Új hozzászólás Aktív témák

  • -ZeeZee-

    senior tag

    Üdv!

    Segítséget kérnék. Tegnap este elállítottam valamit a Transmissionomon (2.82, gyári csomag, nem ffp-s) Eddig minden ment tökéletesen, távoli elérés, helyi, stb. Tegnap átneveztem a letöltési könyvtárakat, és onnantól megbolondult. A következő hibát követtem el: nem álíltottam le a TM-et átnevezést közben. Illetve azt hittem leállítottam, de valójában csak a torrenteket "szüneteltettem". Szóval átneveztem a könyvtárakat, ezután nem talált egyik torrenthez sem adatot, ami nem csoda, hiszen nem azon az útvonalon volt. De, hiába próbáltam meg megadni neki az új útvonalat, mindig lefagyott, majd nem volt elérhető a transmission-daemon. Tegnap annyit sikerült visszahegesztenem, hogy kitöröltem minden régi torrentet, és a "muszájokat" újra letöltöttem, és megadtam az útvonalat.

    Ez működött is ma délelőttig, de ma távolról szerettem volna új torrentet hozzáadni, ami sikerült is, de a helyet nem sikerült megváltoztatnom már, ismét belefagyott. Annyira, hogy nem volt megint elérhető.

    Fogtam és a webes felületen keresztül letöröltem és újratelepítettem, ezután sikerült is elérnem, de új letöltést már nem tudtam neki adni, most megint elérhetetlen.

    Most itt tartok, és bosszant mert sejtem mi a gond, de nem vagyok azon a szinten, hogy meg is tudjam oldani. Gondolom parancssorból kellene teljes törlést végrehajtanom a TM-re, majd újratelepíteni. De nem tudom a pontos parancsokat. Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák