Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szemjuel
tag
ha jól tudom pl a ps3-ban egy 128Mb-os gyengécske vga van, mert a CELL megoldja a videokódolást is. de javíts ki ha tévedek
viszont a box-ban egy középkategóriás ati videókártya van, remélem jól emlékszem!a konzoloknál azér más a helyzet, mert az egyforma platform megkönnyíti a játékok optimalizálását, így a viszonylag gyengébb konzolokon is simán elfutnak ugyan olyan minőségben a játékok mint pc egy 2-300ezer forintos pc-n
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Nem mondanám ujabb bőrnak mert azért csak ujítottak valamicskét. Két nyák helyett egy nyák, de ez is csak a lemaradásuk pótlása. Igazából innováció nincs benni, max ha ezt az eszetlen hűtést nézzük.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Hát ez sok mindentől függ. Például ez az új kari a két GT200-zal, és az áttervezett nyákkal 300 dollár fölött van. Ugye 100-100 dodó a lapka és 100 dodó az összes többi. Ehhez képest a HD 4870 X2 150 dodó (25-25 lapka és 100 dodó egyéb).
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
P00By
nagyúr
Kis aranyos! Hűtésre kíváncsi vok
-
dezz
nagyúr
"HDMI csatlakozót szintén hiányolom! Ilyen kategóriájú kártyán már kötelező jelleggel kellene szerepelnie,sőt a displayport sem ártana!"
DVI->HDMI adapter/kábel?...
Ugyanaz a jel- és adatformátum, csak a HDMI audio adatot is vihet, továbbá a DVI-vel ellentétben nem csak a 60Hz-t támogatja. De a mai kártyáknál már általában olyan DVI port kialakítás van, amire rádugva egy HDMI adaptert, mindezek megvannak.
S-Video: Ki akarna egy ilyen kártyával 720x576i-ben nyomulni? (Az S-Video SD szabványú.) Akinek tellik egy ilyen kártyára, annak rég nem olyan ósdi tévéje van, ami ne tudná fogadni legalább a komponens (nem kompozit) videot (YCbCr), akár HD-ban, ami szintén ki tud jönni egy DVI-I-n. De "újabb" (néhány éves) CRT-ken már a HDMI is sokszor ott van.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz antikomcsi #59 üzenetére
Mert nagyon sok megy a kukába. A GTX 295-nek pedig nem mindegyik hibátlannak minősített chip jó, mert kisebb feszültségen üzemel, mint a normál GT200 lapkákkal gyártott karik.
Nem véletlenül lett abbahagyva az eredeti GTX 295 gyártása. Veszteséges volt. Ez most úgy néz ki nullszaldós lesz, de imádkozni kell, hogy az AMD ne csökkentsen árat, mert akkor ennek a gyártását is be kell fejezni. Bár nem kötelező az AMD árcsökkentését követni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
-
Zájec
veterán
válasz antikomcsi #61 üzenetére
nekem is ez a meglátásom... persze, majd minden másodikat kidobank..
annyira jól megy a termelés.... ezt még a szocializmusban elhittem volna, de manapság lehetetlen hogy 50%-s selejtel dolgozzanak.... ezt ne akarja senki elhitetni és elhinni sem.. -
X@b3e
addikt
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz antikomcsi #61 üzenetére
Azért volt a GeForce GTX 200 szériás termékek ára 500 dollár fölé tervezve, mert ennyibe kerül a gyártás. Csak az AMD az olcsó Radeon HD 4000-rel beleköpött a levesbe. Ez a kártya nem készül volna el, ha nincs feltétlen szükség rá.
Ez a realitás, az NVIDIA nem tudja olcsóbban gyártani. A legyártott GT200 chipek 60%-a használható fel. Nyilván ebből szelektálják ki a GTX 295-re való lapkákat, amik képesek alacsony feszültség mellett is a referencia órajelre.
-
törölt tag
Inkább ne menjünk bele abba, hogy jelenleg meliyik fél az ügyesebb, ha VGA gyártásról van szó. A 4870 (x2) tényleg sokat fogyaszt, de mást nem nagyon lehet kifogásolni.
Nem újdonság, de még mindig nem térek napirendre afölött, hogy mekkora batár kártyák ezek. Kíváncsi leszek rá, mert ha fogyasztásban, teljesítményben és zajszintben is üti, márpedig gyanítom, hogy üti a 4870 x2-t, akkor felkavarhatja az állóvizet...
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ
aktív tag
nagyon kíváncsi leszek ha kijön milyen lesz. elsőre nem tetszik, de inkább a kinézet miatt. nem úgy ismertem meg az nvidiát, hogy bármi is gátat szabhatna nekik, erre tessék. egy ilyen majdhogynem hangyaf*sznyi probléma előtt buknak meg...
most bizonyítani akarnak hogy márpedig csak azért is megcsináljuk és emiatt nem haladunk tovább? nem értem a logikájukat. azt vártam volna, hogy feltúrbózzák majd és egy jóval erősebb, izmosabb akár még olcsóbb kártyával rukkolnak elő, erre még mindig itt rostokolnak ezzel az izével. egy ideig terveztem a megvételét, de készlethiány miatt ez elmaradt. lehet mégis inkább csak az előző verzió lesz belőle valamikor, akár használtan is.
-
Azért egy x2-es nem éppen olcsó, ha figyelembe vesszük a 4830CF 46K-s árát láthatjuk, hogy nem annyira szent egyik gyártó sem.
Őszintén megmondom, én nem tudom pontosan mi a realitás, hisz nem állok ot az GT 200, 55 nanos gyártósoránál. Így az össze nem hivatalos információt pletyka szinten kezelem. Némi irányadásnak jó számomra, hisz nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, de azt azért kétlem, hogy egy cégvezetés olyan döntést hozna, ami tartósan a részvényesek ellen szól.
Egyébként nekem 499 dolláros tervezett induló ár rémlik a gtx295 még két nyákos változatánál.
Ez van a csúcson, hiába nem jobb annyival valami, mégis dupláját lehet elkérni, mint pII x4 955 <-> i7 965.
Ha az atinak sikerülne végre valami nagyot dobnia, mint az x1950 volt, elkérnék ám az árát rendesen. A kóró előtt bizony az x2-esek ára is fent volt, ahogy emlékszem. Én örülnék is, ha végre összejönne egy jó kari ami legyűri az nv-t, hátha akkor nagyobb lenne a mozgolódás.
#72) DroneZ
Nállam volt, és valószínű lesz is, és nem volt vele gond crysis alatt sem, bár megmondom, őszintén, hogy nem tapogattam, és a matricákat sem nézegettem rajta, csupán játékra használtam. Az igaz, hogy kicsit kezdett hangos lenni, de szerencsére fülessel játszok, így nem hallom a hangját. Egyébként 79 celsius fokig ment fel, amit nem tartok vészesnek.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz antikomcsi #73 üzenetére
Az AMD is profitorientált cég. Pénzt kér a termékért amiből persze el akarja rakni a hasznot.
A GeForce GTX 280-ra gondoltam. Az kezdett volna 500 dollár körül. Az AMD RAdeon HD 4800 viszont két hét alatt betörte a termék árát. Ebből látszik, hogy mennyire nem jó ez az ár az NV-nek.Az AMD-t nem érdekli a királykategória. Van HD 4870 X2, de többet nem akarnak az eladások a HD 4770 és a HD 4890 árszintjén vannak. Azt teljesen uralják, ez már elég nekik. Most nyáron nem hiszem, hogy többet akarnak.
Egyelőre az NV szenved, a részvényár pedig rohamosan zuhan. Én nekik drukkolnék. Az AMD most nem szorul rá.
Apropó az X1950 az nem volt nagy dobás. Eleve gáznak tartom, ha egy kártya nem támogatja a kor legnagyobb újítását. Az x1950-nek nem volt Vertex Texture Fetch támogatása.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
a kijelentésed csak az x2-re vonatkozott mintha bármelyik gtx is hideg lenne.
ha ennyire ügyes az ATI , akkor megtanulhatot volna hüvösebb cuccot gyártani , nem pedig kazánokat dobni a piacra...
istenem, ne legyél már ennyire csőlátású
inkább a hangerőt tartották szem előtt ami azt hiszem 2d-ben teljesen elfogadható sőt, terhelésen meg mindkettő ugyanolyan meleg ( igen volt mindkettő a gépembe) max az nv halkabb. bios szinten a 25% kevés idleben egy x2-nek és baromi forró lesz de 30%-on már 50-52fok körül vannak a magok ahol a hangerő semmit nem változott a hőfok meg 40fokot csökkent... ezzel szemben én a gtx-et csak 100%-os ventifordulattal tudtam 50fokra hűteni... -
Zájec
veterán
válasz #72042496 #70 üzenetére
"Inkább ne menjünk bele abba, hogy jelenleg meliyik fél az ügyesebb,"
az ATI most ügyesebb , mert korábban ö volt slamasztikában.. az Nvidai meg elvan lustulva, lógatja a lábát a vizben... de most rácseszik a lustaságra,, ébrednie kell és belehúznia....subaruwrc : nem vagyok "csölátású" de tényleg illene valami hüvösebbet csinálni ennyi idö elteltével az ATI-nak.. a falat meg ne fejelgesd mert fájni fog...
"mintha bármelyik gtx is hideg lenne." pedig nálam elég hideg...
nem panaszkodom... ahogy hallom a 4890-s még mindig melegebb 15 fokkal , mint az én régi gtx260-m... -
lsc
nagyúr
Az egyébként nem tudom miért zavar hogy melegebb az x2, működik és ez a lényeg . Mondjuk már más nem marad ismételgetni hogy melegszik . A 8600 gt sokkal hűvösebb, mégsem bírja a hőingadozást, akkor már inkább legyen melegebb de menjen .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Zájec
veterán
persze, elfogult ati pártiak vagyok... mi mást is mondhatnátok...
(#78) lsc , (#79) dezz ::
"Az egyébként nem tudom miért zavar hogy melegebb az x2, működik és ez a lényeg ."
persze, végülis a cpu-t és gyári hütövel a legjobb használni , nemdebár?
mi baja lenne 80 fokon, amikor 90-100 fokot is kibir.. akkor ez is logikus...
a határ alatt van , nem forr fel.... -
lsc
nagyúr
Ez a fűtés dolog olyan görcsös mint aznv-től ez az új 295 meg az átnevezősdi meg a társai . Egyébként nem tudom miből gondolod hogy ez a kártya hűvösebb lesz mint az x2, szerintem ugyanúgy melegszik majd, tehát ez az egy szem érv is elfogy, de addig még szajkózd egy kicsit .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
szajoho
tag
"DVI->HDMI adapter/kábel?... " Hogyne! Egy csúcskategóriás(teljesítmény és ár tekintetében) videokártyán,amikor Pl.: az ATI HD4670-es kártyákon van!
Az előd 9800GX2-re érdekes módon ráfért a HDMI csatlakozó! Akkor most hogy is van ez?
18 éve a PH-n. Nem ma kezdtem és nem is tegnap előtt! :-)
-
Beowulf_78
addikt
Pedig ez melegebb lesz véleményem szerint. A Ref hűtős, két nyákos átgondolt hűtés volt, bivaly ventivel. Ez úgy tünik, kissebb teljesítményű ventivel lesz szerelve, és mivel 1 nyák lesz, félő hogy nem lesz elegendő a hűtés...kíváncsian várom a hőfokokat. A 2 nyákos 295 hőfokok load-ban 90-100 fok körüliek voltak. Ez ha több lesz...nem hinném hogy bárkinek is perspektíva lenne.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Devid_81
félisten
Ouch!Egy venti erre?Kevés mint mackósajtban a brummogás.
Ez lesz a next gen. tojássütője Bacsisnak...
-
keIdor
titán
Kicsit túlfikázod az ATi-t... előbb próbálj ki egyet, ha nem tetszik oké, akkor mehet a fika ezerrel, de addig... ez olyan, mintha én most elkezdeném orrba-szájba fikázni a Lamborghini-t pedig nem ültem és nem is vezettem még egyik típust sem. (sajnos)
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Zájec
veterán
válasz subaruwrc #88 üzenetére
nem kellene harapdálni... itt úgyis a zöldeknek van igaza..
átmész az ati-s topikban , ott meg a pirosaknak.... ez tök természetes jelenség, nincs ebben semmi különös.... ettöl függetlenül még birom az arcodat..
ezen nem tudsz összeveszni velem..(#89) Keldor papa :: én eddig próbáltam semleges maradni , de elhiheted nekem se tetszik amikor az ati-sok teleszemetelik az nvidia topikot... a kártya saját topikjában nem illik a másik csapatnak fikázni...
de ezt itt a prohardveren abszólut nem tartják be... sajnos....
ezért ilyen rossz-izű ez az egész....
de ezen senkivel nem fogok összveszni....mostmár ti is látjátok hogy milyen rosszul is esik neketek is amikor egy nvidia-s fikázza az ati-t...
[ Szerkesztve ]
-
Ez a "Engem nem érdekel, hogy én legyek a legjobb" szöveg, kicsit úgy hangzik, mint mikor savanyú a szőlő. Szerintem, ha nem érdekelte volna a király kategória, ki sem adta volna az x2-t. Csakhát a 4870 nagyon kevésnek bizonyult a leggyorsabb vga címhez, ezért jött a 2 gpu-s változat. Pedig a felhasználók 90%-ának, erre semmi szüksége.
A 2 gpu-s megoldásokat mindkét részről erőfitogtatásnak érzem. Biztos vagyok benne, hogy nem költenének egy vga karira duplán a gpu terén, ha egy lapka is elég lenne a versenytárs(ak) legyőzésére.
Lehet, hogy nem volt ilyen, olyan támogatása egy x1950xt-nek, mégis 140K-s kártya volt egykor. És aki egy fx5600-ról váltott, szerintem nagy dobásnak tartotta.
-
Zájec
veterán
válasz subaruwrc #92 üzenetére
elmontad a véleményedet ? eléggé egyoldalu volt...
idézlek :"pff, aszittem ezt csak a kezdők körében zsír szajkózni...."ez volt a megszólitás részedröl... ezt ne nézzem harapdálásnak? akkor mi ? barátiasan hozzámszoltál.... köszönöm kedvességedet...
mostmeg a hallásomat kritizálod... ... részemröl ezt a fajta csevejt , ebben a formában befejeztem ... ennek nincs értelme hogy folyamatosan megbántod a másikat...
-
dezz
nagyúr
Akkor még1x:
1. Hőfok? Ha nem forr fel, akkor önmagában nem számít.
2. Hőtermelés? Na az már számítana, de nem hiszem, hogy most az ATI fogyasztana többet.
(Ugye érted, mi a különbség?)(#84) szajoho: A 4670 nem tudom, hogy jön ide? Annál a HDMI az egyik DVI helyett volt, vagy nem? Szal így megspóroltak egy DVI csatit és egy adaptert.
A közvetlen előd a "régi" GTS295 volt, ami a 9800 GX2-höz hasonlóan 2-nyákos volt, így volt hely a csatiknak. Itt egy nyák van, magasított HDMI csatiról meg nem tudok, így egy külön nyákos emelvény kellett volna neki, ami nem nagyon illett volna bele. Olcsóbb és ésszerűbb volt egy DVI->HDMI adapter, amit szerintem adnak hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz antikomcsi #91 üzenetére
Az X2 a stratégia része. A HD 4870 nem csúcskategóriás termék. Az új generációban is lesz X2 ... sőt még ennél is több.
Az RV770 előállítása negyedannyi pénzbe kerül, mint amennyi az 55 nm-es GT200 átlagos költsége. Ehhez képest a GT200 méretben 40%-kal nagyobb. Egyértelmű, hogy még egy két GPU-s kártyán is többet keres most az AMD, mint az NVIDIA az egy GPU-s modelleken (mondjuk itt már erős túlzás a nyereség szót alkalmazni). Pont azért választották ezt a formát, mert olcsó és gyors. Az architektúrát is így építették fel.
Az FX5600-hoz képest egy Radeon 9600 is nagy dobásnak tűnt.
-
DroneZ
aktív tag
válasz antikomcsi #73 üzenetére
nagyon kell neki a szellőzés, az én házamban pl csak nyitott ajtónál tudok vele játszani mert annyira szigetelt, hogy nem kap elég levegőt és bizony volt alkalom mikor freeze. gondolom egy kellően szellőztetett házikóban jobban viseli. egyébként nekem játék közben simán felkúszott akár 85-90 fokig is a maghőmérséklet.
mod: ki ne találja valaki hogy farigcsáljak meg egy 45k-s házat mert azt megnyúzom
[ Szerkesztve ]
-
dezz
nagyúr
Akkor miért is lehetne vele jobban fűteni, mint egy több hőt termelő, de jobban hűtött, ezért nem annyira felmelegedő kártyával?
DroneZ: Nem farikcsálni kell, hanem biztosítani az átszellőzést, levegőt házba szívó és/vagy onnan kifújó ventikkel. Szabályozható ventivel megoldható csendesen, és így még hűvösebb lehet bent, mintha csak simán le van véve az oldala, mert attól még állhat a levegő.
[ Szerkesztve ]
-
ashot
tag
válasz Beowulf_78 #85 üzenetére
Az en GTX295 -om maximum 80fokra ment fel a legnagyobb terhelesnel is.
[ Szerkesztve ]
-
DEJVID
őstag
Látom, a vizesblokkok igen érdekesek lesznek hozzá. A nyák teljesen átellenes sarkaiban is vannak ramok.
-
Beowulf_78
addikt
Kizárt dolog, hogy reális legyen. 80 foknál a 285-öm is több volt. Furmark, Crysis alatt nézted? Az is befolyásoló milyen részletesség, milyen órajel, AA,AF rá van e tolva. Játék és játék között is nagy különbségek lehetnek. Gondolom egy Pac Man nem fogja izzítani a GPU-t.
Az meg a másik hogy a 295 topikban a júzerek nagy %-a olyan hőfokokat mért mint én...Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Zájec
veterán
válasz Beowulf_78 #103 üzenetére
valószinü neki jobban szellözik a háza mint neked.. ergo nem ragad be a termelt meleglevegö... nagyon sokat számit milyen kerszthuzat van egy házban...
-
Beowulf_78
addikt
Már sokszor leírtam....3 Thermaltake venti elöl szív, 2 hátul kifúj. Mindezt egy Chieftec toronyházban. Ha van ennél jobb léghűtése valakinek az előtt meghajolok. Azon túl a proci hűtőn 2db 12cm Noiseblocker SX2 van 130m3/h légszállítással....
Ez az 80 fokos hő urban legend. Persze nem azt mondom hogy hazudik, csak annyit hogy nem olyan felbontásban és részletességben nézte ahogy én. Kb. ennyi lehet a diferencia miértje.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
DroneZ
aktív tag
én úgy voltam vele: nem szánok én erre egy percet sem, hogy jó neki szellőznie vagy hogy nem, "tettem" rá egy nagyot.
vizesblokk megoldotta a gondokat, csak közöltem, bizony azon is lehet főzőcskézni.
ps: ezentúl kéretik mellőzni a "így oldd meg a gondot mert így fa**a lesz" privátokat és hsz-eket. köszönöm.
-
dezz
nagyúr
Ja kéremszépen, így nincs rajta csodálkoznivaló. Én mindössze annyit jegyeztem meg, hogy egy annyira rosszul szellőztetett háznál, ami nyitott oldallal hűvösebb, mint csukottal, egy normális szellőzés is jobb. Azaz nem feltétlenül kell a kártyának nagyon a szellőzés, egyszerűen csak kell neki, ami érthető. (Nálam pl. alig-alig hallható a szellőzés, mégis jobban felmelegednek a cuccok nyitott házzal, mint csukottal, egyszerűen mert utóbbi esetben leáll a folyamatos légátáramlás a házon.)
[ Szerkesztve ]
-
ashot
tag
válasz Beowulf_78 #103 üzenetére
Everestel neztem, a venti 80% -on ment, fel ora crysissel is max 82fok.
Mondjuk egy erosen jol szellozo hazam van ami egybol kiloki oldalt a vidkari
hojet, egy masik meg tolja ra a hideget.[ Szerkesztve ]
-
ashot
tag
válasz Beowulf_78 #105 üzenetére
1680as felbontasban jatszom, de minden maxon. Gondolom akkor a felbontas beli kulonbseg miatt lehet a difi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zájec
veterán
válasz Beowulf_78 #105 üzenetére
mondjuk képet még nem láttam a házad belsö elrendezéséröl... probáltam rákeresni az aktuális topikban , de nem találtam h.sz-t veled kapcsolatban...
"Ha van ennél jobb léghűtése valakinek az előtt meghajolok"
ez könnyen elöfordulhat részedröl.. sose tudhatod hogy másnak milyen van, szóval ne tégy ilyen könnyelmü kijelentéseket.. -
N-vidi-A
őstag
Nem rossz, tényleg már a hűtések is durvák rajtuk, de még így is elég meleg!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Beowulf_78
addikt
Találd fel magad....nézd meg a neten a Chieftec Dragon házat. És máris el tudod majd képzelni. 3db 8cm szívja be a levegőt, és hátul 2db fújja ki, amik fordulatszám szabályzósak. A TRUE-n 2db 12cm venti van. A többit a képhez tudod képzelni.
Tény hogy vannak már ennél jobban átgondolt torony házak 40-50k magasságában, de az én házam már nem mai darab, de szellőzésben azért még mindig megállja a helyét. igazi Chieftec minőség. Kb. 6 éve vettem, akkoriban 35k-ért, és akkor ez volt a legjobb. Mára pedig tisztában vagyok vele hogy vannak jobb megoldások is, de amíg ez bírja magát, addig maradni fog.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Zájec
veterán
válasz Beowulf_78 #114 üzenetére
nem arra vagyok kiváncsi hogy hogyan néz ki a neten chifi dragon , hanem arra hogy nálad hogy néz ki , hogy van megcsinálva,.. de ezt egyértelmüen leirtam, nemtudom mit nem értesz rajta...
-
Beowulf_78
addikt
Valószínű azért írtam hogy nézd meg a neten, mert nincs kedvem egy ember kedvéért körbefotózni, majd telóról áttölteni, majd feltölteni, és belinkelni hogy így néz ki, te meg bólintasz egyet..hogy jó. Ennek semmi értelme, csak felesleges időpocsékolás lenne. Félre ne érts...ez nem ellened irányul. Pusztán macerának érzem, és leginkább az az oka, hogy semmi értelmét nem látom.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem menekül a Facebook-függőségi per elől a Meta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Proxmox VE
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest