Új hozzászólás Aktív témák

  • kgb79

    tag

    Sziasztok!

    Csatlakoztam egy héttel ezlőtt én is a tulajok táborához.
    Yettelnél vettem, de független a készülék. Ezt csak amiatt jegyzem meg, mert még az ügyintézők is úgy tudják, hogy a 11-es készülékek függők.

    Egyelőre még ismerkedem a vele próbálok rájönni a trükkjeire, ez az első alkalom, hogy iPhone-t illetve használok. Egy Mi 11 Lite 4g-t váltott.

    Eddig nagyon jól működik minden, és szerintem a kijelzője sem hagy semmi kivetnivalót maga után.
    Annyit észrevettem, hogy eléggé tud melegedni bizonyos körülmények között. Például net megosztás esetén egészen forró tud lenni. Azt hozzáteszem, hogy töltőn volt közben, mert egész nap osztotta két laptopnak a netet.
    Valamint azt sem szerette, hogy a balaton parton nyúztam mert ott is gyorsan felmelegedett. Olvasás, böngészés, kis játék (Star Trek Lowerdecks) Természetesen árnyékban, nem érte közvetlen napfény.

    Ami nem annyira tetszik:
    Jelenleg, egy 8 órás alvás alatt 8-10% merülést tapasztlatam.
    Erre van esetleg vkinek javaslata milyen beállítást nézzek meg?
    Az akkumukátornál nem mutat semmilyen applikációt, hogy használná ez idő alatt az aksit. A helyzet megosztást és háttér frissítést korlátoztam amennyire tudtam. (iOS 16.5.1)

    A másik, ami kicsit csalódás, hogy elmentünk túrázni feleségemmel. Mindkettőnknek ment az útvonal rögzítése, nála A52s + mi band 7 nálam a i11+ honor band 4. A túra végére nekem 30% volt nála meg még 65% felett kicsivel. Mindketten 100%-ról indultunk.
    Maga a túra egyébként hosszú volt kicsit több mint 7 óra (Zalaszántó-Sümeg), hegyen völgyön hol 4g hol edge hol nem volt szolgáltatás.

    + 1 kérdés, magsafe tokokról mi a véleményetek érdemes beszrezni egyet? Müködnek vele a magsafe kiegészítők? Batterypack, töltő főleg ami érdekelne.

    Üdv
    KGB

Új hozzászólás Aktív témák