Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Na, ezek jónak tűnnek.
Egyébként ez a Bejeweled megvan JAVA-ban is, W902-esemen adták gyárilag. Igaz, az iPhone-verzió kicsit összetettebbnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
P00By
nagyúr
A Tiki nekem is nagyon bejön
-
.mf
veterán
"Legjobb iPhone játékok" sorozatból már a 9.-nél tartunk, bezzeg "Legjobb WinMo játékok" jellegű tesztek már kb másfél éve nem voltak?
Várhatóak majd valamikor olyanok is? :3
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Atlantis
veterán
Miért kell ezt a témát minden iPhone játékos cikknél előhozni?
Korábban már válaszoltak az ehhez hasonló kérdésekre.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
MODERÁTOR
A Tiki Towers ránézésre olyan mint a Wolrd Of Goo. Jópofa, sokáig játszható (amíg van pálya).
A Bejeweled tényleg klasszikus, bármilyen platformon ütős.Harrrr!!!!
-
.mf
veterán
Lehet, bocs, csak az előző 1-2 tesztet néztem végig, és ott Javaról volt szó, és a teszt hszeiben is csak Javat és Symbiant kérdeztek.
Ld ez a 7.-nél volt: "Bár szerkesztőségen belül már többször is eldöntöttük, hogy egy időre a pozitív visszajelzések ellenére is leállunk a legjobb iPhone/iPod Touch játékokat bemutató cikksorozatunkkal, hétről hétre találunk pár olyan alkotást, melyek mellett nem mehetünk el szótlanul. Az iPhone-nal nem rendelkezőknek sem kell megijedniük, a közeljövőben szeretnénk Java és Symbian alkalmazásokat is bemutatni - csak nem e cikksorozat helyett, hanem mellett."
De hogy válaszoljak a kérdésedre: azért, mert van rá igény. Szerintem itt a fórumtagok közül sokkal több embernek van WiMo-s eszköze, mint iphone, mégsincs már mióta WiMo-s játékteszt, gyorsbemutató, akármi.
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Atlantis
veterán
WM, S40, S60, tök mindegy, a kérdésedbe bármelyik szabadon behelyettesíthető. A lényeg, hogy minden ilyen cikkben előjön, hogy miért van ennyi iPhone cikk és miért nincs másik is? A cikkírók meg türelmesen elmondják mindig, hogy egyrészt másfajta is volt már korábban, másrészt pedig azért, mert ebből van annyi említésre érdemes szoftver, amiből kijön egy-egy cikk anyaga. Mivel minden iPhone szoftveres cikkben előjön ez a probléma, a cikkírók is biztos sejtik már, hogy van rá igény. Gondolom dolgoznak is az ügyön, ezt egyébként szintén kommunikálták már felénk is.
Ezért nem szeretem, ha minden ilyen jellegű cikknél felvetődik ez a kérdés.
-
marchellow
tag
Tiki jó nagy World of Goo koppintás, csak ott nem majmok vannak, hanem pacnik
Bejewelledhez hasonló és nagyon jó a Trism! (vagy az lehet, hogy volt már?) -
RenegadeC2
aktív tag
#9: Szerk: látom közben törölték...
Bejeweled alapmű, mióta létezik, az összes telefonomon fent volt. Ajánlom mindenkinek, bármilyen platformról legyen szó.
Tiki Towers is jó, csak majmok helyett lehetnének más figurák, mert nálam a röhögőgörcs tölti ki a játékidő nagy részét[ Szerkesztve ]
https://copy.com?r=wQUd20
-
szotadi
tag
Érdekes iPhone-on Tiki Towers, a java verziója meg Tropical Towers.
-
karcsii
csendes tag
Érdekes ASPHAlt 4-ről nem olvastam cikket . És Hero of Sparta ,Ferrari GT: Evolution szeretem volna cikket olvasni . De hát akkor nem lesz ........NA mindegy megnézek mást .
Playbak vagy mi a neve gta hasonló játék ami iphonra készült szerintem arról is érdemes lenne olvasni vagy írni .Nem szeretem az olyan játokokat jaj de cuki ami rém egyszer ü .http://n-gage.hupont.hu minden ami mobil ! Ha van kedved kukancs be! A kockaság fél egészség.......
-
copin
őstag
válasz RenegadeC2 #11 üzenetére
Nekem csak pc-n volt meg (illetve van, valamelyik cd-n). Nem rossz, azon is jók voltak a hátterek, de ha időre megy, akkor könnyen idegesítővé válhat hogy ilyen kicsi gyémántokkal kell szórakozni. Persze biztos van, aki így is kipörgette.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Tényleg hasonlít, ezt nem ismertem.
A Tiki Towersben elfogytak a pályák. Most azzal szivat, hogy feloldótott az echo mód, ahol az a feladat, hogy minden pályán meg kell takarítani néhány bambuszt, azaz a leghatékonyabb megoldásra kell rájönni. Két napja próbálkozom, de még van 13 pálya ahol nem jöttem rá, hogy mi a megoldás.
less qq more pewpew!
-
Antibazsi
aktív tag
Catcha Mouse-nál elakadtam level8-nál,hardon. Szíjjel robbanok,úgy felidegesített ez a rohadt egér. Pedig eddig könnyű volt. És ez az irritáló röhögés! Ha most beszól a főnököm szétverem a telót a fején.
Tud valaki megoldást?[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
palbence
tag
még a teszt olvasása előtt leszedtem mind a három játékot
tényleg nagyon jó játékok! -
RenegadeC2
aktív tag
#13: Tudod hány játék van az AppStore-ban? Több ezer, és mindenkinek más a kedvence. Te sem várhatod el a tesztelőktől, hogy mindet bemutassák
#14: Számomra nagyon érdekes, hogy PC-n egyszerűen nem tud lekötni. Nem tudom miért, de ez van Telefonon meg órákat tudok vele játszani.
#20: A 9-es hsz. flame volt, értelme nulla, nekem nem hiányzik
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Kicsit unalmasak már ezek a cikkek.Sajnos nem sok valakinek van ájfónja.
-
RexpecT
addikt
válasz RenegadeC2 #26 üzenetére
Dehogynem,mikor egy főre több mint 1 mobil jut.
-
majom2
senior tag
ez a majmos meg az egeres nagyon jópofa
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
grat a cikkhez, iphone-om nekem sincs de attól függetelenül elolvasom minden ilyen tipusu cikkeiteket is
-
Xero
nagyúr
válasz RenegadeC2 #24 üzenetére
Érdekes volt ezt olvasni.
Mostanában vettem magamon észre, hogy az új játékokat nagyon ritkán próbálom ki PC-n. iPhone-on meg minden ökörséget megnézek. Valahogy a régi öreg C64-dos időket idézi 1-2 program kreativitása. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Sajnálom, hogy így érzitek. Arról van szó, hogy az iPhone játékok gyakorlatilag minden más mobilost kenterbe vernek jelenleg mind mennyiségben, mind minőségben. Gyakorlatilag forradalmasították a mobilos játékpiacot. Sajnos messze nincsenek ilyen minőségű játékok más platformra. Ha esetleg valamelyik másik platform is képes lesz felnőni a feladathoz, akkor simán elképzelhető, hogy azzal kapcsolatban is születnek majd játékos cikkek.
less qq more pewpew!
-
RenegadeC2
aktív tag
#27: Mint írtam, relatív. Persze, nekem is van öt, csak a többi a fiókban pihen Attól még ugyanúgy a nevemen van mind és statisztikát képeznek.
De egyébként tök egyszerű a megoldás: nem olvasod el a cikket, ennyi. Engem pl. nem érdekel a vízhűtés. Ha el is olvasom valamelyik ezzel foglalkozó írást (haladjunk a korral ugye), tuti nem szólok hozzá. Nem fogom beírni hogy nekem unalmas, mert lehet hogy másik ezer embernek nem az.#32: Engem sem érdekelnek (már) annyira PC-n a játékok, szám szerint hárommal játszok rendszeresen, abból kettő natív Linux-os. Mondjuk egy Bejeweled, Tap-Tap Revenge2, stb. szerintem játszhatatlan gépen.
Nem csak a retro játékokról van szó, némelyik nagyon igényes grafikával rendelkezik, kihasználja a telefon képességeit. Például a Tap-Tap, ami a multitouch-ot is. Az összes ismerősöm imádja (16-40évesig) pedig tulajdonképp ha jobban belegondol az ember, egy "nagy baromság" az egész, mert semmi mást nem csinálunk, mint golyókat püfölünk a megfelelő időben és helyen. Mégis hihetetlen élmény, mert jól elő van adva, hangulatos, és leköti az embert.Ezt más platformon nem kapom meg, pedig sok olyan játék van fent, ami előzőleg már megvolt Java vagy Symbian verzióban.
-
majom2
senior tag
az egeres kipipálva nagyon jó kis játék, sajnálom h már vége. a 14. pálya volt talán a legnehezebb (ha jól emlékszem - ja, persze hardon)
[ Szerkesztve ]
-
sien
aktív tag
ez részben igaz, ugyan a játékok egy része csak implementáció, de tényleg sok jó játék érhető el rá. de azért ne felejtsünk el olyan fejlesztőcégeket sem mint az astraware, hexacto és a jó öreg pdamill, rengeteg borzasztóan igényes játékot tettek le az asztalra winmo alá. és mindegyik a mai napig megállja a helyét minőségben.
-
macikos
addikt
Folytatás? Jubileumi 10. cikk?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest