Új hozzászólás Aktív témák

  • Auratech

    őstag

    válasz Franklin #417 üzenetére

    Ellenőrzött, bevizsgált tojás biztonságosan fogyasztható akár nyersen is. Viszont nem ajánlott. A nyers tojás részben nehezebben emészthető a hőkezeltnél, résznben biotin, b7 vitamin, elvonó enzim (avidin) van benne, ami csak hőkezeléssel válik inaktívvá.
    Van egy tojással összefüggő találmányom. Mindig idegesített, hogy a szalonnás tükörtojásnál az apróra vágott szalonnát félretolja a ráütött tojás. Azt akarom, hogy alatta legyen és mire megsül a tojás a bacon is megpirul alatta. A megoldás, hogy a picit megpirított bacont összekeverem egy nyers tojással és aláöntöm, dermedni hagyom és arra ütöm a tojást. Akkor alatta marad. A szalonna helyett mehet apró kockákra vágot gaz, egyéb is (paprika, hagyma, avokádó, olíva, sajt...)

    Auratech Field Recording

Új hozzászólás Aktív témák