Új hozzászólás Aktív témák

  • taip

    senior tag

    Sziasztok, segítségre lenne szükségem. Egy NAS326-ról van szó.

    Elkövettem azt a hibát, hogy amikor legutóbb beléptem a webes admin felületbe, akkor felkínálta a firmware frissítését 5.20-ra. Namármost azóta nem tudok belépni az admin felületre. Illetve addig megy, hogy beírom a jelszót, el is fogadja, utána megjelenik a zöld háttérrel az alsó és a felső infó sáv, de a középső fő ablakban csak pörög a karika ("homokórázik") és nem lép tovább, nem lép be érdemben.

    Ugyanakkor maga a szerver fut és belső hálóból elérem meghajtónévvel, működik az ftp szerver, illetve ha elindítom a NAS Starter Utility-t, akkor azt írja, hogy köszi jól van, 5.20-as firmware van rajta. De ugyebár semmi változtatást nem tudok csinálni, mert az admin felületet nem érem el.

    Van valami ötlet, hogy hol lehetne oldalba vágni? Lehetőleg ne túl drasztikusan, nem akarok minden beállítást újra kezdeni, de azért jó lenne ha be tudnék lépni az admin felületre.
    Köszi :)

    [ Szerkesztve ]

    Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

Új hozzászólás Aktív témák