elteszem magam holnapra.
További kellemes társalgást.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Ice!?
őstag
-
gamerkiller
senior tag
Kattintottam mint a gép!
Szép jó estét, most raktam fel a notira az új ati drivert, valami nem stimmelt neki a régivel.Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
geprombolo
őstag
válasz gamerkiller #10473 üzenetére
Van egy-két elrontott driver... főleg, amikor gyorsan adnak ki új széria vidkarit. A Birodalomban büntetni fogjuk a kapkodást. Csak szépen, nyugodtan, tökéletes legyen. Neeem?
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Hasek
Közösségépítő
válasz geprombolo #10474 üzenetére
Mintha korábban azt mondtad volna, hogy a birodalomban mindenki egyenlő és szabad. Most meg büntetsz? Akkor te vagy az egyenlőbb?
Akkor már inkább, ne a kapkodást büntesd, hanem a rossz munkát. A kapkodás relatív. Ami az egyik embernek teljes felfordulás, az a másiknak normális tempó. Ami viszont rossz, az rossz az egyiknél is, és a másiknál is...
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
gamerkiller
senior tag
válasz geprombolo #10474 üzenetére
Hát eléggé volt idejük megcsinálni, 9600 mobile ati van benne..
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
gamerkiller
senior tag
Jajj vasegér ennek nem lesz jó vége! Nem úgy volt nem írhatsz no name topikjába többet???? Ki ne bannoltasd magad!!!
-
geprombolo
őstag
Na jó, rosszul fogalmaztam. Félreérthető volt. A kapkodás alatt az elkapkodást értettem, amikor valaki azért ad ki egy drivert (mondjuk), mert már kész van alá a hardver, de a driver maga még éretlen. Bill Gates nagy szerencséje, hogy nem tagja a Birodalomnak, mert két petákot sem keresett volna évekig. Gondolj csak a Vista nagy bukására.
Mindenki egyenlő, de nem tűrhetjük, ha valaki sietségből másokat károsít meg. Akkor inkább csinálja meg később azt a fránya cuccot, de jó legyen. Hánem?cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Vakegérke
félisten
válasz gamerkiller #10477 üzenetére
De igen, úgy volt. Ám nem saját érdekemben szólaltam meg. Az már más, hogy véleményemnek is hangot adtam.
Ha ez ban-t ér, akkor legyen. És ha lesz, akkor nekem semmi keresnivalóm ezen a fórumon.Nincs smiley.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
gamerkiller
senior tag
válasz Vakegérke #10479 üzenetére
Kérlek hagyd! Semmit nem ér neki mondani, úgysem fogadja meg! Délután beparáztam hogy bann-t ér a hosszú postom, nem kaptam érte. Akkor meg is fogadtam hogy én soha többet no name-nek.. Nem éri meg egy harmadik, egy negyedik ember kirúgása a fórumról egy ilyen ember miatt!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gamerkiller #10481 üzenetére
3-4? volt az már több is...
más.
Kedves pingvines barátaim!Egy ismerősömnek egy 2-3 perces filmecskét kell csinálnia, vizsgaanyagnak. Egy karakter szerepel benne, aki meglepő módon egy...pingvin. Segítsünk neki sztorit találni!
Itt van két kép. Help plzzz!
TUX PAX UNITIS!
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
keIdor
titán
-
Psychonaut
veterán
Tudod ugye, hogy önző dolog amit csinálsz?
Vannak barátaid, gyerekeid, a topicodnak lakói. Létrehoztál egy Birodalmat, amit fenn kell tartanod. Ez a dolgod, nem az, hogy egy hülyegyereket pesztonkálj, aki úgysem fogadja meg a tanácsodat, mint az már több esetben kiderült.
Inkább próbáld meg simán ignorálni, mert ha nem teszed, akkor azzal nem csak magadnak ártasz. Miattunk kell maradnod.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Megnéztem a Pokolba taszítva című filmet. Tetszett nagyon, parázósabbaknak lefekvés előtt nem ajánlott.
Mára asszem ennyi is voltam, holnap majd jövök.
Jó éjt mindenkinek!
Kand Úr: globalizálódó világ? A pingvin a világ végén is olvashatja a különböző szennylapokat.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Ebben a topicban szó ne essék többet arról, akinek a neve olyan árucikket jelöl, amely szóra sem érdemes, gagyi, a kevésnél is kevesebbet ér.
Vihar dúl bennem, hányingerem van.
Kismillió megjelenés, még több hozzászólás után is ott a csapda topicjában, a hallgatás csapdája. Hallgat, ezzel szabadjára engedi az indulatokat. Kivár, hiszen a moderátorok lefejezik a hangoskodókat.
Hányingerem van tőle.Anyánk, kyrabaybee, fogd le kezem, ha akár csak egyszer is leütnék egyetlen billentyűt azon szándékkal, hogy egy arra méltatlan "szóra sem érdemes, gagyi, a kevésnél is kevesebbet ér" topicjában szót emeljek.
Légy velem, vigyázz ránk.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Psychonaut #10484 üzenetére
ha jobban megnéznéd, mórickát olvas
(#10486) Vakegérke
Mint ügynök, annyit tudok mondani, hogy az evolúció mindenhol jelen van, és előbb-utóbb elvégzi a dolgát...Az, hogy megszánunk valakit, és hozzászólunk...
most nem arról a szánalomra gondolok, amit egy törött szárnyú madárkánál, árva gyereknél érez az ember...
...szóval Daméklész kardja ott van mindenki felett
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Apollyon
Korrektor
Olvastam az eseményeket(-ről), de én nem nagyon szóltam hozzá, nem is lett belőle bajom. Tényleg felesleges, van millió más topik amit lehet olvasni, bele írni, már láthatjuk hogy az illető tényleg fejlődésképtelen vagy csak inkább azt lát meg amit akar, de nem számít, aki meg ott kivégzi magát azzal hogy alapelveket sért a topikjaiban az meg úgy járt, hiába írsz be nem tudsz rajta változtatni.
Nem kell engedni a provokációnak és kész.
Amúgy meg bocs, de van hasonló, alternatív megfelelője a PH-nak? Nincs...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Vakegérke #10453 üzenetére
Mert nekem az jobban tetszett. Verseny volt. De azért mindenki figyelt a másikra, minden sikeres HSzelvivés után megvolt a kiérdemelt gratuláció.
De nem csak ez, hihetetlenül ment a marháskodás. Emlékszel még? Húúú, én még mindig nevetek egynéhány poénon. De nem csak, aki találékony az mutassa meg mit tud, ha jó megtapsoljuk. Köszöngetni meg ott vannak más topikok, próbáljuk meg itt limitálni az OFF HSzek számát, hogy még követhető legyen, ne legyen unalmas a sok elmentem kajolni, holnap nehéz napom lesz, fáradt fagyok, stb. tipusú HSzek száma. Szerintem, vagy ti nem így érzitek?
-
Apollyon
Korrektor
válasz keIdor #10489 üzenetére
Vagy csak van másik accountja, és arról jelentkezik be így nem látni hogy egyáltalán figyeli e amit ír. De DOESN'T MATTER.
Amúgy milyen az amikor bannolnak? Olvasni lehet a fórumot gondolom.. De kiírja hogy nem léphetsz be vagy mi?
Ma is repültek páran a moderátort... topikból, elfloodolták egy spammelő miatt.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
gamerkiller
senior tag
válasz Apollyon #10492 üzenetére
Igen, láttam. Az emberi hülyeség határtalan, nem értem minek csinálják!
A bann.. Hát erről tudnék mesélni! A fórumot tudod olvasni, ugyanúgy látsz mindent, csak csupán nem bírsz belépni a nickedre.Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Vakegérke
félisten
válasz Csakénvagyok #10490 üzenetére
Dobd fel a hangulatot. Mi tart vissza? Kell húzóember, hát tessék, légy Te az.
Nos igen, voltak ennél szebb napjaink is. Ám nem szabad elfelejteni, hogy Te is aktívabb voltál ám.
Ez nem mozi, ahol dülledt szemmel meredünk a vászonra, és habzsoljuk a pattogatott kukoricát. Ez itt kérem alássan commedia dell'arte, és bárki betéved, beteheti a közösbe ötleteit, vígságát, humorát.Tettél a közösségért, ez nem vita tárgya. Kimaradtál, és ezért talán a Te rovásodra is írható, ha alább hagyott a hangulat. Nem gondolod?
Előtted a pálya, nyomd a ritmust, és ha jól nyomod, nem maradunk közömbösek.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Apollyon
Korrektor
válasz keIdor #10493 üzenetére
Kijavítottam Először kiírtam hogy does not, aztán amikor összehúztam benéztem az aposztrófot
Igen láttam, hallottam arról is, ettől függetlenül. Amúgy még nem voltam bannolva, inkább befogom a pofám.
Nah dehát ez van, legközelebb jobban tudják.
-
gamerkiller
senior tag
válasz Vakegérke #10495 üzenetére
Fpmémfmpffmpp mmpppfpmfmpmppfmfm fpmmmmmfmffmppfpmp! Pppmppppm mfmppfpppmpmppfpmfppfpmp mmm mfmppfpppmpmppfpmppffmmm!
Fpmémfmpffmpp ppmmppmfm fmpfmfmpmfmpmmmppm fpmmppppppppmff mmmppmmfffmp mmmpmpmmmpfffmpmmmppm!
Mmpápff pfmépppffpmppppm pppmppppm fmmppfpmp ppmmmmpffmmmmpmfmp, fpmmfffmmffpppfpppfmp mfpmmmppmmmmpffppffmmmmmppp mmm mmpmppmpfmpppmpfmpmppfmpéfmm pmpmffmpfmffffpmppfmpőmpmő pmfmppfmmffp!
Fpmmfffmmffpppfpppfmp pppmppppm ppmmffpppmpmmppppp mpfmpppppépmpmffmfm fmpmpppmmmpfmpppmf! Mfpmffápppffmffpmffpmp mmm mmpmmmpffáfmppppőppm, ppmápff 3 pppmmmpfmpmmmmm pppmppppm fmpmmmpmfápmfpmpppfffpfmpfmfppppmp!
Pppmmm mpmmpp mfpmmm mfpmmmffpmmmpmmöppp ppmápff mmmpmppmpppfpff ppmmppmfm ppmmmmpmmmpm pmpmmmpfmpmmmmm mmmffp ífpmmppfmp..
Éfmm mfpápmfmmm mfffmmfmpmppppppppmpppmp ppmápff pppmppppm fmmppfpmpmmmfmp pmpmpppmfpmf fpmápffpppppfppm mfpppfmfmffm úpmmpffmmm pmfáfmpmfpmmmfmmfmmmmmppm!Wehehehehhh..
[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
válasz gamerkiller #10497 üzenetére
Nagyon tartalmas volt.
-
gamerkiller
senior tag
válasz geprombolo #10498 üzenetére
De te érted a lényegét? Ismered ezt az írásmódot?
Szemetek! Kinyírták kenny-t! [link]
Na! 10500? Vigye el valaki![ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz gamerkiller #10499 üzenetére
Ozzy nagyon odavág!
Bocsi de már véget ért a tűzijáték
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest