Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Nagyon jó lett a teszt, köszi szépen.
Tudom, hogy ez tróger kérdés, de várható, hogy bekerül a közeljövőben a game pass szolgáltatásba?:
-
tDr1v3r
veterán
Iszonyatosan jó játék! Én PS4-re vettem meg leárazáskor, minden percét élvezem, remek alkotás.
最低だ、俺って。// PSN: nokedli-chan - Xbox Live: tDr1v3rHUN
-
Mikiller
aktív tag
Jöhetne már pc-re egy Sleeping Dogs 2 modjuk
Az első része tetszett nekem. -
Wesder
félisten
Gondolom japàn szinkron van csak, úgy meg inkàbb kihagyom.
In my final resting place, when I finally found my grace I'll be sure to ask about it on my final Judgement Day.
-
dreampage
HÁZIGAZDA
Mivel csak Series X|S-re érhető el a játék, szerintem egyelőre nem fog bekerülni Game Pass-ba a kisebb installált bázis miatt ("az a kevés játékos inkább vegye meg" alapon
). De 14.000 Ft-ért szerintem nagyon jó vétel, nekem már 40+ órám van benne, és végig élvezetes játék.
A játéknak soha nincs vége.
-
Wesder
félisten
válasz
dreampage #10 üzenetére
Örömmel olvasom hogy ketten megerősítettétek ezt. A Yakuzàt a japàn szinkron miatt skippeltem. Sajnos zavar. Így meg hogy van angol szinkron, meg történet alapjai is tetszenek, màr lesz kedvem kipróbálni.
In my final resting place, when I finally found my grace I'll be sure to ask about it on my final Judgement Day.
-
YellowFlash
aktív tag
"Yakuzàt a japàn szinkron miatt skippeltem"
Főben járó bűn...A Yakuzánál "japánabb" játékot nehezen találni, japán seiyuu-k a világon a legjobbak, erre emiatt kihagyod. Bármilyen más nyelven játszani egy "vér-japán" játékot baromi nagyon öntökönrúgás.
They don't know... PepeLaugh
-
Yodafon
senior tag
Pro: döbbenetesen szép 60 fps látvány.
Ezen hol a szep latvany? Az elso video ami ugye Ps5-s kepeket mutat olyan minhtha 10 evvel ezelőtti grafika lenne.
Ez dobbenetesen szep?Maximum dobbenetes
I'm gangsta!
-
Wesder
félisten
válasz
YellowFlash #12 üzenetére
Nem tudok vele mit kezdeni. Nekem angol legyen, vagy sehogy.
-
Skynet258
veterán
Ha egy PS4-es kiadást betolok Ps5-be akkor letölti a PS5 verziót, vagy külön a PS5 verziót kell megvennem a nextgen élményhez?
-
Rodi 4.80
senior tag
A Yakuza-t pont a japán nyelv miatt nem szabad kihagyni, olyan kulturális plusz hogy a fal adja a másikat!
Angol felirattal, eredeti nyelven hallgatva igazi kuriózum, életem egyik legnagyobb élménye. Bárcsak minden játékot ennyire kidolgozottan adnának ki! Felejthetetlen történet. -
Rodi 4.80
senior tag
Elfogadom, nekem azért van becsípődve a japán nyelv mert gyerekkoromban tanultam és nagyon szeretem. Sokban hasonlít a magyarra, szerintem közös gyökere van a két nyelvnek, talán csak az angol volt ilyen könnyen tanulható, a német, orosz már nehezebben ment. De ezek jól jöttek a hollandhoz ami a kedvencem
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az RGG Studio az újgenerációs konzolokra is kiadta a Yakuza sorozat mellékszálaként funkcionáló Judgmentet, ami egyúttal bepillantás is lehet a csapat munkájának jövőjébe.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Cyberpunk 2077
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Jack Hunter: Van veszélyesebb a büntetőfékezésnél? Van.
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad Flex 5 x360 Érintős Ultrabook Tab 14 -30% Brutál AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 16/512 FHD
- Új Lenovo Ideapad Flex 5 x360 Érintős Ultrabook Tab 14 -30% Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8/512 FHD
- ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti OC edition 11GB GDDR5X
- 3db APC ATS AP4423 Automatic Transfer Switch
- Xbox Series kontroller - Robot White - dobozzal, még garanciális
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest