Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
- Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban
- Horizon: Zero Dawn
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Black Myth: Wukong
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Most akkor ennyire jól megy a digitális terjesztés, vagy ennyire nem veszik a PC-sek?
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
addikt
-
A digitális disztribúciók világában ezek a statisztikák sz@rt sem érnek...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
sittes79
addikt
Ezért nem veszik a dobozost a pécések:
[link]na meg a warez miatt
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
PC játékokat már inkább digitális úton vásárolják.
Tort Dead Space2 meg nem is volt csak szombaton legelőbb, így nem lehet az most az ok.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Jofi81
őstag
Én például dobozosan fogom megvenni, amint kicsit lejjebb megy az ára. Addig meg csak vágyakozom utána...
-
[CsuCsu]
őstag
Olvastam tesztet a gyűjtői verzióról is. Azt írják nagyon gagyi a plasma cutter replika. Ilyen olcso-kínai-műanyag-játék. Mellé még egy art book sem jár, csak egy lithograph-nak csufolt sima kép (köze nincs egy igazi lithohoz). Plusz 8ezer ft... kell a fenének.
Amugy én is megvárom amig olcsobb lesz. Amig nem támogatják a platformomat addig nem ér többet a játék 2ezer ftnál. -
félisten
Steam-en a Magicka is jobban fogyott....
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Robb202
tag
Egyértelmű!
Steam és ehhez hasonlóak a legjobb beszerzési útvonalak PC-re. Szerintem toronymagasan a Steam a legjobb. Én is ott fogom megvenni majd egy 50, 66 vagy 75%-os leárazásnál.
-
VictorHUN
aktív tag
Besegítettem nekik mert onnan rendeltem meg
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
Nunder
őstag
Na akkor most világosítson fel valaki. Tehát ha a Steam-ről és társairól veszel valamit, akkor az jár valami plusszal? Vagy ugyan annyit kapsz, mint a dobozos verzió, csak nem kell érte kitenned a lábad. Nem vásároltam még Steam-ről, egyszer régen a CS 1.6-ot töltöttem le kipróbálni a haver accountjával. Ha letöltöd a játékot azt kiírhatod, vagy ha megunod letörlöd, majd később újra letöltöd, de akkor már ingyen? Vagy csak a kulcsokért fizet a júzer? Ebből is látszik, hogy jobban szeretem a kézzel fogható dolgokat.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
félisten
"Tehát ha a Steam-ről és társairól veszel valamit, akkor az jár valami plusszal?"
Attól függ. Van amikor igen, van amikor nem. Kényelmesnek kényelmesebb mindig."Ha letöltöd a játékot azt kiírhatod, vagy ha megunod letörlöd, majd később újra letöltöd, de akkor már ingyen?"
Igen, igen, igen."Vagy csak a kulcsokért fizet a júzer?"
Nem."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
fpeter07
veterán
Meghiszem azt, én is lefogynék ha ezzel a játékkal kellene játszanom.
-
kexksz
addikt
Megveszed az accountodra a játékot, onnantól kezdve bármikor letöltheted és letörölheted, bekerül a játéktáradba. Előnye ugyebár annyi, hogy nem kell kimozdulni otthonról, néha járnak plusz cuccok is ingame, pl Aionban asszem egy bónusz pet jár, ha Steamről veszed meg. Viszont ugyebár nincs doboz, de ez olyan, mint a könyv vs e-book.
-
dokee78
félisten
Ijesztő ez a játék.
-
zuchy
őstag
Spoiler!!
Végigvittem a játékot, és azt kell hogy mondjam, hogy egész jó lett. Igaz az első résszel nem játszottam, így az elején kicsit kusza volt minden, de időközben tisztult a kép.
Szerintem megfelelően hosszú is lett, nekem ~10 óra tiszta játékidő volt úgy, hogy nem rohantam végig, mert keresgélni is fontos. Elég sok játék van összegyúrva, picit innen, picit onnan vettek a fejlesztők. Mass Effect, Half Life 2, FEAR, Doom szerű részletek is vannak benne. De attól még élvezhető lett a játék. Nem is annyira félelmetes, inkább durva. Persze vannak részek amik parázósak. Pl hosszú sötét alagút és tonnaszámra jönnek a szörnyek.
Van egy rész ahol (eléggé a végén) a főhős szemgolyója közepébe kell szúrni egy nagy tűszerű valamit, és ha elcseszed akkor átmegy az egész fején. . Az komoly volt. Bőven 18+.
Többször is érdemes végigvinni, mert néhány fegyvert még nem is próbáltam ki. Érdemes egy vagy több fegyót felfejleszteni, és megtartani. Páncélruhát is érdemes cserélni mindig a legújabbra. Sztori is viszonylag jó, több érdekes helyszínen is jártam. Vannak kissé fejtörős részek is, olyasmi kb mint a Half Life-ban. Illetve mini ügyességi részek is, pl feltörni valamit.
A grafika kellemes, a mostanság megszokott "konzolport". Szerintem elég is, a gépemen maxon ment. Van ahol egész pofás.
A hangok is jók lettek. 5.1-el még élvezetesebb és félelmetesebb. De legalább tudom honnan jönnek majd a kedves lények. Amúgy mért nincs a játéknak topikja?[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
ferensz
senior tag
Tetszett nekem is nagyobb, két alkalommal ültem le elé játszani, és végig is sikerült vinni, bár azért én valamelyest másra számítottam, picit zavart, hogy nem volt már meg az az érzés, hogy én vagyok az egyetlen túlélő, és irány a világ ellen (Rambo effektus )
A vége lehetett volna félelmetesebb, mintsem ilyen "agyatlan" hentelős. Egyébként minden tiszteletem a készítőké, állok is neki egyel nehezebb szinten megint .
(Ha new game+ módba megyek, tehát a korábban megszerzett cuccaimat viszem, akkor az jelent bármely féle-fajta hátrányt?)
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
törölt tag
Vasalódeszka, ja nem, Spoiler.Hát, a tűs rész engem kicsit megdöbbentett, azért nem semmi. Vagy előtte, mikor az az elmebeteg Stross nekiesik Ellienek, elgyakorolja rajta a lépéseket és, hát a csaj jobb szeme egy pálcán végzi... Mondjuk sejtettem, hogy ha egy nő feltűnik egy horrorjátékban, akkor történik vele valami.
Engem az a boss-fight őrjített meg, amikor jön utánunk az a behemót nekromorf, előtte dobál minket és az EarthGov warshipjét látjuk és a világűrben kell legyűrni azt a dögöt... Harmadjára sikerült a hordókkal felrobbantani a dögöt.
Szerintem elég jó lett a Dead Space 2, párszor felugrottam a székemből...
-
zuchy
őstag
válasz #19617792 #25 üzenetére
Ja az durva volt, csak jön és jön hiába lövöd szét újraalakul. Azt lehet csinálni, hogy amikor szétlőtted, akkor lelassítani. Az Ishimura rész lett szerintem a legfélelmetesebb.
A játék befejezése is tettszett, amikor jött a szöveg a végén utána még volt egy kis akció. Várom a folytatást. Amúgy nincs magyar felirat hozzá? Én úgy tudtam, hogy lesz.[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
törölt tag
Spoiler: Erre gondolok.
Játék alig jelent meg, majd lesz hozzá magyar felirat valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
zuchy
őstag
-
ferensz
senior tag
válasz #19617792 #25 üzenetére
Ahogy az egyik kedves barátom megjegyezte, miközben játszottam: Az ilyen játékokban a nők vagy megsérülnek/meghalnak, vagy áruló qvák
Egyébként én elsőre eltaláltam a fejét, sajna én nem láttam a fejátszúrást.
Spoiler
Viszont a végén, mikor a zagyunkban küzdünk a kedves halott exünkel, ha azt a részt elrontod, akkor Isaac átlövi a saját fejét azzal a Javelin Gunnal, amivel betámadott a faszi a Marker mellett minket.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
sti10p
senior tag
Én el is hiszemhogy jól fogy, de biztos nem attól a gagyi flash animációs reklámtól ami pl. itt a Gamepod-on is látható, mert az iszonyat igénytelen. Igazán megeröltethette volna magát aki csinálta.
[ Szerkesztve ]
XY
-
FLATRONW
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy a refurbished plasma cutter jobb e mint az alap plasma cutter?
-
Steven
addikt
Mennyi idő alatt lehet kb végig vinni ?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
ferensz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen