Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz rolee9309 #12639 üzenetére
Üdv. Én is ugyanezzel a problémával küzdök egy jó ideje. És egyszer már én is feltettem ezt a kérdést, de nem tudott segíteni ebben senki.
Egyszer tudom törölni egyszer nem. Nincs logika, követhetőség..factory reset sem segít. Minden frissítés után próbálom..amikor csinálok factory resetet, utana is próbálom..valamikor sikerül, akkor örülök, amikor meg nem, akkor ez van. Nem jöttem még rá, hogy miért van ez -
grafnet
veterán
válasz rolee9309 #14004 üzenetére
SD kártya topikban kérdezd meg.
Másik telefon? Másik kártyaolvasó?
PC-n: Rufus mit lát?Egyébként nem teljesen értem, amit írtál: használtad mindennap vagy sem?
Szerintem meghalt a kártya! Samsung? Vagy milyen márka?
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz rolee9309 #14006 üzenetére
A telefon kapcsán nem emlékszem ilyen jellegű problémára vagy eseményre.
Ha, a Rufus sem látja a kártyát... akkor meghalt. Azért a kártya topikban érdeklődj, hátha tudnak segíteni.
A kártyaolvasót azért kérdeztem, hogy próbáld ki másikban is, de gondolom ezt megtetted már.
Sajnos előfordul.
(Nekem hasonló probléma lett az egyik kártyával, de ott olvasni lehetett, csak írni nem. Úgy derült ki a hiba, hogy elsőnek nem akart semmit frissíteni, de nem adott konkrét írás hibát... Fel sem merült, hogy a kártya x@rt be.)Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Obilia
csendes tag
válasz rolee9309 #14342 üzenetére
Kamera > Három csíkocska jobb felső sarokban, beállítások és ott, picit lejjebb van az Időzítő
Ha csak akumulátor csere kell, megcsinálják a József krt. szervizében is (miután megrendelték és megérkezett az akksi), vagy csak kint a TMX-ben?
Létezhet esetleg még smart cover (okostok) függőleges ablakkal a Rock nevűn kívül? (Persze keresgélek is, de hátha már futott bele valaki hasonlóba).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest