Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Igen, az én leírásom is jó. Sőt a startssl-t is ugyanúgy be tudod állítani. DE! Ezt a certbotot a napokban fedeztem fel és ez olyan szempontból jobb, h a kulcsot legenerálja és be is rakja a webszervernek, Neked nem kell azzal vesződnöd. Plusz ugye egy ssl kulcs lejár egy idő után, szóval pl a startssl-es kulcsot évente frissíteni kell, végig kell újra szaladni a cikkem ssl-es részén... Ez a certbot, meg elvileg megcsinálja újra, ha lejárna.
Viszont így picit más leírás kéne Neked. Pont egy hete tervezem, hogy leírom, h certbottal hogy kell, de sajnos a nasomon 3.5-ös python van, a certbot meg csak 2.7-essel megy egy dependecie (függőség) miatt, ezért ezt meg kell oldanom még.
De ha tudsz egy picit várni és sikerül a művelet, akkor leírom, h hogy kell, illetve küldök mintakonfigot is.
Akkor vállalod majd a tesztelő szerepét?
Elrontani nem tudsz semmit, max újra kell kezdeni a konfigolást, de a nasod nen fogja a kárát látni semmiképp sem.
Egyébként persze, ha írsz egy kis összefoglalót majd, azt külön megköszönném, mert nekem mostanában kevés időm van írogatni.
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Használt,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB,Újszerű,Kábellel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Kábellel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest