Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Dr. Akula #1363 üzenetére

    Nem bemondásra sértett valamit az epic, hanem tételesen fel lett sorolva, hogy a szerződés mely pontját kerülte ki, hátulról, rejtett kóddal, szerver oldalról betöltött módosítással.

    Nincs kettős mérce. Van egy szerződésszegés, amit maga az epic is elismer. És van egy folyamatban lévő ügy, amivel szeretne az epic kibújni a szerződésszegés alól. Gyakorlatilag semmilyen normális, jogilag helyt álló érved nincsen. A cáfolatát az apple által hivatkozott amerikai szabályok, korábbi bírósági döntésekben is megtalálod. De a konkrét ügyben a bíróság mondja ki a végső szót, szóval akkor lehet állítani olyat, hogy az apple megsértett volna bármit is, ha megszületik a döntés a beadványokról.

    szerk:
    Egyébként nem vagyok semmilyen kapcsolatban az apple-lel, még közvetve sem. Nincsen apple gyártású eszközöm sem. Korábban évekig android appokat fejlesztettem, de már második éve más területen fejlesztek. Az eddigi legközelebbi kapcsolatom az apple-lel az, hogy évekkel ezelőtt részt vettem a nyílt forrású webkit böngészőmotor fejlesztésében, de azt sem az apple fizette, s miután a projekt több ágra szakadt, akkor a konkurensének változatára épülő termék fejlesztésében folytatódott a munkám, de már az is véget ért 6 évvel ezelőtt. Szimplán csak a fud és hoax zavar.

    (#1366) Giovan!
    Ha munkahelyét védi, mert az epic a kiadójuk vagy ők is unreal engine-t használnak, akkor legalább érthető, hogy miért ez a nagy felhajtás. Attól még nincs igaza, de legalább érthető lenne a szándék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák