Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz #65537792 #26 üzenetére
Miért merülne jobban?
5-8 óra közötti képernyőidőt tud a jelenlegi telefonom QHD-n egy 4000-es akksival, 2 SIM-mel, 3 e-mail fiókkal + egyebekkel.
Nekem szúrja a szemem a pixelesebb felület (most jöhetnek a válaszok, hogy de nem is látni csak nagyítóval blablabla), de látni, maximum nem mindenkinek szúrja a szemét, nem mindenki veszi észre.
Ennyi erővel a Pro modellekbe is teljesen felesleges a nagyobb felbontás.
Ennyi pénzért a naaagy Apple simán rakhatna bele nagyobb felbontásút, hogy ez a szálka is ki legyen húzva a fanyalgók, képernyőre érzékenyebbek szeméből."Bad reklám is reklám too"
-
atee_13
őstag
válasz #65537792 #26 üzenetére
Véleményem szerint azt még rá lehet mondani, hogy valaki látja/nem látja a különbséget, de pl azon az állásponton vagyok, hogy ha csillagászati áron veszek valamit akkor csillagászati tartalmat is kapjak mögé. Pl az S meci vagy A8 maudi vagy 7 es BMW stb sem azért tesz nagy motort mert kisebbel már nem menne az autó vagy hozhatnék még egyéb tech nyalánkságokat amit mindig behoznak az új modellel.
"Az én álláspontom: Hogy jobban merüljön az akksi?"
Autós témához visszakanyarodva ez pl olyan mintha pl. elektromos ablak helyet tekerős lenne és azt mondanád, hogy nem kell az elektromos mert plusz hibaforrás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest