Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackPriest
őstag
egyrészt márpedig én biztosítok helyet, mivel én vagyok az, aki megnyitja az oldalt. az oldal üzemeltetője pedig ezen keres, adott esetben ebből él.
valóban nem jár nekem, viszont beszerzem máshonnan, ha az adott oldal nem tetszik. verseny van, hidd el, lesz másik, ha egy oldalt túl sokan utálnak.
a hasonlatod nem jó, mivel ha a google store-ból elérhető egy program, akkor a google hozzájárul a használatához. nincs mellette semmilyen megjegyzés, hogy bizonyos oldalaknál kéretik nem használni, stb. ha nem akarnák, hogy használjam, meg tudnák oldani, hogy a programjukhoz ne is legyen elérhető, nemhogy a store-ból.
az, hogy megtűrt vagyok meg már a sértegetés kategória. életemben egy rohadt reklámra nem kattintottam direkt, innentől kezdve majd én eldöntöm, hogy akarom e nézni a villogásukat, vagy sem. a szórólapokat sem fogom elvenni csak azért, mert valaki azt szeretné.
további jó reklám bámulást
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Dexar007
veterán
A buszon egy szolgaltatast veszel igenybe,amiert fizetni kell.
Youtyubon,azert mert jozsika feltoltotte a szarjat,miert kene reklamokat neznem? A netert mar fizettem,benne kell ,hogy legyen az arban.
Mint ahogy a kabelszolgaltatoknal is kifizetsz 3-4-5 ezer forintot a legnagyobb csomagra,lesz x csatornad, cserebe a 60%-a reklam.Ezert fizetnek nekem? Nem.Sot,meg nekem kene.
Egy 4x15 perces Nfl meccsbol 4 orasat csinalnak,csak azert,hogy eladjak a szarjukat kozben, nem eleg,hogy a jatekosok ket labon jaro reklamtablak,sot a stadionban is tele van minden plakatokkal.
Mi tortenne,ha mindenki megprobalna szamuzni a reklamokat? Semmi. Talan kevesebb lenne a szar tartalom,a haszontalan termek,es talan elernenk azt is,hogy egy orvos tobbet keressen mint egy profi agyonsztarolt jatekos/tv szereplo.Egyebkent ez ugysem fog elofordulni,mert nem mindenkit zavar a dolog. En mar tobbszor belefutottam olyan kulfoldi oldalba,ahol kiirjak,hogy ,,reklambevetelbol elunk,kerlek kapcsold ki az adblockot,hogy tovabblephess" Anyad mondom,akkor keresek masik oldalt,ilyen egyszeru.
Give me your cum,bull!
-
BlackPriest
őstag
mivel vagyok eltévedve? ha ugyanazon cég adja a öbngészőt, a megtekintett weboldalt és az ezen megjelenő reklámot blokkoló programot is elérhetővé teszi, akkor kit érdekel, hogy mi van a net többi részén? most egy bizonyos cégről beszélünk. veled is komoly bajok vannak, ha bárkiről azt feltételezed, hogy nem tud egy böngésző meg az internet közt különbséget tenni. ennyi erővel ne gyere ostoba buszos példákkal se, mert a busz nem internet a többiről meg elmondtam a véleményem, az, hogy nem értesz egyet vele még nem jogosít ilyen lenéző dumára, nem a pajtásod vagyok. szakértő...
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Szatyor95
senior tag
Van erre megoldás: A reklám résznél nem teheted háttérbe az alkalmazást. Ha megteszed, leáll az egész. A második felére pedig: jó dolog a Spotify, de sok zeneszámot hiányolok onnét. Ráadásul mi van akkor, ha egy egyedi feldolgozást, vagy remixet szeretnék meghallgatni? Ugyebár hivatalosan nem tölthetem le ilyen-olyan konvertálóval.
Teszem hozzá, engem annyira nem érint a dolog, mivel 90%-ban csak kifejezetten videókat nézek a YT-on, a zenéket meg még MP3-ban sem szeretem tárolni, minimum a CD minőségű lossless.
Nyugodj békében Integra!
-
Apollyon
Korrektor
Bár ezeket én már tudtam, de nagyon jól elmagyaráztad Egyébként don't feed the troll.
Láttam egyébként már oldalakat ahol kiírták hogy ha az ABP aktiválva, az oldal nem tekinthető meg, és tényleg
Egyébként az abp korrupt lett, ugyanis pénzért raknak kivételeket a bővítménybe, amit nem blokkol.Arra van tipped egyébként hogy mégis hogyan tudják megoldani azt, hogy reklámblokkoló használata esetén tiltják a user elől az oldalt? Mert mondjuk nem is kell reklámblokkolót használnom, elég mondjuk egy flashblock, meg egy noscript és probléma megoldva. Mondjuk az az igazság, hogy scriptek tiltásával még a ph fóruma alig, sőt még a smileyk beszúrása sem megy stb...
A youtube fizetős szolgáltatása meg várható volt, szerintem még mindig több veszteséget termel mint hasznot.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
ddekany
veterán
Nem tudom mennyi lenne elég havonta arra amit egy ember "elfogyaszt" a neten (mert ugye az korlátos mennyiség, hiába van kismillió oldal), de nem hiszem hogy túl sok, mert mégis mennyivel több pénzt költ az átlagember a reklámozott termékekre a reklámok hatására havonta? És akkor ebből a bevételből hány százalék fog még a látogatásokat kapó oldal üzemeltetőjénél lecsapódni? Ha ebből még ennyi lenyúlás után is meg lehet élni, akkor...
%5
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
"Ahogy fizetésnél elterjedt pl a paypal. Viszont a kis értékű tranzakciók költségei és nyilvántartása többe kerülne, mint amennyit lát belőle az oldal, sajnos."
Főleg, ha nem is akarják megoldani, nem is fogják... mert a technika nyilván adott arra, hogy sok kis tranzakció számontartása ne járjon nagy valós költségekkel. Azt gondolnám az efféle kis egy kattintásos tranzakciók fontosak lennének a neten ettől függetlenül is.
-
Diopapa
addikt
Akkor használják azt. Egyébként is borzasztó idegesítő, hogy olvasnám a szöveget, a szemem sarkába meg belevillog a színes/mozgó reklám.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest