Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrydhan
senior tag
Ennek mennyi értelme van?
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Rothmanakos
tag
A névadás mindig fontos egy termék pozicionálásában. A "Google" ismertebb név, mint a "Nexus", az emberek nagy része nem is tudja, hogy mi az. Google néven sokkal jobban eladható, az átlag ember lehet, hogy meg sem különbözteti a "Nexus" nevét, és ezáltal a lényeget a "Prestigio", "Gionee", "Elephone" és a többi Random kínai cég termékétől, és teljesen egy kalap alá veszik. Google néven egyértelműen kiemelkedik a többi akárkik közül.
Sony Xperia Tablet Z2, Sony Xperia Z2 (korábban Sony Xperia S, Nokia C7, Nokia N8)
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Rothmanakos #3 üzenetére
+1
-
Wesder
félisten
És még jól is hangzik Google Nexus 5P
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pampika
őstag
vmint azon a környéken a google már befuttatta a google one telefon családot, így ismerősként tekintenek a "márkára".
btw valóban furcsa, ha nem lesz semmi köztes a 32 és a 128 gb-os verzió között.
-
Matada2.3
veterán
Hát, ha ez nekik segít, akkor miért ne.
Finn the human
-
etohun
aktív tag
Csak nehogy elappleösödjön a google.. ez nagyon afelé halad.. Egyre zártabb a rendszer és egyre inkább mindent egymaga akar kivitelezni
-
ghiottone
nagyúr
válasz szabi__memo #8 üzenetére
Nem férünk bele a koncepcióba + lassan az a kezdeményezés is elhal, mert az One készülékéhez képest nem sokkal drágábban a sok Indiai inkább vesz Xiaomi Redmi 3-at erősebb procival, jobb kamerával,stb. Óriási piac az Indiai - nem csoda, hogy az Apple hányszor próbálkozott még refurbished "olcsóbb" modellekkel is betörni oda.
Ami inkább engem érdekelne az az, hogy miért nem dobnak ki dual simes Nexusokat + miért nincsenek alsó és középkategóriában is referencia készülékek. Mondjuk alsó - Snapdragon 41x /42x, közép - 61x / 62x / 65x processzorokkal.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Fejvadi
nagyúr
Vajon mi is legyen a neve. Legyen náluk Indi Google.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz fordfairlane #11 üzenetére
Még ma is írják így sok weboldalon. A cikkből inkább arra következtettem, hogy a Nexus nevet elhagynák.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Petya88
tag
Pedig a Nexusok esetében az emberek pont ezt keresik szerintem. A megbízható hátteret és a megbízhatóan működő készülékeket. Van a családban több Samsung készülék, de nekem a Nexus után csak nyomokban tűnnek androidos készüléknek. Szerintem sokan vannak már úgy, hogy legyen már végre egyforma az android...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest