Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CaL!BeR
csendes tag
Sziasztok,
Ma vettem barátnőmnek egy P9 Lite DS Gold-ot tokkal, vonóval, powerbank-el meg minden finomsággal.
Viszont mikor rá akartam rakni a kijelző védőt, akkor láttam, hogy ezen már van valamilyen fólia.
Gyárilag már fóliázva lenne a kijelzője? Én úgy látom ez nem ilyen "gagyi füles" lehúzható valami. Nektek is volt rajta ilyen? Ez karcvédelem szempontjából mennyire tekinthető teljes értékű fóliának? Esetleg ugyan ez a gyári 51991518 fólia lenne rajta? Kinek mennyit (és mit) bírt rajta?
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv. Norbi
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
válasz CaL!BeR #6502 üzenetére
Igen van rajta gyári fólia és nagyon strapabíró. nem hiszem, hogy egyhamar le kellene szednem.
Ugyan olyan mint az Ascend G6-on, ami közel 3 éves, és még mindig a gyári van rajta. Egy ici-pici karc látható rajta összesen. Mivel ezt nem tudtam, mielőtt megjött a G6, vettem rá egy fóliát és rendeltem tempered glass védőt is, de nem volt szívem lehúzni a gyárit, így azok 3 éve a polcon "porosodnak".
Egy hibája van, hogy a kéztől zsírosodik, amit nedves (NEM CSUROM VIZES!), majd száraz konyhai törlőpapírral szoktam tisztítani. -
Matyi222
senior tag
Sziasztok!
Beléptem én is a P9 lite csapatba 2 hete, eddig csak olvastam az írásokat. Ma rászántam magam, hogy kipróbáljam az EMUI 5.0-ás verziót. Az első bekapcsolást Screenshots-al végig "lőttem" akit érdekel nézze meg.
Jó kis cucc lesz ez rendszer ahogy nézegetem.Huawei p9 Lite EMUI 5.0 Android 7.0 Első bekapcsolás képekben.
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Balathruin
veterán
Van angolul is, garanciát meg nagyon nehéz ennél a telefonnál elbukni, mivel megoldható hogy visszazárjon a bootloader.
-
Matyi222
senior tag
Ezzel a rommal is visszament a gyári recovery és visszazártam a bootloadert, szóval most is teljesen gyári minden.
Még mindig nagyon jó, majd írok az akkuról stb....
Azért a Spanyolt linkeltem, mert itt szét vannak szedve melyik ROM, melyik készülékhez való
VNS-L31/L11:
Update.zip
update_data_full_VNS-L31_hw_eu.zip
update_data_full_VNS-L11_hw_eu.zip
VNS-L21/L23:
Update.zip
update_data_full_VNS-L21_hw_eu.zip
update_data_full_VNS-L23_hw_la.zipXDA linken meg nem tudtam eldönteni, de szerintem ott VNS-L31 van linkelve.....
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Matyi222
senior tag
Igazából nem nagy dolog. Nyitni kell a Bootoadert, ez fent a leírásban.
Felrakod a TWRP-t,
majd a 2 zip fájlt felmásolod a telefonra,
TWRP-vel nem WIPE-olsz semmit egyből flash egymás után,
elsőre a update.zip (Itt van 2 hibaüzenet, de nincs jelentősége)
másodikra a update_data.zip
Ezek visszarakják a gyári recovery-t WIPE autómatikus.Telefon újraindul és kész is. Ha gondolod visszazárod a Bootloadert.
Innentől ha lesz újabb BETA az már felmegy a 3 gombos frissítéssel.
Az egyszerűség ellenére is azt javaslom, hogy CSAK akkor álljon neki bárki ha tudja mit csinál, mert adódhatnak mindig egyedi esetek/problémák.
Én is nagyon sokat olvastam utána és csak így raktam fel, mikor már biztosan tudtam, hogy működik....
[ Szerkesztve ]
-
-
Jarod1
addikt
Jól látom kijött a Nougat a Lite ra?
-
Matyi222
senior tag
Nem jött ki csak én tesztelem ezt az állítólagos bétát. Bár azt kell mondjam remélem ez az igazi, mert eddig nagyszerű, és nagyon szép, illetve a 7-es értesítései nagyon jól néznek ki. Szóval teccetős.
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz petya220 #6524 üzenetére
Nem kicsit 😀
Igazuk van azt már kitalálták csak csiszolgatni kell. Nekem akkor is tetszi, de tényleg.... 😂Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
-
-
Matyi222
senior tag
Ujjlenyomathoz nem igazán kell a dupla kopp. Vagy nem ébresztésre gondoltál?
Ha meg altatni akarod dupla koppal azt a Nova Launcher tudja.Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
-
batai15
félisten
üdv! látom van már nougat a litera. hogy sikerült ? ram kezelés jobb lett ?
-
xeo98
csendes tag
válasz Matyi222 #6535 üzenetére
Persze mindenre van megoldás
Akkor úgy mondom, hogy szeretném ha tudná ezt a ficsört mert szívesen használnám kocsiban, kajaközben, betonozás után (tavaly nyáron kerítésépítés után két hétig nem tudtam használni az ujjlenyomatolvasót, mert a zsalukő szészedte az ujjaimat)A Novát azért megnézem, bár mivel bejön a gyári launcher csak emiatt nembiztos, hogy felteszem...
-
Matyi222
senior tag
-
Matyi222
senior tag
Igen, vagy negyvenszer húztam erre arra, szépen lépteti a képeket és az értesítési sávot is lehúzza mindig.
Bár ezt az utóbbit használtam a 4.1.1-en is, ott sem volt gond vele.Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
mennyire vagytok megelégedve a telefonnal? ár/érték arányba nem találtam jobbat, persze a nagyobb márkák közül, van valami széria hibája?
ami leginkább érdekelne, hogy egy középkorú embernek megfelelne ez? leginkább a memóriától félek, gondolom ilyen hogy kifagyás, nem induló alkalmazások stb anomáliák nincsenek ugye?
kamera jó képeket csinál? gyenge pontja van a telefonnak?
Xbox One: bandymnc
-
ORCA58
addikt
válasz bandi0000 #6541 üzenetére
Mondatjuk én is középkorú, de inkább fiatal 6 unokás nagypapa vagyok.
Szerintem tökéletes jól használható telefon. Még sohasem fagyott le, és nem produkált random újraindulást, sőt magam sem indítgatom újra, mert nem igényli. Többekkel ellentétben frissítés után sem volt FR de nem tapasztaltam hibát így sem. Facebook, Messenger nem a barátom. Lehet van program ami nem indul el, de nincs időm kipróbálni a Play készletét, így nem tudom. Hasonlóan stabil volt az elődje is, a G6-os. Ezért választottam ismét Huaweit. Csak a giroszkópot hiányolom.[ Szerkesztve ]
-
krysztyan
tag
Sziasztok!
Valahogy egy p8 lite-ről át lehet a jegyzettömböt egy p9 litera rakni úgy hogy ugyanúgy a jegyzettömbbe látszódjon mintha a régi telón?
Előre is köszi, üdv!
"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
ANDROID???
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest