Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Remelem lassan eljon az az ido,amikor ingyen fogjak adni az osszes letezo tv musort a szolgaltatok,elvegre tele vannak nyomva reklamokkal,amikert nem fizetnek nekem semmit...sot meg nekem kell,hogy nezzem a szarjukat.
Igaz,nincs elofizetesem sehol,de akkor is bekaphatjak mikor pl F1 kozben benyomnak valami idiota gumi vagy olajreklamot,amivel megszakitjak a kozvetitest.Nalam ezzel azt erik el,hogy az lesz az utolso gyarto aminek a kacatjat megveszem,pontosan azert mert idiota modon futtatja magat.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
A buszon egy szolgaltatast veszel igenybe,amiert fizetni kell.
Youtyubon,azert mert jozsika feltoltotte a szarjat,miert kene reklamokat neznem? A netert mar fizettem,benne kell ,hogy legyen az arban.
Mint ahogy a kabelszolgaltatoknal is kifizetsz 3-4-5 ezer forintot a legnagyobb csomagra,lesz x csatornad, cserebe a 60%-a reklam.Ezert fizetnek nekem? Nem.Sot,meg nekem kene.
Egy 4x15 perces Nfl meccsbol 4 orasat csinalnak,csak azert,hogy eladjak a szarjukat kozben, nem eleg,hogy a jatekosok ket labon jaro reklamtablak,sot a stadionban is tele van minden plakatokkal.
Mi tortenne,ha mindenki megprobalna szamuzni a reklamokat? Semmi. Talan kevesebb lenne a szar tartalom,a haszontalan termek,es talan elernenk azt is,hogy egy orvos tobbet keressen mint egy profi agyonsztarolt jatekos/tv szereplo.Egyebkent ez ugysem fog elofordulni,mert nem mindenkit zavar a dolog. En mar tobbszor belefutottam olyan kulfoldi oldalba,ahol kiirjak,hogy ,,reklambevetelbol elunk,kerlek kapcsold ki az adblockot,hogy tovabblephess" Anyad mondom,akkor keresek masik oldalt,ilyen egyszeru.
Give me your cum,bull!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest